Şimdi Ara

Sully (2016) | Clint Eastwood - Tom Hanks (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Film biraz sonra başlayacak.Ankara'da Imax'te artık son seans.Filmden sonra düşüncelerimi editlerim

Edit: Film beklediğim gibi iyi bir dram,biyografi filmi.Oyunculuklar ve yönetmenlik işi çok iyi,gereksiz dram,gerilim sahneleri yok.Tek sırıtan Laura Linney olmuş,nedense çok itici geldi.Imdb puanını fazlasıyla hak ediyor.

Film Imax'te izlenir zaten 2d Imax film sayısı çok az,bu kısırlıkta pekte seçim şansımız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 22 Eylül 2016; 21:27:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağlam bir film mutlaka izlenmeli. Tom Hanks boş film çekmez dedim ve beni bir kez daha yanıltmadı. bu arada filmde tom hanks aynı amcama benzemiş sanki başrolde amcamı izledim bütün film.
  • Benim de beğendiğim bir film oldu. Aşırı aşırı iyi bir film değil ama her türlü izlenir. Şuan vizyondaki tek rakibi muhteşem yedili olabilir herhalde. O filme gitmediğim için bilmiyorum ama rahatlıkla söyleyebilirim ki Sully en az onun kadar güzel hatta muhtemelen daha güzel filmdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler vizyonda ki diğer filmleri bilmiyorum hele yerli filmlere gitmeyi sevmem , buna gidilir mi yoksa baska film mi önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Engin kullanıcısına yanıt
    git buna
  • Fena değildi 10/6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmin ettiğim gibi güzel film çıktı. sonlardaki konuşmalar muazzamdı. kesinlikle izlemeyen varsa tavsiye ederim.

kazanın gerçekte yaşanmış olması, filmi izlerken ayrı bir hava kattı.
  • Sıkmadan ve uzatmadan, akıcı, güzel bir film yapmışlar. Oyuncular da gayet başarılıydı. Tom Hanks çok iyi olmuş rol için. Kısaca güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 8 Aralık 2016; 21:15:57 >
  • Güzel bir film. Sıkılmadan izliyorsunuz. İlgi çekici bir senaryosu var. Ama 2. kere seyretmek için bir neden yok. Oturun keyifle izleyin, unutun.
  • şöyle bir incelemeye sahip. 11 eylül psikolojisi içerir :http://filmkalemim.blogspot.com/2016/12/sully.html
  • Ya bana denk gelmedi yada tom reisin cidden kötü filmi yok. Bu filmde çok güzeldi, kesinlikle izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Ya bana denk gelmedi yada tom reisin cidden kötü filmi yok. Bu filmde çok güzeldi, kesinlikle izleyin.

Inferno

Kesinlikle izlemeyeceğim,tom abimizi hep güzel hatırlamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlerken hep Denzel Washington'ın Flight filmi ile kıyasladım istemsiz bir şekilde. Kesinlikle Flight çok daha iyiydi benim açımdan...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.