Şimdi Ara

Sunbeam Core Contact 120 Sökme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 ay önce bilgisayarcıya verdim macunu anakartı işlemciyi filan taksın diye becerememiş macunu etrafa sıçratmış , bakır boruların arasında beyaz beyaz kıllar filan.Çıkartmak istiyorum olmuyor şu an baş ucumda çok sinirli bakıyorum ona .hurda laptopdan yazıyorum .Neredeyse anakartı kıracam parmaklarda kalın gelin şu işi yüzüme gözüme bulaştırmadan yardım edin bana..

• Intel 775 pin işlemciler için plastik montaj aparatının ayaklarını anakartı çıkararak arka kısımdan pense yardımı ile sıkıştırırsanız açılacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Intel 775 pin işlemciler için plastik montaj aparatının ayaklarını anakartı çıkararak arka kısımdan pense yardımı ile sıkıştırırsanız açılacaktır...

Amd phemon x4 955 işlemcim (AM2+ olması lazım) bunun için ne yapmam gerekiyor ?
  • Clipsleri gerdirerek açın daha sonra soğutucuyu az sağa ve sola çevirerek çıkarın... Bu sayede işlemcinin yapışıp soğutucu ile birlikte çıkması engellenir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Clipsleri gerdirerek açın daha sonra soğutucuyu az sağa ve sola çevirerek çıkarın... Bu sayede işlemcinin yapışıp soğutucu ile birlikte çıkması engellenir.

O clipsler ters L şeklinde olanlar değil mi kardeş eğer onlar ise ne tarafa doğru gerdirmem gerekiyor takılma aşamasını ben yapmadım çünkü
  • quote:

http://i51.tinypic.com/330cphz.jpg

teşekkür ederim ilginiz için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.