Şimdi Ara

Şükretmek? Halimize Şükretmek???(Önemli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şükretmek 'Otur oturduğun yerde' demek değildir. Şükretmek senden daha kötülerinin de bulunduğunu hatırlamaktır. İleriye gitmeye engel değildir.
  • bence de ülkede her şeyi koyverme var. şimdi şunla eşdeğer mario oynamaktan bıktım biraz crysis2 oynayayım hayır sen haline şükret eskimolar bilgisayar bile kullanamıyo
  • şükretmek bencilliktir. onun topu yok benim topum var şükürler olsun.. onun yatacak yeri yok benim evim var şükürler olsun..

kendini avutma ve yardımlaşmayı engellemekten başka birşeye yaramayan gereksiz birşey işte..
  • iyide bir keisimin tüm tavrı bundan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 26 Mayıs 2012; 19:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk1001

Evet evet. Birileri altta kalıp şükretmeli(!) ki diğerleri üste kalabilsin.

.
  • Büyüklerimden çok şey öğrendim bugüne kadar ama hiçbiri bu dedikleri kadar mantıklı değildi:
    Ateist adamdan zarar gelmez ama dindar adamdan zarar gelir insana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist
    Param yok diyorsun? Adam afrikadaki açları gösteriyor bak onlar daha kötü durumda doyumsuz diyor.
    Ne afrikadakileri doyurmak için bir çaba var ne kendi kazancını arttırmak için bir çaba var.

sen konuştuğun şeyin farkında mısın ? ne kadar büyük bir yardım gitti Türkiyeden Afrikaya bilmiyorsun heralde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never Trust

quote:

Param yok diyorsun? Adam afrikadaki açları gösteriyor bak onlar daha kötü durumda doyumsuz diyor.
    Ne afrikadakileri doyurmak için bir çaba var ne kendi kazancını arttırmak için bir çaba var.

sen konuştuğun şeyin farkında mısın ? ne kadar büyük bir yardım gitti Türkiyeden Afrikaya bilmiyorsun heralde ?

Sadece yiyecek,giyecek v.s o para yardımları afrikaya mı gitti sanıyorsun?

• Bi düşünceye de dini karıştırmayın be! Konu sahibi insanların zihniyetine vurgu yapmış siz yok kuran yok şu bu!

Ya adamlar kuranı yanlış yorumluyor, çarpıtıyor böyle olmamalı diyoruz, siz kuranda şöyle diyorsunuz. Kuranla bi alıp veremediğimiz yok, dinsiz ,hristiyan, yahudi, herkesin okuyup, yüce allah olmasa bile ahlak yapısının örnek alınması gereken bir kitap, insanı 1 komure şükrettiriyorlar, insanlar ota b*ka şükrediyor ondan yakınıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sajuuk -- 27 Mayıs 2012; 18:17:59 >
  • şükretmek komik. şükredenlerin hali ortada. kimseyle bişeyi tartışmaya gerek yok istatistiklere bakın dünyadaki
  • ister şükredin,ister etmeyin,evrenin umrunda değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

quote:

Orijinalden alıntı: Never Trust

quote:

Sadece yiyecek,giyecek v.s o para yardımları afrikaya mı gitti sanıyorsun?

gitti mi gitmedi mi bilemeyiz, arkadaş afrikadakileri doyurmak için bir çaba yok demiş, bende olduğunu söyledim. eğer gitmediyse o göndermeyenlerin suçudur.

• Daha önce de forumda benzer bir konu vardı. Hatta bunu o sandım.

Neyse, şükür konusuna gelirsek. Şükretmekte bence kötü bir yan yok. Asıl sorun, tembelliğimizi bunun arkasına atmamız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.