Şimdi Ara

SUNA BIR BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yok boyle bisey. Wifi ve veri telefonu kullanirken surekli acik. Internette gezinme yok. Yogun whatsapp kullanimi yaklasik 2 3 saat. Ve 3 saat bir uygulamadan film izledim.
     SUNA BIR BAKIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OUTLAW 2-5

Arkadaslar yok boyle bisey. Wifi ve veri telefonu kullanirken surekli acik. Internette gezinme yok. Yogun whatsapp kullanimi yaklasik 2 3 saat. Ve 3 saat bir uygulamadan film izledim.
     SUNA BIR BAKIN

Yani ?
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    normalde bu telefonda 4.30 saat zor alırım. aldığım ekran süresi fazla ya hani ondan dedim.telefon g3. yani başkalrında da var mı böyle şeyler düzensizlik gibi?
  • quote:

normalde bu telefonda 4.30 saat zor alırım. aldığım ekran süresi fazla ya hani ondan dedim.telefon g3. yani başkalrında da var mı böyle şeyler düzensizlik gibi?

Olamazmı yani amacını anlamadım.
  • quote:

Yeni alınmışsa bu durum normal bişey batarya süresi zamanla değişiyor yeni telefonlarda
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    yok hocam 3 ay oldu.
  • Öyle bir şey yazmışsın ki, hala çok mu az mı dayanmış batarya anlamadım neye şaşırdığını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.