Şimdi Ara

Sudan ucuz fan kontroller ve alienware (Recom) Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi yaptığım fan kontrollerin bazılarını satıyorum arkadaşlar.Bağladığınız fanı ister max hızında ister tamamen kapabilir isterseniz de devirini ayarlayabilirsiniz.
    Ürünün kendi resimleridir.Gerekli tüm kabloları ve pot'un kafası dahil.Toplam 5 tane var elimde.

Fiyat:Tanesi 5 YTL

Kullandığım eski kasamı yeni tower kasa yapmış olmam nedeniyle satıyorum.Kasa alienware kasalardan farksızdır.Recom'un Backdraft modelidir.Alienware kasalara ek olarak yan tarafta Şekilli kesilmiş Plexy ve 80MM ışıklı fan vardır.Bu şekilde hem kasa içine hemde CPU fanına dışarıdan serin hava geliyor.Kasanın önünde ve arkasında 80 ve 120MM fan yerleri mevcuttur.5x 5.25 slot ve 6 tane HDD takma yeri mavcuttur.(Floppy kullanırsanız 5 tane)
    Kasada, anakart tepsisi hariç hiçbir şekilde vida kullanmanıza gerek yoktur.Tamamen mandallı sistem ile üretilmiştir.Üzerinde Siyah renkli araba boyası atılmıştır ve ben sistemi içinden çıkardıktan sonra son bir kere cila attım.Alan arkadaş pırıl pırıl kullanabilir.

Kasanın resimleri kendi resimleridir.

Kasa'nın modlanmış hali için TIKLAYINIZ

Kutusu bulunmaktadır.Türkiye'nin heryerine önce para sonra kargo şeklinde yollarım.

İstediğim rakam 150YTL'dir. Ciddi alıcılır ile ufak bir pazarlık yapabilirim.

Kasanın sıfırı şu anda Türkiye piyasasında bulunmamaktadır.Onun için çok pahalı satıyorsun gibi gereksiz mesajlar atmayın lütfen arkadaşlar.Sıfırının linkini bulup,stokta da varsa o şekilde link verin.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.