Şimdi Ara

Subwoofer konusunda lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde mevcut olan bi harward hr-809a amfim var buna göre bir subwoofer ne önerirsiniz?
    Kafamdan Kicker es 154 geçiyor ama bir yandanda JBL GT-5 12 var.Üff kafam çok karışık
    Bütçem kabin dahil maksimum 200 ytl.

• Kaç ohmda kaç watt rms verdiğini yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim...
  • Max Power 1000W
    5/4/3 Kanal Çıkış Bağlantısı
    4 Ohm da Her Bir Kanal İçin 4x35W +1x200W
    RMS
    4 Ohm da Köprülenmiş 2x110W RMS
    2 Ohm da Her Bir Kanal İçin 4x55W RMS
    Maximum 76 Amper
    Full Mosfet Power Suply
    Higt Input
    Crossover HPF /LPF
    Kısa Devre / Aşırı Güç Koruma
    Isınmaya Karşı Koruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkoca35 -- 14 Eylül 2008; 21:21:59 >
  • jbl gt5 275 rms
  • 4 Ohm da Her Bir Kanal İçin 4x35W +1x200W yazıyor ama 275 rms amfiyi zora sokmaz mı?
  • Bende alınabilir anlamında demedim,rms'i fazla gelecektir gt5'in zora sokar amfiyi.Kesme yapabilir
  • Peki öneriniz nelerden yana?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gt4 olabilir oda aşağı yukarı 200rms verir çünkü
  • Arkadaşım sen gt5 de bağlarsın gt4de bağlarsın dünyanın en büyük bassı jackhammer bile bağlarsın ancak verimi az olur amfiyi zora filan sokmazsın ancak senin için en iyi olanı 200 watt rms'e yakın bir subwoofer almak olur. 200 watt rms üstüde olabilir bu daha iyi olur çünkü bassın patlama riski az olur...
  • Amfi ısınırsa kesme yapabilir,max rms gücünün üstünde bir woofer bağlarsa bu sorunla karşılaşabilir,yorumlara dikkat
  • Arkadaşım bende 75.2 amfi ve gt5 var 15 watt rms boşluk var subwoofer 275 watt rms amfim 260 watt rms tam kapasite dinliyorum yaklaşık yarım saat hiçde birşey olduğu yok bunun sayısız örnekleri var. Ayrıca sürekli ısınacak ve kapanacak diye birşey yok. Kapasitör için konu açan arkadaş 301.1 amfiye tek kanal olarak gt4 girmiş bass 250 watt rms amfi yaklaşık 100 watt rms veriyor 150 watt rms açıkta ama yinede bir şikayeti yok. Daha bir sürü örnek verebilirim...
  • Söylediklerinde haklısın,yalnız garantisi yok bu işin,olabilir de olmayabilir de,riske girmeye değmez bence
  • Riske girecek birşey yok. Seçim arkadaşa kalmış istediğini yapabilir. Ben sadece olabilecekleri söyledim...
  • es 154 ün rms gücü gt5 ve gt4 ten ddaha düşüktür, eğer araç geniş bişeyse 38 cm gto 1202D olabilir çift bobin olduğu için daha yüksek rms lere ulaşabilirsin.
  • Aldığım bilgiye göre kicker sahteymiş sağlık olsun.
    pioneer 305 var bir arkadaşımda 60 ytlye satıyor sizce bu woofer nasıldır?
    Yoksa gt-4 yada gt-5 ler mi daha iyi olur?
  • Kicker sahtemiymiş. Kim söylediyse yalan söylemiş büyük ihtimal. Bildiğim kadarıyla kickerların sahtesi yok...
  • Çankayada ne orjinal merak ettim:D
  • audiocu ben gto 1202 buldum bir tane 30 cm 139 Ytl fakat bir sorum olacak 300 rms aşırı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkoca35 -- 15 Eylül 2008; 22:03:24 >
  • Dediğim gibi amfiyi zorlar ama sesi fazla açmazsan son ses pek fazla birşey olmaz.Isınırsa kesme yapabilir, yapmayabilir de tabi.Ama genede max değerleri vardır bunları aşmamaya özen göster,daha iyi ses alırsın çünkü
  • su anda sizce bana göre en iyisi hangisi acaba lütfen yardım:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.