Şimdi Ara

SUN ONLİNE EU OLDUMU ACABA YOKSA HALA KORECEMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm geçen sun online video ve ss lerine baktım .Forumda bi topik açılmı ama pekte bilgi göremedim.Oyun ilk bakışta gayet güzel ve akıcı görünüyor.Krakter yapılandırmaları falan gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.Fakat eu serveri açıldımı acaba? Yani korece bilmediğim için download etmedim.Eğer daha geniş bir bilgiye sahip arkadaşımız varsa bizede bilgilerini aktarırsa menun oluruz.

• Sun patladı yayımcı firma bulamadılar bu ilk sebep. İkincisi aynı dönemde bir cok oyun yeni eklenti paketi çıkardı. Üçüncüsü aynı zamanda bir cok oyun piyasaya sürüldü. Dördüncüsü betada bi sürü açık varmış diye duydum.

Bunların yanında artık sun online'ı beklemekten sıkılıp korece versiyonunu ingceye ceviren yama yaptılar düşün artık. Bu yamayla girip oynadılar ve buna yapımcı firma bile el atmadı. Bari sen çıkarda koy dimi ingce yama... Herneyse 3 yıldır piyasaya sürülmeyi bekleyen bir oyun. Ümidim yok benim pek...
  • bilgin için teşekkürler üstadım.Böyle bir oyuna sponsor firma bulamamışlar şaştım kaldım.Bu oyun kıtlığında klasik japon mitolojisindan bıkanlara ilaç gb gelen bir oyun olurdu.Eğer çıksaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakan -- 5 Ağustos 2008; 16:07:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.