Şimdi Ara

Sultanahmet yakinlarinda bim sok a101 varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Varmi yakinlada ? Yoksa aksarayami gitmek gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 1 Temmuz 2014; 17:34:31 >

Eğer sultan ahmetten gitmek istiyorsan da alman çeşmesini sağına sultanahmeti soluna al tam karşıda Marmara Üniversitesi Rektörlüğü var. Onun önünden de dümdüz yar yukarı. Aynı yol ikisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 1 Temmuz 2014; 17:34:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Var. Çemberlitaş tramvay durağında in aşağı doğru inerken köşedeki t shopun oradan sağa don yardır aşağı 3u de var. Daha da gidersen Sultanahmetin orası.

Eğer sultan ahmetten gitmek istiyorsan da alman çeşmesini sağına sultanahmeti soluna al tam karşıda Marmara Üniversitesi Rektörlüğü var. Onun önünden de dümdüz yar yukarı. Aynı yol ikisi.

+1453

Peki ben birşey soracagim buradan tramvay artı metro ile havaalanına kaç dakikada gideriz ortalama yarin gidecegim.

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Faydalı bilgi için teşekkürler. Tarif çok doğru. Az önce şak diye buldum.

Peki ben birşey soracagim buradan tramvay artı metro ile havaalanına kaç dakikada gideriz ortalama yarin gidecegim.

Tramvay ile yusufpaşa orada inip Aksaray metro durağına yürüyeceksiniz. Tramvaya 20 yürümeye 10 metroya da 45 dakika desek rahat rahat bu sürede ulaşırsınız. Ama ben en fazla yenibosnaya kadar gittim aksaraydan, o yüzden siz biraz daha fazla tutup süreyi, kendinizi garantiye alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.