Şimdi Ara

Sultan Papağan Yavrularım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. Paşa ve Sultan Çiftimin 4. kuluçkasından olan yavrularım yuvadan çıkıp kafes altında gezmeye başladılar.. Unutmadan şuand da 5. kuluçkaya yatan sultanın 5 yumurtası daha oldu.

Maşallahlarınızı esirgemeyin lütfen..

• çok tatlılar maşallah
  • Maşallah çok süperler..
  • teşekkürler. :)
  • @ Natsukaw.S ne güzel kuşların var öyle. Yavrulara bayıldım. Bugün 3 tane pet-shop gezdim. Sultan alacagım bende. Yavruluktan alayım diyorum ama benim gördüklerim biraz büyüktü. Daha önce muhabbet besledim sadece. Eğer Ankaradaysan bir yavruna talibim, bir de senin gibi deneyimli bir yetiştiriciden bir kaç tüyo almak isterim.
  • çok tatlılar maşallah birde yeri değil ama acaba sultan papağnı nı evcilleştirmek filan zor oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

@ Natsukaw.S ne güzel kuşların var öyle. Yavrulara bayıldım. Bugün 3 tane pet-shop gezdim. Sultan alacagım bende. Yavruluktan alayım diyorum ama benim gördüklerim biraz büyüktü. Daha önce muhabbet besledim sadece. Eğer Ankaradaysan bir yavruna talibim, bir de senin gibi deneyimli bir yetiştiriciden bir kaç tüyo almak isterim.

İmkanınız var ise kesinlikle petshoptan kuş almayın.. Orda çok kötü bakılıyorlar ve geçmişini bilmiyoruz nasıl muamele gördü vs. bunlar hep ileriye dönük etken olmaktadır.

Kuşlarda whiteface yani gri beyazlı olanı verdim diğer ikisi hala durmakta fakat ben istanbuldayım. :) ama sultanpapaganlari.com sultanpapagani.net sultancik.com gibi sitelerde yeni yavru ev kuşları bulabilirsiniz..

@ruhsuzadam

Yeni doğmuş ev kuşu yavru alırsanız biraz sabır çok rahat evcilleşiyorlar.. elden yem yeme sürekli üstünüzde durma özellikle kafasını kaşıtmaya bayılırlar. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sultan Papağanı alıştırma
    14 yıl önce açıldı
    Sultan Papağanı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.