Şimdi Ara

Sun Run vites değiştirici iş görür mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , kilolar ile başım dertte akşamları yarım saat - 45 dk bisiklet sürmeyi düşünüyorum , güzergah bostanlı sahil şeridi olacak. iki bisiklet arasında kaldım

Bisan SPX 3500 ( shimano vites değiştiricili ) 379 TL
    Bisan SPX 3050 ( Sun run vites değiştiricili ) 299 TL

pro olarak kullanmayacağım için benim işimi bunlar görür tahminimce. Sizlerinde yorumunu merak ediyorum. Tşk ederim şimdiden.

• Yapay Zekanın Yanıtı

SunRun Vites Değiştirici: Bilmen Gerekenler

SunRun vites değiştiriciler, bisiklet kullanıcıları arasında popüler bir seçenektir. Bu vites değiştiriciler, çeşitli sürüş koşullarına uyum sağlamanıza yardımcı olarak sorunsuz ve verimli bir vites değiştirme deneyimi sunar.

SunRun Vites Değiştiricinin Özellikleri:

• Dayanıklılık: Sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilen SunRun vites değiştiriciler, zorlu sürüş koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır.
    • Hassas Vites Değiştirme: SunRun vites değiştiricileri, hassas ve hızlı vites değiştirme sağlar, böylece sürüşünüz sırasında kesintisiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.
    • Geniş Uyumluluk: Çeşitli bisiklet türleri ve kasetlerle uyumludur, bu da onları çok yönlü bir seçim haline getirir.
    • Ergonomik Tasarım: Kullanıcı dostu vites değiştirici kolu, rahat ve kontrol sağlayan bir sürüş deneyimi sunar.

SunRun Vites Değiştirici Yorumları:

Çoğu bisikletçi, SunRun vites değiştiricileri hakkında olumlu yorumlar yapmaktadır. Kullanıcılar, dayanıklılıklarını, hassas vites değiştirmelerini ve uygun maliyetlerini övmektedir.

SunRun Vites Değiştiricileri Hakkında Önemli Noktalar:

• Fiyat: SunRun vites değiştiricilerinin fiyatı, modellere ve özelliklere göre değişmektedir.
    • Malzeme: SunRun vites değiştiricileri, alüminyum ve çelik gibi çeşitli malzemelerden üretilebilir.
    • Kurulum: Vites değiştiricilerinin doğru şekilde kurulması esastır. Yanlış kurulum, vites değiştirme sorunlarına neden olabilir.
    • Bakım: SunRun vites değiştiricileri düzenli bakım gerektirir. Bu bakım, vites değiştiricilerin sorunsuz çalışmasını sağlamaya yardımcı olacaktır.

SunRun Vites Değiştirici ile Shimano Vites Değiştirici Karşılaştırması:

SunRun ve Shimano vites değiştiricileri, bisiklet pazarındaki iki popüler seçenektir. Her iki marka da dayanıklı ve güvenilir vites değiştiricileri sunmaktadır. Ancak, Shimano vites değiştiricileri genellikle daha pahalıdır ve daha geniş bir özellik yelpazesi sunar.

Sonuç:

SunRun vites değiştiricileri, dayanıklılık, hassas vites değiştirme ve uygun fiyatlarıyla bisiklet kullanıcıları için sağlam bir seçenektir. Çeşitli bisiklet türleri ve sürüş koşullarıyla uyumludur. SunRun vites değiştiricisinin özellikleri ve yorumları, onu bisikletçiler için uygun bir seçim haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bisikleti hunharca kullanıyorsan shimano,ağır ağır kullanıyorsan sunrun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam ne hunharcası, 5 km git 5 km gel günlük o kadar.
  • O halde sunrun işini görecektir.Çok fazla vites değiştirmezsen dilediğin gibi kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 gün ewel transalp motor bakınıyo idiniz......

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

4-5 gün ewel transalp motor bakınıyo idiniz......

eee ne olmuş, transalp değil vstorm almaya karar verdim, tek sorun İzmir'de temiz bulamadım, İstanbuldan alıp gelecek tecrübemde yok, İzmir'de doğru düzgün ve istediğim fiyata Vstorm bekliyorum. Bisikletide eşimin ısrarları sonucu kilo verme amaçlı alacağım. Aklıma takılanları foruma soruyorum. Yaş 32 canım kardeşim. Motor alacak birisi, bisiklette alamaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam shimano al sonradan pişman olma
  • çelik, çift süspansiyon = çok ağır bir bisiklet. Buna mtb tarzı kalın lastikleride ekleyelim umarım gitmeyi planladığınız yol düzdür yoksa size yazık. İkiside market bisikleti tarzı, shimano değiştirici tabi ki sunrun dan daha iyidir özellikle yük altında (pedala basarken) dişli değiştirdiğinizde daha kararlıdır ama bahsettiğiniz tarzda sunrun alın bence zira açık konuşalım bu bisikletle bisikletten soğursunuz daha pahalısını almayın.

Bu arada naçizane bir tavsiye, diyabetli olduğumdan belirli bir kilo aralığında kalmak zorundayım ve tabi spor yapmam lazım. Tüm kontrollerimde hem doktor hem diyetisyen gören biri olarak tempolu yürüyüş (mesela 3 km ile başlayabilirsiniz saatte 4-5 km hızla tempo yapıp zamanla arttırabilirsiniz) size kilo verdirir hem de 2-3 ay içinde (boğazı tuttuğunuzu varsayarak) ama bisiklet kilo verdirmez sizi fit ve zinde tutar arada fark var. Ya da şöyle diyim örneğin 20 km bir yol yaptığınızda bisikletle (kilo, yol eğim vs önemli elbette ama) ortalama 450-600 kalori arası yakarsınız. 5 km. tempolu yürüyüşte 700 kaloriye kadar yakar ve daha az yorulursunuz sabaha bacak kaslarınız ağrıyor da olmaz üstelik. Size yürüyüş öneririm bisiklet keyif+spor bence ve bu bisikletle keyif almanız zor kilo vermenizde zor

Diyeceksiniz ki ne güzel ağır bisiklet ter atar kilo veririm ama değil işte çok ter düşen şeker ve ardından yenen bol yemek demektir bu birincisi, ikincisi hele oturma pozisyonunuzu ayarlayamazsanız kas ağrısı (özellikle baldır kasları önde) ve diz kapağı ağrısı ki bu da gelecek için kötü sinyallerdir.

Sadece bilgimi paylaşmak istedim samimiyetimi yanlış anlamamanız dileğiyle. Yaş 39 3 senedir diyabetinin farkında olan ve düzenli spor yapan biri olarak yazdım size bunu kardeşim olsa karşımda aynı tavsiyeyi veriyor olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ptahba

çelik, çift süspansiyon = çok ağır bir bisiklet. Buna mtb tarzı kalın lastikleride ekleyelim umarım gitmeyi planladığınız yol düzdür yoksa size yazık. İkiside market bisikleti tarzı, shimano değiştirici tabi ki sunrun dan daha iyidir özellikle yük altında (pedala basarken) dişli değiştirdiğinizde daha kararlıdır ama bahsettiğiniz tarzda sunrun alın bence zira açık konuşalım bu bisikletle bisikletten soğursunuz daha pahalısını almayın.

Bu arada naçizane bir tavsiye, diyabetli olduğumdan belirli bir kilo aralığında kalmak zorundayım ve tabi spor yapmam lazım. Tüm kontrollerimde hem doktor hem diyetisyen gören biri olarak tempolu yürüyüş (mesela 3 km ile başlayabilirsiniz saatte 4-5 km hızla tempo yapıp zamanla arttırabilirsiniz) size kilo verdirir hem de 2-3 ay içinde (boğazı tuttuğunuzu varsayarak) ama bisiklet kilo verdirmez sizi fit ve zinde tutar arada fark var. Ya da şöyle diyim örneğin 20 km bir yol yaptığınızda bisikletle (kilo, yol eğim vs önemli elbette ama) ortalama 450-600 kalori arası yakarsınız. 5 km. tempolu yürüyüşte 700 kaloriye kadar yakar ve daha az yorulursunuz sabaha bacak kaslarınız ağrıyor da olmaz üstelik. Size yürüyüş öneririm bisiklet keyif+spor bence ve bu bisikletle keyif almanız zor kilo vermenizde zor

Diyeceksiniz ki ne güzel ağır bisiklet ter atar kilo veririm ama değil işte çok ter düşen şeker ve ardından yenen bol yemek demektir bu birincisi, ikincisi hele oturma pozisyonunuzu ayarlayamazsanız kas ağrısı (özellikle baldır kasları önde) ve diz kapağı ağrısı ki bu da gelecek için kötü sinyallerdir.

Sadece bilgimi paylaşmak istedim samimiyetimi yanlış anlamamanız dileğiyle. Yaş 39 3 senedir diyabetinin farkında olan ve düzenli spor yapan biri olarak yazdım size bunu kardeşim olsa karşımda aynı tavsiyeyi veriyor olurdum.

yorumlarınıza katılıyorum, ama eklemek istediğim iki parametre var, biri zaman, diğeri keyif.

Tam bir rakam vereyim, son gittiğim 30 km'yi geze geze 2 saatte gittim ve 700 kalori civarı yaktım uygulamama göre, ancak 2 saatte yürüyebileceğiniz yol miktarı (bu kısmı bilmiyorum, sizin verdiğiniz rakama göre konuşuyorum) 4-5 km hızla gidersem 9-10 km.

Bu durumda amaç kilo vermek ise, işi keyifli hale getirmek ve süreklilik sağlamak şart.. her gün 2 saat yürümek zor olabilir, hele ki aynı yollarda, ancak her gün bisiklete binmek kişiye daha keyifli gelebilir (bence daha keyifli), bu da evet daha az kalori yakmanıza ama daha keyif alarak süreklilik sağlamanıza yarar.. yani yürüyerek her gün 1 saat size zor ve keyifsiz gelebilir, ama bisikletle 1 saat keyifli gelebilir, bu da süreklilik sağlar ki en önemli şey kilo vermek için sürekliliktir.. acizane fikrim bu şekilde..

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    hee hayırlı olsun 115 bin kmde araba almam kaldı ki motor alayım. Bi sen akıllısın demi fiyatı en düşükten yükseğe sıralamayı bilen. Git başka yerde ego tatmini et konuyu dağıtma.
  • aynen hocam maceraya girmeyeceğim shinano almaya karar verdim. @DT Swiss

üstad konuyu açma sebebim tecrübelerden yararlanmaK, tabikide tecrübelerinizi göz önünde bulunduracağım. Cuma günü konuyu açmadan önce bir bisiklet dükkanında dolaşırken satıcıda sizin dediğiniz şeyi söyledi, çift amortisörlü sıkıntı yaratabilir dedi. Ama kararı bize bıraktı. Öncelikle güzergahı aşağıya ekledim 4,1 gidiş, 4,1 geliş deniz kenarından gayet keyifli bir rota. Geçen yaz yürüyüşede gittik eşimle fakat bir hafta sonra sıkıldık ve bıraktık. bisiklet olunca belki devamlılık sağlarız diye düşünüyorum. Birde kilo fazla olduğu için 1 km gidiş 1 km geliş toplam 2 km yürüyüp dönüyorduk çünkü yoruluyordum ve sıkılıyordum. Amaç hareket etmek boğazı tutarsak tahminimce kilo veririm. Birde eşim selülitim var diye tutturdu bacaklarını hareket ettirirse geçer diye düşünüyorum. @ptahba

Hemen hemen aynı düşünüyoruz hocam, yürüyüş aşağıdaki rotanın 4 te biri şeklinde yapabiliyoruz ve hergün sıkıcı oluyordu. şimdi istersek iç yoldan istersek sahilden gidebiliriz. Yada foçada yazlığımız var arabanın arkasına bağlayıp hafta sonu kullanabiliriz , çeşitlilik çok.@fatihto

Aklımdaki rota bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 20 Temmuz 2014; 21:14:59 >

• http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/bisan-spx-3500-26-jant-bisiklet-shimano-vites-122160088?urvid=14894718

bundan iki adet aldım yarın elime ulaşır herhalde yorumlarınız için çok tşk ederim. Fiyat olarak uygun geldi aldım.

Hocam bu arada araç için taşıyıcı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ? @fatihto
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    çok güzel rota bu arada belli değil ama deniz kenarı olduğuna göre ciddi bir elevasyondan bahsetmek mümkün değil kısacası neredeyse dümdüz bir yol. Bu yol keyif verir mi? Çok! kilo verdirir mi? hiç sanmam nedenini kendime göre belirtmeme izin verin lütfen. Bisiklet için de yürüyüş için de kilo vermek / spor yapmak için en önemli şey tempo bu yürürken saatte kaç km hızla yürüdüğünüz (5km. ve üstü tempo) bisiklette ise kaç kadans(dakika da kaç pedal bastığınız) yaptığınız veya ortalama kaç km hızla gittiğiniz (ki kilo vermek için düz bir yolda 20 km ortalama hız bile çok yeterli olmayacaktır sanıyorum). O yüzden eğleneceğinize inanıyorum hiç hareket etmemekten iyidir o kesin ama kilo verme kısmı başka amerikalıların dediği gibi acı yoksa kazanç ta yok. Yine de bisikletten zevk alırsanız ve ileri vadeli bir hobi haline getirirseniz, bu rotayı bırakıp biraz bile inişli çıkışlı bir rotaya çıkarsanız bisiklet sizi çok yoracaktır diye düşünüyorum. Aynı fiyat limitinde (varsa bilmiyorum elbette) çift amortisörü olmayan bir bisiklet bakmanızı naçizane öneririm.

• quote:

çok güzel rota bu arada belli değil ama deniz kenarı olduğuna göre ciddi bir elevasyondan bahsetmek mümkün değil kısacası neredeyse dümdüz bir yol. Bu yol keyif verir mi? Çok! kilo verdirir mi? hiç sanmam nedenini kendime göre belirtmeme izin verin lütfen. Bisiklet için de yürüyüş için de kilo vermek / spor yapmak için en önemli şey tempo bu yürürken saatte kaç km hızla yürüdüğünüz (5km. ve üstü tempo) bisiklette ise kaç kadans(dakika da kaç pedal bastığınız) yaptığınız veya ortalama kaç km hızla gittiğiniz (ki kilo vermek için düz bir yolda 20 km ortalama hız bile çok yeterli olmayacaktır sanıyorum). O yüzden eğleneceğinize inanıyorum hiç hareket etmemekten iyidir o kesin ama kilo verme kısmı başka amerikalıların dediği gibi acı yoksa kazanç ta yok. Yine de bisikletten zevk alırsanız ve ileri vadeli bir hobi haline getirirseniz, bu rotayı bırakıp biraz bile inişli çıkışlı bir rotaya çıkarsanız bisiklet sizi çok yoracaktır diye düşünüyorum. Aynı fiyat limitinde (varsa bilmiyorum elbette) çift amortisörü olmayan bir bisiklet bakmanızı naçizane öneririm.

Hocam siparişi verdim düz bir rota olduğu için pek rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Belki foçaya götürürüz diye araç taşıyıcısı bakıyorum,foçada düz ayak bir yer yokuş olmayacak.

Amacım kilo vermek ile birlikte hareket etmek ve tek düze hareketsiz yaşamdan azcık uzaklaşmak. Yürüyüş denedik ama olmadı sıkıldık. Bisiklet ile daha fazla seçeneğimiz mevcut. Arabalı vapur ile karşı tarafa geçip daha farklı bir rota izleyebiliriz. Monotonluktan kurtulmuş oluruz en azından. Eşimde selülitlerinden kurtulmuş olur

Bu bisikleti seçmemdeki nedende bu fiyat aralığında shimano değiştirici sistemine sahip olması, jantlarının daha dayanıklı olması ve en azından yerli üretim olması ve internetten aldığım için montajı yaptıracak servisin yakın olması.

Tecrübeleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Büyük bir ilgi ile okuyorum. Aklınıza gelen başka şeyler varsa paylaşmanızı rica ederim.

Öncelikle hayırlı olsun, bisikletinizi aldığınıza göre daha önce yazdıklarımı unutun en güzel bisiklet sahip olduğun bisiklettir demişler Zamanla bisikletinizi (bisikletlerinizi) kullandıkça içinizde o zevkin büyüdüğünü hissedeceğinizi umuyorum. Sizin de belirttiğiniz gibi hareketsizliktense hareket etmek defalarca yeğdir. Hele araba kullanan bir insanın bisikletten daha çok zevk alacağını düşünüyorum gerçekten çok keyifli aletler. Doğaya verdiğiniz zarar sıfır yüzünüdeki gülümseme ve hedef koyduğunuz yere ulaştığınızda hissettiğiniz başardım duygusu da yanında bonus . Zamanla farkedeceksiniz ama lütfen yolda dikkatli olun sürücüler maalesef bisikletlere karşı ekseriyetle kör, yayalar araçlardan da vahim suratınıza bakarak üstünüze yürümeye devam ederler aman dikkat hele çocuklara. Köpekler sizi kovalayabilir sakince bisikletinizden inip ne oldu diye biraz da sesinizi yükseltirseniz genelde hemen kaçarlar korkmayın. Bana düşmez belki ama iki önerim olacak size birincisi muhakkak kendinize de eşinize de bir kask alın ve kaskla bisiklete binin. İkincisi bisiklet kullanmaya uygun terinizi dışarı atacak hava alan kumaştan yapılan kıyafetler (bisiklet formaları) giyin çok daha konforlu bisiklete binebilirsiniz, ama öncelik güvenlik ve kask olsun bence.

Tekeriniz hep dönsün tekrar hayırlı olsun

• quote:

Öncelikle hayırlı olsun, bisikletinizi aldığınıza göre daha önce yazdıklarımı unutun en güzel bisiklet sahip olduğun bisiklettir demişler Zamanla bisikletinizi (bisikletlerinizi) kullandıkça içinizde o zevkin büyüdüğünü hissedeceğinizi umuyorum. Sizin de belirttiğiniz gibi hareketsizliktense hareket etmek defalarca yeğdir. Hele araba kullanan bir insanın bisikletten daha çok zevk alacağını düşünüyorum gerçekten çok keyifli aletler. Doğaya verdiğiniz zarar sıfır yüzünüdeki gülümseme ve hedef koyduğunuz yere ulaştığınızda hissettiğiniz başardım duygusu da yanında bonus . Zamanla farkedeceksiniz ama lütfen yolda dikkatli olun sürücüler maalesef bisikletlere karşı ekseriyetle kör, yayalar araçlardan da vahim suratınıza bakarak üstünüze yürümeye devam ederler aman dikkat hele çocuklara. Köpekler sizi kovalayabilir sakince bisikletinizden inip ne oldu diye biraz da sesinizi yükseltirseniz genelde hemen kaçarlar korkmayın. Bana düşmez belki ama iki önerim olacak size birincisi muhakkak kendinize de eşinize de bir kask alın ve kaskla bisiklete binin. İkincisi bisiklet kullanmaya uygun terinizi dışarı atacak hava alan kumaştan yapılan kıyafetler (bisiklet formaları) giyin çok daha konforlu bisiklete binebilirsiniz, ama öncelik güvenlik ve kask olsun bence.

Tekeriniz hep dönsün tekrar hayırlı olsun

Çok tşk ederim önerileriniz için. Kasksız yola çıkmam , eşimide çıkartmam :)

Bisiklet kıyafetlerinin benim üzerimde pek iyi duracağını düşünmüyorum , normal şort ve t-shirt ile kullanırım, tayt falan giyersem Recep İvedik gibi olurum :)

Yukarıda belirttiğim rotada , bisiklet yolu mevcut ama insanlar kullanıyor daha çok , köpeklerden korkmam en kötü ihtimal alırım taşı atarım kaçar.

Bu arada bisikletleri yazlığa götürmeyi düşünüyorum, araç arkası taşıyıcılarla ilgili bilginiz var mı ? Araca zarar falan veriyor mu ?

Aracım olmadığından bilgi sahibi değilim. Ama forumlarda okuduğum kadarıyla kalitesiz olanlar hem bisikletin kadrosunu hem de arabanın kaportasını çizip zarar verebiliyorlar. Kaliteli olanlarda bisiklet fiyatına. Belki ikinci el bakabilirsiniz.
  • quote:

Aracım olmadığından bilgi sahibi değilim. Ama forumlarda okuduğum kadarıyla kalitesiz olanlar hem bisikletin kadrosunu hem de arabanın kaportasını çizip zarar verebiliyorlar. Kaliteli olanlarda bisiklet fiyatına. Belki ikinci el bakabilirsiniz.

valla iki ürün arasında kaldım aralarında 10 Tl fark var. Bir sıkıntı çıkartırmı acaba kimseninde bilgisi yok forumda

http://www.decathlon.com.tr/multi-bisiklet-taiyici-id_8302656.html

http://www.decathlon.com.tr/rider-ii-bisiklet-taiyicisi-id_8229298.html

• Bisikletleri dün bekliyordum fakat satın aldığım firma ödemeyi dört gün önce yapmama rağmen ellerinde istediğim renkten iki tane olmadığı iin bir tane göndermişler, yeminlen kan beynime sıçradı ve gönderikleri bisikletide almayacağımı söyleyip satış iptali için gittigidiyora başvurdum. Gelen kargoyuda teslim almadan geri gönderdim.

Akşam kafam attığı için carefoura gittim ve ortası amortisörsüz bianchi aldım 650 lira olan fiyatı 480 TL ye çekmişlerdi. Bir kere daha gördüm ki Türkiyede esnaflık bitmiş, sonra AVM ler işimizi kesti diye ağlıyorlar.

İzmir Carefoursadan çıktıktan sonra eve gitmeden önce sahilde turlayalım dedik eşimle , çok keyifliydi gerçektende :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.