Şimdi Ara

Süleyman Seba Sezonu | İstanbul Başakşehir - FENERBAHÇE | 25 MAYIS 2015 | 20.00 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.247
Cevap
3
Favori
26.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neyin tahriği neyin iftirası ? Nasıl tahrik ediyorum neyin iftirasını atıyorum ?

Sana görüntü ve istatistik veriyorum bu nasıl tahrik veya iftira olabilir ?

ANLAMAKTA SIKINTI ÇEKİYORSUN DİYE BİN KERE Mİ ANLATAYIM ? BİR TAKIMA HİÇ KIRMIZI KART ÇIKMAMASI RAKİPLERİNE HİÇ PENALTI ÇALINMAMASI VE HİÇ SAHASININ KAPATILMAMASI NASIL İFTİRA OLABİLİR BUNLAR İSTATİSTİK. NİYE İŞİNE GELDİĞİ GİBİ EZBERE KONUŞUYORSUN ? ÇÜRÜTEMİYORSUN Kİ SENDE BİLİYORSUN NE HALT YEDİĞİNİZİ. BEN RAKAMLARLA KONUŞURUM SEN NEYİ KONUŞUYORSUN DEMAGOJİ YAPIYORSUN.

Bir sezonda bir takıma hiç kırmızı kart çıkmaz iken en yakın rakibine 15 dakikada 4 tane kırmızı kart çıkabiliyor bunun nesini savunuyorsun utanmıyor musun buradaki çifte standardı örtbas etmeye ?

Bir başkanın ben şampiyon olamazsam Galatasaray şampiyon olsun demesi nasıl iftira olabilir bunun görüntüleri mevcut ben mi verdim bu demeci de bana iftiracı diyorsun. Sen bana iftiracı diyerek aslen iftirayı atan sensin bu durumda.

Tescilli şikeci diye zırvalıyorsun bana görüntü ve istatistik ile gel. Ne bileyim kalecinin elini çekmesi ile gel mesela. Veya hiç kırmızı kart görmemesi ile gel. Hiç penaltı çalınmaması ile gel. Bunlar şaibedir. Görüntülü ve istatistiklidir. Tescilli şike budur. Emenikenin olmayan para sayma görüntüleri mi senin tescilli şike dediğin ? Hani nerede kamuoyu niye ikna olmuyor ? Ama ben kalecinin elini çekmesi aynı maç rakip forvetin yüzde yüzlük golü kaleciye servis etmesi ikna edebiliyor. Felipe Meloya rağmen hiç kırmızı kart gösterilmemesi standart bir futbol adamını ikna edebiliyor.

Sen ikna edebiliyor musun ? Argümanın var mı ? Elinde delil var mı ? Benim sana sunduğum gibi elinde görüntü var mı ? İstatistik var mı ? Varsa koy önüme. Ama bende senin önüne koyuyorum işte görüntü veriyorum istatistik veriyorum. O zaman bu sene nasıl temiz olabiliyor bunu soruyorum. Renkleri bir kenara bırak artık azıcık delikanlı olun elinizi vicdanınıza koyun.

Efendi gibi bu sene şampiyonluk temiz değildir şüphelerim var diyeceksin keza etrafımda bunu söyleyen Galatasaraylılar var ancak sizin gibi samimiyetsiz vicdansızlar da var.

Tekrar söylüyorum bu senenin temiz olduğunu iddia eden Galatasaraylı otomatik olarak Fenerbahçeyi vicdanen aklar.

• Adamın savunma mekanizmasına bakar mısınız ?

Felipe Melo çirkef değilmiş. Doğruymuş bu sene bir kaç maç atılmalıymış. Bir kaç maç dediği de 6 tane net boru gibi kırmızı kartı var bu sene. Ama çirkef değilmiş. Çirkef Emreymiş Volkanmış.

Yani şunu diyemiyor Melonun atılmaması Galatasarayın menfaatinedir. Bu şüphelidir. Çifte standart vardır ve dolayısıyla haksız rekabet oluşmuştur. Diğer unsurlarda göz önünde bulundurulursa ( hiç rakibe penaltı verilmemesi hiç sahanın kapatılmaması veysel sarının kanadının koridor olması gibi gibi gibi gibi bin kere saydım ) Galatasarayın bu şampiyonluğu tekrar gözden geçirilmelidir demiyor da Melo çirkef değilmiş Emre çirkefmiş.

Bu kadarsınız işte.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GulfStream

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Arkadaş teknik direktör kim olacak?
    Roberto Carlos kafa kıyak demeçler veriyor, yoksa o mu geliyor?
    Ya arkadaş getir Lucescu yu.
    Yok alman ekoluymus, yok Klinsmann mis, yok zart zurtmus, ne gerek var maceraya kardeşim.

Ne fark edecek? Kadroyu yine aziz yapacak. .

Dostum şimdi dalga zamanı değil, herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli,sezon bitti artık.
    Fenerbahçe'nin yapacağı en iyisi, Lucescu yu kaptirmamaktir bir başka takıma, sağlam transferlerle takımı Lucescu ya teslim edip şampiyonlar ligine gitmelidir. Lucescuya da karismasinlar, adam şu takımı 5 sene rahat götürür.

rıdvan dilmenden başkası yaramaz size.. veya roberto carlos azizde 5 sene daha kaldım mı 5nci yıldızıda takarız

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• quote:

Orijinalden alıntı: Gian Carlo39

Yalandan edebiyat yapma. Varsa kelamın konuş.

Sen Felipe Melo gibi bir oyuncuya ve onlarca pozisyona rağmen bir sezon boyunca hiç bir oyuncusu kırmızı kart görmemiş takımı şüphesiz temiz ilan ediyorsan, onca küfüre rağmen sahasının bir kez olsun kapatılmamasını şüphesiz temize bağlıyorsan, rakiplerine onlarca pozisyona rağmen hiç penaltı çalınmamasını şüphesiz temiz diyorsan, İlhan Cavcav'a şüphesiz temiz diyorsan, Veysel Sarıya Hasan Kabzeye Stancu'ya Kaleci Ferhata şüphesiz temiz diyebilecek kadar yalancı veya samimiyetsiz veya veya vicdansız isen,

Fenerbahçe o sezon bu maddelerin hiç biri ile gündeme gelmeden Şikeci ilan ediliyorsa ve sende bunu bangır bangır konuşuyorsan, Galatasaray şikecilerin bayrak tutanıdır diyorum.

Yani yüce Allah durumu öyle bir noktaya getirdi ki, standart bir Galatasaraylı Fenerbahçeye şikeci diyecek kadar arsızsa önce bu seneki şampiyonluğun temiz olmadığını ifade etmesi gerekecek.

Net.

meloya kırmızı verilmemiş? verilecek derecede küfür mü etti? hakemin üstüne mi yürüdü el işareti mi yaptı ? soyunma odası mı bastı? ne yaptı melo? rakibe sert girer verir vermez hakem insiyatifine kalmış birşey bana zorla arattırıp egemenin emrenin canerin yaptığı foulleri buldurma bizde biliyoruz nasıl sert girdiklerini bahane arama kırmızı verse ne olacak vermese ne olacak bahane arama...

saha kapatılma meselesi ise kendiniz gibi karıştırmayın bizide bu işlere biz sizin gibi değiliz. şampiyonluğu kaybedince millete çamur atacak kadar da değiliz.. saraçoğlunda kupayı kaldırdık yapmadık pislik bırakmadınız. yaktınız yıktınız devlet malına zarar verdiniz. küfürün bini bi para aziz bile pislikler paralı köpekler diye konuştu daha ne açıklıyorsun.. küfür etmedik çirkeflik yapmadık türlü oyunlarınıza çekmeye çalışmayın..

ilhan cavcavın neyi var? adamın sempatisi olması neyi değiştirir? 2003 yılında şampiyonluktan etti adam hersene oynanan maçlara bak aç izle gs gençler maçlarını 1-0 alırsak öpüp başımıza koyuyoruz. deplasmanda kazanamıyoruz bile!

veysel hasan kabze stancu ne yapmış? varsa bir delilin ispatın savcılık orda git suç duyurusunda bulun? hani adam bomboş bırakmış kaleyi yalandan kırmızı görmüş takımını satmış desen eyvallah. yok ama kendi kuruntularınızı bize atmayın. kendi başarısızlığınızı bize dem vurarak kapatmayın. başınızdakine bakın takımınıza bakın ! dk 10 uzun top şişiriyor takımın hocadan bi haber adam başında başkan dediğiniz adam galatasaray tarihine geçti!

sizin şike yaptığınız sezonla karıştırma ortalığı tapeler görüşme kayıtları deliller ortada. ayrıca ceza aldınız ama sahaya yansımadı diyerekten devlet yordamı ile üstü kapatıldı bana geçip hikaye anlatma.. hak hukuk allah kitap diyerekten de kendinizi avutmayın...

çekemiyorsan anten orda düzgün sinyal alana kadar da bana mesaj falan yazma cevap atma zahmetinde bulunma. şimdi sakince yerinden kalk 1 bardak soğuk su iç üstüne iyi gider..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş teknik direktör kim olacak?
    Roberto Carlos kafa kıyak demeçler veriyor, yoksa o mu geliyor?
    Ya arkadaş getir Lucescu yu.
    Yok alman ekoluymus, yok Klinsmann mis, yok zart zurtmus, ne gerek var maceraya kardeşim.

Ne fark edecek? Kadroyu yine aziz yapacak. .

Dostum şimdi dalga zamanı değil, herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli,sezon bitti artık.
    Fenerbahçe'nin yapacağı en iyisi, Lucescu yu kaptirmamaktir bir başka takıma, sağlam transferlerle takımı Lucescu ya teslim edip şampiyonlar ligine gitmelidir. Lucescuya da karismasinlar, adam şu takımı 5 sene rahat götürür.

rıdvan dilmenden başkası yaramaz size.. veya roberto carlos azizde 5 sene daha kaldım mı 5nci yıldızıda takarız

Geç hocam sen dalganı.
    Hele dur teknik direktör bir belli olsun, sonra yine görüşürüz.
    Hocam sen de çok sevinme bu kadro sistemle, şampiyonlar liginin şakası olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gian Carlo39

Adamın savunma mekanizmasına bakar mısınız ?

Felipe Melo çirkef değilmiş. Doğruymuş bu sene bir kaç maç atılmalıymış. Bir kaç maç dediği de 6 tane net boru gibi kırmızı kartı var bu sene. Ama çirkef değilmiş. Çirkef Emreymiş Volkanmış.

Yani şunu diyemiyor Melonun atılmaması Galatasarayın menfaatinedir. Bu şüphelidir. Çifte standart vardır ve dolayısıyla haksız rekabet oluşmuştur. Diğer unsurlarda göz önünde bulundurulursa ( hiç rakibe penaltı verilmemesi hiç sahanın kapatılmaması veysel sarının kanadının koridor olması gibi gibi gibi gibi bin kere saydım ) Galatasarayın bu şampiyonluğu tekrar gözden geçirilmelidir demiyor da Melo çirkef değilmiş Emre çirkefmiş.

Bu kadarsınız işte.

Allah ailene dostlarina sabir versin. Kankan fenerbahcenin sike kanitlari casta uefada duruyor git bi bak. EMbesil anasini satim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.