Şimdi Ara

Sunbeam Core Contact Freezer - LGA1366 Aparatı SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sunbeam Core Contact Freezer - LGA1366 Aparatı SATILIK
    Temiz kullanılmış 1 adet Sunbeam Core Contact Freezer cpu soğutucusu ve ekstra olarak satın aldığım LGA1366 bağlantı aparatını satıyorum.
    Ürün full kutuludur. Fan kontrolcüsü ile fan hızı 1000-2000 rpm arası ayarlanabilmektedir.
    Yanında kalan bir miktar Tuniq TX-2 termal macunu ile birlikte gönderilecektir.
    Ürünün kalitesini bilen bilir. Gerçekten sessiz ve iyi soğutan bir soğutucudur. İntel i7-920 işlemci 4.0Ghz oc ile uzun süre kullandım.
    Faturası mevcuttur fakat Garantisi bitmiştir.

Özellikler:
    Marka: Sunbeam
    Model: Core-Contact Freezer
    İşlemci Uyumu: Intel 775, 1366/AMD 754, 939, 940, AM2, AM2+
    Gövde Yapısı: Bakır taban, alüminyum gövde
    Isı Borusu: 4x bakır ısı borusu
    Soğutucu ölçüleri: 125 x 104 x 155 mm
    Ağırlık: 590 gr. (fan hariç)
    Soğutucu Yüzey Alanı: Belirtilmiyor
    Fan Ölçüleri: 120 x 25 mm
    Giriş Voltajı: 12 V
    Bağlantı Tipi: 3 pin
    Fan Devri: 1000-2000 rpm
    Fan Tipi: MFDB
    Fan Gürültüsü: 16-20 dBA
    Hava Akımı: 90,65 CFM (Maksimum)
    Fan Ömrü: 50.000 saat

İntel aparatsız fiyat: 50TL
    Tamamına istediğim Fiyat: 65TL
    Ankara içinde elden teslim edilebilir. Diğer illere Kargo ücreti alıcıdan olarak gönderilebilir.
    Fiyat : 65 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• aynı soğutucudan kullanıyorum.gayet güzel bir soğutucu.merak edenler için eklemekte fayda var AM3+ soketlere de oluyor.Ben şu anda msi 970a-g46 anakart ile FX8150 işlemci ile 4.2ghz'de kullanıyorum.hayırlı satışlar...
    Makinist76,Raist_Can,faruk531,keleminabi,play_boy,Azimkar,x_tol,toydos,baro1,35ÖMERFARUK35,pisimiyav,VoLKaN067,Quartamin,golge3546,xtrlovely,ekiz,hyperchondriac,hysteria35,Orcay,arayan100,iboyibo,hacksony,playerpro,retro44,Yunpa_ltd,Rock-BaLık, speed39,lucasthehacker,kemal2238,drberk2,Canuckss,cenkozgen,plextor,karakartalizmir,bugrascb,ahmet1040,Esayar07,el_se,savas82,serkankiraydin,WorkStationS,my.comet,muratdm,brsaltnc,yusuf_ksk12,Z1mBaBwE,shockwave23,8x4,caner_druid,Serdar908,
    alecomy,nadir_en,ultraaskin,vitanuova,teosorion,hiickimse,gopez,Ednan,1huso1,tekken,AdReNaLiNe,virtiöz,mncs35,sorrowful,apdeleyt,mikail13,flasource,GHOST56,dickinson,Fis,kadayif96,ali_cetinkaya,pasha_xxx,Gurkanq,Frécoß,delon,mydershark,ulusalonur,cakin,AhmetGüler,pashha27,geronimo.35,The Abyss,ksk_mehmet,enesgs35,Alphace,tomshardware,kal_sau,shrksz,TurkishCoder,metinuster,twindiablo,Chronos35,admaltintas,tazmannia,Dreadfrost,Suvari96,mahzensarap,coolti,
  • Arayan soran yok. Havaların ısınmasını bekliyoruz galiba

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.