Şimdi Ara

Sularda ki incelemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu sularda ki incelemeler gerçekten iyi fakat artık kabak tadı vermeye başladı bunun bana bilerek yapıldığı gibime geliyor.Bir çoğunuz televizyondaki yeni su markasını görmüşünüzdür hani sloganı Türkiye'nin tek ozonsuz su markası denilenden.Zaten olayların sıralamasıda şu şekilde oluyor su incelemeleri başlar.Kurbanlar seçilir.Yeni su markası kurulur.Bilindik markaları karalama kampanyası başlar.Şimdiden söyleyeyim hiçbir suyun dolum ortamını bilmiyorum hiçbir markayı savunmuyorum ama nedense bu işler bilinerek yapıldığını hissediyorum.Buyrun buda eskilerden bir haber.

quote:

Hendek Çamlıca beldesinde kurulan POLSAN’ın işletmeciliğini yaptığı Elmacık Su tesisleri, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından düzenlenen törenle açıldı.

Hendeğe gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Hendek gişelerinde kalabalık protokol tarafından karşılandı.

Karşılamaya Sakarya Ak parti milletvekili ve başbakan Erdoğan’ın danışmanı Şaban Dişli, Sakarya eski Ak parti milletvekili Recep Yıldırım, Sakarya valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye başkanı Ali İnci, Hendek Ak parti ilçe başkanı A.Kemal Sofu, Ak parti eski ilçe başkanı Şenay Sakal, Hendek Ak parti kadınlar kolu başkanı G.fatma Dursun ile birlikte Ak parti gençlik kolları başkanı Bilal Deniz ile birlikte Ak parti il genel meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

Bugünde zaman gazetesine bir göz attım maşallah reklam panosu yorum sizlere.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.