Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cr3 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.651
Cevap
45
Favori
187.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 evler tarafına da sağa sola bira boru döşemişler tahminimce 2026 sonuna doğru gelir bu gidişle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Superonline sultangazide hangi taşeronla çalışıyorsa diğer firmalar da onunla çalışsın. Telekomun 5 senedir getiremediğini 1-2 ayda getirdiler. Bu gidişle sorunsuz(?) hizmet vereni değil hızlı hizmet getireni seçeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googledoodle -- 24 Aralık 2025; 9:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aynı şeyi geçenlerde bende söyledim gerçekten güzel çalışıyorlar. bizim buraya önce menholleri çekmişlerdi 1.5 sene önce o zamandır duruyordu ancak son 2-3 ay da bir çok sokakta kablolama kutulama işlemlerini bitirip aktif etmeye başladılar. büyük ihtimalle izin problemlerini halledip hepsini birlikte yapmaya başladılar

• Arkadaşlar ben bayadır takip ediyorum konuyu sessiz sedasız. Cebeci de sabri ülker okulunun arkasında oturuyorum. Vdsl 50mbs kullanıyorum ve bende bekliyorum artık altyapı gelmesini. 2 hafta önce bizim sokakların başlarına kazım yapıp superonline kablolarını getirdiler fakat daha ilerleme olmadı. Bundan dolayı superonline kullanıcı yorumlarını okuyayım dedim fakat okuduklarım karşısında dehşete düştüm. 1000 hız olmasına rağmen maksimum 200 alanlar mı dersiniz, oyun ağırlıklı kullananların sürekli ping, loss ve jitter problemleri ile uğraşmaları mı dersiniz, primetime denilen vakitte doğru düzgün sitelerin yüklenmemesi videoların açılmaması film dizi izlenememesi mi dersiniz, dns vpn problemleri, istanbula bağlanmak yerine zorunlu almanya serverlarına bağlanması vesaire okudukça tırstım. Bilginiz var mı bu konuda kullanan tanıdığınız vs yardımcı olabilir mi

Ben iki haftafır 1000mbps kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum, 900-950 civarı download geliyor, 70-80 de upload var.

Kardeşim de dükkanına aldı 1000 ama o problem yaşıyor mesela. Bana tp-link ex530v wifi 6 modem takıldı; kardeşime dandik bi şey vermişler muhtemelen verdikleri modemden dolayı bu sorunlar yaşanıyor. Modem değişim talebine de şu an elimizde yok falan demişler, değişmezse iptal edecek.

• Aslında sansüronline'da ortaya çıkan sorunların bence %80-%90'ı modem kaynaklı ama, arkadaş para verip abonelik alıyorsun adamlar aboneliğin kullanıcı adı ve şifresini vermiyorlar. Artık memlekette firmalar iyice kafayı yedi. 1000 megabit internete 50 megabit upload mı dersin, kullanmak istemedin halde modem kira parası vermek mi dersin, yoksa aboneliğin kullanıcı adı ve şifresini vermemesi mi dersin? Koca BTK, firmaları desteklemekten başka bir şey yaptığı da yok. Millet de bilinçlenmedikçe, kurunun yanında yaşta yanar misali, dayağı yiyen biz oluyoruz.

Süperonlineda rota sorunları olduğunu ve çok fazla sansürleme yapıyorlar diye bende duydum. Ben türktelekomu getirmek için çok uğraştım. bizim sokak için kazı gerekli ibb yol bakım ret verdiği için sorunu çözemedim. Milleti darlayacak yüzümde kalmadı. Bu gidişte tt deki taahüt bitince süperonline a geçeceğim router ve gpon(sfp+) cihazlarını temin ettim onların verdiği cihazlardan kurtulmayı planlıyorum.

Milletin bilinçlenmesiyle düzelecek birşey yok bence. İnternet kısmındaa bi Turknet var karşı çıkan o da zayıf kalıyor onlara göre. Mobil hat kısmında domine ediyorlar. Çıkar yolu da yok gibi bence. Herşeyi baştan sona resmiyete uyuşturuyorlar 3 büyükler .

Router olarak bunu aldım -> ASUS RT-BE88U (openwrt desteklediği için zapret kurulabiliyor.) Aktif olarak Keenetic modem(vdsl) kullanıyorum ona da zapret kurdum tüm sansürlemeleri geçiyor.

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

gpon olarak sfp+ kullanacağım : https://tr.aliexpress.com/item/1005007198047818.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.6dff3d12iFuEiq&gatewayAdapt=glo2tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyu131 -- 24 Aralık 2025; 22:23:24 >

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt

Siz baya hazırlanmışsınız ya. Ben ilk defa internetin bir kullanıcıya bu denli kısıtlandığını görüyorum. Tabii ki belli olaylarda oraya buraya bağlatmıyorlar ama oyunu mu da oynuyorum yani. Superonline konusunda okuduklarımdan biri de EA sunucularına bağlantıyı tık diye kesmişler. Ne BF ne de Fifa oynayabiliyormuş insanlar. Bi tanesi 600 700 pingle Arc raiders oynamaya çalışıyormuş. Allah korusun valla. Yıllardır TT kullanıyorum çok şükür ne ping ne birşey yaşadım. Goodbye dpi açıp discord giriyorum bu kadar. 8mbs kullanırken de aynıydı 50mbs oldu hala aynı bağlantı. Superonline ile şansımı deneyeceksem ufaktan benimde çözmem lazım bunları ne olacağı belli olmaz.

tt o konuda çok daha iyi bende onun için tt getirmek için uğraşıyorum. müdürlüğe gide gide herkesi tanıyor duruma geldim. ibb de bile insanları tanıdım. ama sorunu çözemedim :(

• Arkadaşlar galiba süperoline 2 ocakta v caddesi civarını aktive edecekmiş. Ön başvuru durumu gibi birşey yapabiliriz dedi abi zamlı fiyat a geçmeden başvuru alınabilir şeklinde konuştu. bilginiz olsun.

hangi sokak hocam? 565'e ne zaman gelecekler sabırsızlanıyoruz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.