Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okul 16.eylül de açılıyor.hazırlık sınavı 12.eylül de
  • Saolun hocam. Birde hazirlikta online tabiri kullanilmis. Yani ben evden bu sinava girecegim anlamina mi geliyor. Yarin arayacaktim ama kapalidir diye buraya sormqk istedim. Cevaplar icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı diller yüksek okulunda akademik takvime baktım online yazıyo ama şimdiye kadar öyle bi şey yoktu sen bi ara sor daha iyi olur
  • Arkadaşlar kamu yönetimi 2. öğretim var mı?????????
  • bugün kayıt yaptırdım. ama br sorum var. hazırlık sınavı zor mu. görevli çok zor dedi ve çok az kişi geçiyor dedi. ingilizcem yeterli diye düşnüyorum. lisede sürekli 85 üzeri not aldım ve kelime hafızam çok iyi. sizce sınav zor mu? birde inşaat müh. kimler kazandı. tanışalım.
  • hazırlık sınavında geçen sene nerdeyse herkes geçti geçen sene sınav çok kolaydı.devamsızlıktan kalan adam muafiyet sınavında zorlanmadan geçmiş.
    2 sene önce sınav zordu çok az kişi geçmişti.
    ben hazırlık okudum.kelime ezberledim.sınavlarda hep yüksek not aldım.yani kelimelerle aran iyiyse geçersin.sıkıntı yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmsnmz

hazırlık sınavında geçen sene nerdeyse herkes geçti geçen sene sınav çok kolaydı.devamsızlıktan kalan adam muafiyet sınavında zorlanmadan geçmiş.
    2 sene önce sınav zordu çok az kişi geçmişti.
    ben hazırlık okudum.kelime ezberledim.sınavlarda hep yüksek not aldım.yani kelimelerle aran iyiyse geçersin.sıkıntı yapma.

saolasın içimi rahatlattın.
  • isteğe bağlı hazırlık okuyacam ben ama sınav ne zaman bilgim yok internette sadece zorunlu hazırlık hakkında bilgi var online iriş belgesi falan vermişler zorunlulara bende o da yok ben ne zaman sınıf oluşturmak için seviye tespit sınavına giricem bilen var mı ?
  • usta sen bi yabancı diller yüksek okulunu ara sor sistemi falan değişmişler daha iyi bilgi alırsın onlardan
  • Sonunda kayıdı da yaptırdık rahatladım artık
  • Ben geçen yıl hazırlık okudum fakat geçemedim, sınava gireceğim, bu yıl muafiyete girecek olanlarla aynı sınava mı gireceğim? Ve sınav online mı doğru mudur o olay?
  • benim ev arkadaşım da geçememişti hazırlığı bu sene girecek muafiyete ve sınavın test olacağını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idontagreewithyou

Ben geçen yıl hazırlık okudum fakat geçemedim, sınava gireceğim, bu yıl muafiyete girecek olanlarla aynı sınava mı gireceğim? Ve sınav online mı doğru mudur o olay?

sınav online miş ve ama üniversitede sınava girecekmişiz. Birde ben diyelimki barajı bir kaç puanla kaçırdım. Normal 1. sınıf dersleri + ing dersleri mi göreceğim yoksa 0,1 puanla bile olsa hazırlık mı okuyacağım. Bu hazırlık sınavını kafaya çok taktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: marea60

quote:

Ben geçen yıl hazırlık okudum fakat geçemedim, sınava gireceğim, bu yıl muafiyete girecek olanlarla aynı sınava mı gireceğim? Ve sınav online mı doğru mudur o olay?

sınav online miş ve ama üniversitede sınava girecekmişiz. Birde ben diyelimki barajı bir kaç puanla kaçırdım. Normal 1. sınıf dersleri + ing dersleri mi göreceğim yoksa 0,1 puanla bile olsa hazırlık mı okuyacağım. Bu hazırlık sınavını kafaya çok taktım

Hazırlık okuyacaksın arkadaşım.

• Hayırlı olsun arkadaşlar. Şehir merkezinde tek kişilik apart daire düşünürseniz yakıt, internet dahil kendine ait banyo ve mutfağı olan 1+0 stüdyo dairem bulunmaktadır.

Fiyat 550 tl. İhtiyacı olan sahibinden kiralayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

quote:

Ben hazırlık okumıycam bölüme geçebiliyorum sınavı veremesemde, versem iyi tabi de :)

• Hazırlık sınıfları oluşturulması hakkında bilgisi olan var mı?
  • Sinavi gectim ins. Muh. 1. Siniftayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

quote:

Ben hazırlık okumıycam bölüme geçebiliyorum sınavı veremesemde, versem iyi tabi de :)

Geçtin mi bari :))

• Tanışalım, kaynaşalım... Var mı inşaatçı, hazırlıkcı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.