Şimdi Ara

SUDDEN STRIKE-2==>>>HADEEE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu sudden strike 2'de tankları we bilimum araçları kullanan crew'ler nerden üretiliyor ya da üretilebiliyo mu.

• kar parsı himalayalarda yaşayan ve çok az bulunan bir hayvandır...
    kedi türünün en güzeli olarak kabul edilir... (benim takma adımda barsgan da pars demek ve benimde avatarım siyah bir pars)

hem benim totemim olan bu hayvanları hemde benim hayatımın favori oyunu olan sudden strike yi seven biri var demek dünyada..

neyse madem bana bu kadar benziyorsun anlatayım:

istediğin crew leri üretebilmen mümkün değil. çünkü:
    sudden strikede asker ve silah üretme opsiyonu yoktur... oyunun başında sana bir miktar asker verilir. bunlar dışında oyunda bazı aşamalara ulaştığında sana bir miktar takviyede gelir. bunlar sen istediğinde gelmez ve oyunun sana verdiği dışında askerin ve aracında olmaz...
    yalnızca bazı haritalarda bazı ""cephanelik"" binalarında bir miktar silah üretildiği yada bazı ""ambulans"" lardan fazladan asker çıktığıda oluyor. az görülen bir durumdur. bu durumlara dikkat et.
    sudden strike-2 de bazı oyunlarda paraşütle gelen ve senin şu noktaya şu zamanda gelmesini isteyebildiğin askerler de oluyor.
    ama hangi sınıftan asker olacağı yine sana bağlı değil.

bu oyun koskoca bir haritada bazen her karış - her santim toprak için savaşmanı gerektiren çok zor ve çok zevkli bir oyun.
    aslında sudden-strike-1 daha güzel özellikle patch dosyasıda eklendikte sonra çok daha güzel.

sudden strike aptal düşmanların küçük küçük guruplar halinde gelipde senin savunmana aptalca saldırıp kolayca kırıldığı oyunlar gibi - bir zaman sonra seninde 50 tane - 100 tane tank üretipde düşmana bir dalıpda dağıttın oyunlar gibi değildir.

düşman senden aşağı -yukarı 2 kat kadar üstündür ve hemen her zaman savunmada bekler. her karış toprağı sabırla ve strateji ile savaşarak ele geçirmen gerekir. unutma elindekilerin bir limiti var kayıplarının yerine yenisini koyamazsın.
    onun için elindeki her askeri çok dikkatli kullanmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 24 Nisan 2005, 6:51:39 >

• hepinize böyle yapacağım
  • Evet barsgan kardeşim kar parsı yalnız himalayalar'da bulunur.Yaklaşık 1.30 m'lik kuyruğuna sarınır soğukta.Ve büyük kedilerin en yumuşak huylu olanıdır.

Sudden strike'yi yeni yeni oynamaya başladım.Bu crew sorununu da artık tanklarda bulunanlardan 2 tanesini falan indirerek çözerim herhalde.Zaten yanılmıyorsam 2 tane crew yetiyor bi tank için.Oyun gerçekten zor.Nokta kadar bi karanlık köşeden bile düşman gelebiliyor:)Neyse kardeşim teşekkürler herşey için

• C_A_R_T_E_L seni de lıyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

şu sudden strike 2'de tankları we bilimum araçları kullanan crew'ler nerden üretiliyor ya da üretilebiliyo mu.

Merhaba arkadaşım ya bu oyun oyna oyna sıkıldım ama vazgeçemiyorum online oynadın mı oynadıysan nasıl yaptın söylersen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.