Şimdi Ara

Sunay Akın'la Hayat Deyince | Türkmax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Cumartesi akşamları Türkmax'ta yayınlanıyor.
    Her bir bölüm 60 dakikadan oluşuyor. Ben yeni keşfettim, son birkaç programı izledim sadece.
    Eğer denk gelirse kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
    İnsanı işinden ediyor, o derece keyif alıyorum izlerken.

• Sunay Akın çok sevdiğim, saygı duyduğum bir abimdir... Şu hayatta tanıdığım en kültürlü, bilgili, ağzı bal gibi tatlı laf yapan insanların başında gelir... 3 yıl önce Akbank'ın bir organizasyonu için toplam 10 tane tatil bölgesinde gösteri yapmıştı bende o turnede yardımcılığını yapmıştım beraber Antalya'dan yola çıkıp Dikili'ye kadar 13 gün boyunca seyahat ettik... Onca yorgunluğa rağmen yola çıktığımızda bizi 1 dk bile uyutmazdı devamlı birşeyler anlatırdı bizde yorgunluğumuzu unutup onu dinlerdik... Daha sonra 2009'da Kadıköy'de ki oyuncak müzesine gidip ziyaeret ettim kendisini ve sanki aradan 2 sene geçmemiş gibi hemen beni tanıdı ve ayaküstü 2-3 hikaye anlattı ne olduğunu anlamadan...

Eğer denk gelirseniz Sunay Akın'ın gösterilerinden birisini mutlaka izleyin.. Özellikle Kız Kulesi ve Piri Reis'in Dünya Haritası hikayeleri favorilerimdendir.. Ayrıca Kadıköy'de kendi açtığı Oyuncak Müzesini de imkanı olanlar mutlaka ziyaret etsinler çok keyifli biryer...

Programın da şuana kadar 3 bölümünü izledim... Hatta bugünkünü de kaçırmadım... Armageddon'a verip veriştirmesi komikti... Ana tema Ay Yıldız hikayeside çok hoştu... Tavsiye ederim herkese bu programı...

• anlaşılan netten izlemek farz
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

anlaşılan netten izlemek farz

Orijinalden alıntı: Barbar

Sunay Akın çok sevdiğim, saygı duyduğum bir abimdir... Şu hayatta tanıdığım en kültürlü, bilgili, ağzı bal gibi tatlı laf yapan insanların başında gelir... 3 yıl önce Akbank'ın bir organizasyonu için toplam 10 tane tatil bölgesinde gösteri yapmıştı bende o turnede yardımcılığını yapmıştım beraber Antalya'dan yola çıkıp Dikili'ye kadar 13 gün boyunca seyahat ettik... Onca yorgunluğa rağmen yola çıktığımızda bizi 1 dk bile uyutmazdı devamlı birşeyler anlatırdı bizde yorgunluğumuzu unutup onu dinlerdik... Daha sonra 2009'da Kadıköy'de ki oyuncak müzesine gidip ziyaeret ettim kendisini ve sanki aradan 2 sene geçmemiş gibi hemen beni tanıdı ve ayaküstü 2-3 hikaye anlattı ne olduğunu anlamadan...

Eğer denk gelirseniz Sunay Akın'ın gösterilerinden birisini mutlaka izleyin.. Özellikle Kız Kulesi ve Piri Reis'in Dünya Haritası hikayeleri favorilerimdendir.. Ayrıca Kadıköy'de kendi açtığı Oyuncak Müzesini de imkanı olanlar mutlaka ziyaret etsinler çok keyifli biryer...

Programın da şuana kadar 3 bölümünü izledim... Hatta bugünkünü de kaçırmadım... Armageddon'a verip veriştirmesi komikti... Ana tema Ay Yıldız hikayeside çok hoştu... Tavsiye ederim herkese bu programı...

Senin yerinde olmayı inan çok isterdim. Bugünkü bölüm, dünün tekrarıydı.
    Ülke bayraklarının nerden geldiğini teker teker anlattı. Hem keyifliydi hem de genel kültür açısından yararlı oldu.
    Meksika'yı anlatırken karpuzu kullanması ayrı bir güzeldi.

• İnanılmaz kültürlü ve iyi niyetli bir insan. Lisedeyken gelip konuşmuştu. Gerçekten güzel konuşuyor. Netten bulursam izlerim.
    Daha Fazla Göster
  • atv deki YAŞAMDAN DAKİKALAR ı da izlerim ama sade ve kesintisiz Sunay ı tercih ederim,
  • kız kulesi hikayesini ben de izledim, ve tabii ki kadıköy boğayı...

resmen ekrana kitleniyorsunuz cidden aşırı keyifli bir program yapıyor buradan sizin huzurunuzda tebrikler ediyorum kendisini... :)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Son kitabını edinmeyenler lütfen alıp okusun çok güzel..

atv deki YAŞAMDAN DAKİKALAR ı da izlerim ama sade ve kesintisiz Sunay ı tercih ederim,

Araya Hıncal falan girince aynı tadı vermiyor.
    Kendi tek başına olunca ayrı bir tadı oluyor onun.

izldmek isterdim ama digi yok maalesef

Aynen
  • Konuyu hortlatacam ama bu programin tekrarini ustun ugraslarla aramama ragmen bulamadim.Var midir llink verebilecek ya da daha once arsivini yapmis olup paylasabilecek biri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GIDOOOOO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.