Şimdi Ara

Subwoofer + Amfi + 1 çift mid takımı tavsiyesi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
10.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey iyi güzel de yükses basslarda bagaj kapağını kapatınca metal bir ses, zırıltı sesi duyuluyor.Bunun için bir yalıtım yapıp bagaj kapağını tok hale getirmek istiyorum.Yalıtım konusunu nerede ve nasıl halledebileceğim hakkında bir bilginiz var mı ?
  • Plakadan geliyor olabilir ya da komple kaporta oynuyor olabilir. Bazı yerlerde kaporta destekli olmadığı için bu oluyor sanırım. Plakadan ise arkasını lastikle falan sabitleyebilirsiniz, diğer kısım için 1 şey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gh912

quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

650 lira cok ciddi bir rakkam ... o fiyata çok çok temiz üst seri Audison alabilirsiniz....

Kişisel tavsiyem kullanıcı forumlarını araştırmadan tesisatçılara gitmemeniz yönünde.

Audison srx 4 içinde aynı fiyatı vermişti ama rms olarak zx 650 daha güçlü.

Evet, mağlesef Audison turkiyede oldukça pahallıya satılıyor (distributor politikası ...) ... o yüzden audison alınacaksa temiz 2nci el alınması cok daha mantıklı.
  • audison gercekten cok pahalı ve taviz vermiyor fiyattan . herkesinden tüketiciye ulaşmayan bir marka . benim kesin fikrim ne alırım ne öneririm . iyi olduğunu da hic sanmıyoum bu markaya gelene kadar daha iyileri var kesinlikle emin olabilirsiniz. örnek te verebilirim birtane BRAX audisonu kalitede fark atar . bu marka ömür boyu garanti veriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Plakadan geliyor olabilir ya da komple kaporta oynuyor olabilir. Bazı yerlerde kaporta destekli olmadığı için bu oluyor sanırım. Plakadan ise arkasını lastikle falan sabitleyebilirsiniz, diğer kısım için 1 şey diyemeyeceğim.

Dıştan baktığımda zırıltının bagaj kapağından geldiği bariz belli oluyor.Plaka ile ilgili olacağını da düşünmüyorum çünkü siyah silikonla yapışık milim oynama imkanı yok.Bi şekilde sanırım bagaj kapağını güçlendirmem gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenabi

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Plakadan geliyor olabilir ya da komple kaporta oynuyor olabilir. Bazı yerlerde kaporta destekli olmadığı için bu oluyor sanırım. Plakadan ise arkasını lastikle falan sabitleyebilirsiniz, diğer kısım için 1 şey diyemeyeceğim.

Dıştan baktığımda zırıltının bagaj kapağından geldiği bariz belli oluyor.Plaka ile ilgili olacağını da düşünmüyorum çünkü siyah silikonla yapışık milim oynama imkanı yok.Bi şekilde sanırım bagaj kapağını güçlendirmem gerekecek.

Senin için en iyisi yine aktepe sounda gidip kapılar ve bagajda dahil onlara güzel bir izolasyon yaptırman.Süngerimsi bir malzemeyle kapı ve bagaj içlerini izole ediyorlar.Yada elin yatkınsa tekzende firex diye bir malzeme var.Bu ürünü alıp kendinde kaplayabilirsin bagajı ve kapı içlerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

audison gercekten cok pahalı ve taviz vermiyor fiyattan . herkesinden tüketiciye ulaşmayan bir marka . benim kesin fikrim ne alırım ne öneririm . iyi olduğunu da hic sanmıyoum bu markaya gelene kadar daha iyileri var kesinlikle emin olabilirsiniz. örnek te verebilirim birtane BRAX audisonu kalitede fark atar . bu marka ömür boyu garanti veriyor .

BRAX lar da hiç ekonmik değilki, ve onu kimin getridigide belli diil.
    Bence iyi bir BRAX ı, Türkiyede pekte iyi fiyata almazsınız.

Bunun yanısıra Brax genel olarak high-end ürünler üretmesine rağmen Audison neredeyse her segmentte ürün cıkartıyor.. hal bu olunca SRX ile Brax ın biranfisini karşılaştırmak yanlış olur..
    olayı Thesis veya eski VRX serisi Audison serilerine götürürseniz denklik olur... ordada Brax kesinlikle iyi diyemiyor kimse.

• audison bence kalitesinden ziyade pahalılığıyla tanınıyor duyduğum kadarıyla bilmeyenlerde audison iyiymiş diye en iyisi diyorlar . öyle bir yargı var . audisondan daha pahalı olan ozaman daha iyidir öyle dilmi madem audison fiyat olarak ucuk ayrıca başka markalarda var ama bir tanesini yazdım . neyse brax dediğin giibi HİEND ÜRÜNLER ÜRETİYOR ve yolun sonu dur . ama coğu markayı tüketici kesim bilmediğinden en iyisi audison dur diye avunur . bu markanın alt modelleri var doğrudur ama aynı katagoridekilerle veya aynı fiyattakilerle acaba aynı sonuc alınabilirmi ben dinledim hicte iyi gelmedi bana . verilen paralar firmanın ac gözlülüğü nedeniyle boşuna ve yazık olarak bakarım vay alanlara .
    audison satan bir yerle şöyle bir muhappetim gecti bir ara anfi alıcaktım modelleri VRX 4.300 ve VRX 1.500 yanılmıyorsam ikisi icin ve yine modifiyeli haline sıfır ........ ..... söyledi . bende tanıdık falan soktuk araya adam nuh diye başka yok kar etmiyorum söyleyip türlü türlü nameler yaptı baya da gitti m geldim sonra tekrar gittim yine aynı hatta vitrininde birir vardı birinide getirdi bakmam için . bende bu krizde sen müşteri secip acgözlülük yaparsın deyip adama almıyorum deyip cıktım dükkanından sonra peşimden aval aval baktı neymiş efendim firmanın politikasıymış fiyatta bir şey yapamam .

BİR DE ŞUNU HATILATIYIM AUDİSON BOZULDUMU CÖPE ATIN HİC YAPTIRMAYIN TAMİR MASRAFI YENİSİNİ GECER ŞAHİT OLMUŞUMDUR İSRAR ETMEYİN BU KONUDA

• atoprak bence audisonu tercih edenler para konusunda eli acıksa ben onun yerine hic acımayı brax alırım cünkü dinledim ayrıca gercekten mükemmel aynı marka compenet lerle
  • quote:

audison bence kalitesinden ziyade pahalılığıyla tanınıyor duyduğum kadarıyla bilmeyenlerde audison iyiymiş diye en iyisi diyorlar . öyle bir yargı var . audisondan daha pahalı olan ozaman daha iyidir öyle dilmi madem audison fiyat olarak ucuk ayrıca başka markalarda var ama bir tanesini yazdım . neyse brax dediğin giibi HİEND ÜRÜNLER ÜRETİYOR ve yolun sonu dur . ama coğu markayı tüketici kesim bilmediğinden en iyisi audison dur diye avunur . bu markanın alt modelleri var doğrudur ama aynı katagoridekilerle veya aynı fiyattakilerle acaba aynı sonuc alınabilirmi ben dinledim hicte iyi gelmedi bana . verilen paralar firmanın ac gözlülüğü nedeniyle boşuna ve yazık olarak bakarım vay alanlara .
    audison satan bir yerle şöyle bir muhappetim gecti bir ara anfi alıcaktım modelleri VRX 4.300 ve VRX 1.500 yanılmıyorsam ikisi icin ve yine modifiyeli haline sıfır ........ ..... söyledi . bende tanıdık falan soktuk araya adam nuh diye başka yok kar etmiyorum söyleyip türlü türlü nameler yaptı baya da gitti m geldim sonra tekrar gittim yine aynı hatta vitrininde birir vardı birinide getirdi bakmam için . bende bu krizde sen müşteri secip acgözlülük yaparsın deyip adama almıyorum deyip cıktım dükkanından sonra peşimden aval aval baktı neymiş efendim firmanın politikasıymış fiyatta bir şey yapamam .

BİR DE ŞUNU HATILATIYIM AUDİSON BOZULDUMU CÖPE ATIN HİC YAPTIRMAYIN TAMİR MASRAFI YENİSİNİ GECER ŞAHİT OLMUŞUMDUR İSRAR ETMEYİN BU KONUDA

Audison distributorü ile aranızda geçen durum mağlesef bir çok kişinin yaşadığı bir durum. Bunu bende farklı ağızlardan duydum.
    Ancak durum böyle olsada bence bunun Audisonu bağlacak bir yanı yok. Nedenlerini tabi konuşuruz ama bu bambaşka bir konu.

Bence Brax ve Audisonu kıyaslarken işin içine fiyatı sokacaksak yurtdışı fiyatlarını referans almamız cok daha dogru olur ki aynı anda satılmış, üst seviye brax ve audison modelleri (x2400.2 Graphic Edition ve Vrx 4.300cs2) arasında belirgin oranda pahallı olan cihaz Brax (aynı listede VRX, Graphic editionun 2 basamak üstünde yer alıyor)...

Netice itibarıyla Audisonun üst seviye cihazlarının listelerin en üstünde yer aldıgı su götürmek bir gercektir.... çok tatışalabilcek bir konu olsada, evet belkide dünyanın en iyi oto anfilerini audison üretmektedir... ancak Türkiyedeki fiyatlar ile ilgili durum, distributor ile alakalı olup bence Audisonu ve kalitesini bağlamaz.

Component ile ilgili durum ap ayrı olup Markaların uzmanlık alanlarına girmektedir. Neticede component hoparlörlör üretmesi Braxın anfilerini daha iyi yapmaz.

• atoprak audison markasının bazı dergilerde özellikle yurt dışı kaynaklı olan larda anfinin kalite sinden ziyade listenin üst sıralarında ve hiend cihazların üstünde olamsının sebebi başkadır . bu satış politikasıdır bu işler biraz reklam ve başkadır anlarsın eğer ticaretle uğraşsan . sana şöyle bir örnek veriyim memleketimizde en iyi uydu cihazı nedir herkes bilir malum markayı ama işin aslı kesinlikle farklıdır emin olabilirsin .
    audisonda öyle abartıldığı kadar deil benim bazımda sıradan bir anfidir . ve ona verecek veya gözden cıkarcak param yok ve kesinlikle de almam tavsiyede etmem .
  • quote:

atoprak audison markasının bazı dergilerde özellikle yurt dışı kaynaklı olan larda anfinin kalite sinden ziyade listenin üst sıralarında ve hiend cihazların üstünde olamsının sebebi başkadır . bu satış politikasıdır bu işler biraz reklam ve başkadır anlarsın eğer ticaretle uğraşsan . sana şöyle bir örnek veriyim memleketimizde en iyi uydu cihazı nedir herkes bilir malum markayı ama işin aslı kesinlikle farklıdır emin olabilirsin .
    audisonda öyle abartıldığı kadar deil benim bazımda sıradan bir anfidir . ve ona verecek veya gözden cıkarcak param yok ve kesinlikle de almam tavsiyede etmem .

Bu fiyatlar ile alınmamasına hakkaten saygı gösteririm ... ancak temiz 2nci el 250-300 ytl arasına alınabilcek bir srx4 kesinlikle kötü bir secim olmaz ...
    Buna karşın özellikle Alman dergilerinin başı sıra çektigi otoritelerin görüşlerine bence saygı duymak lazım... Benim şahsen o dergilerden ve oto muzik sistemleri üzerine aşmış olan kişilerden duyduklarıma göre Audison markasına "sıradan" demek büyük bir hata olur... Bu güne kadar kullandıgım anfiler içinde en sonuncusu Audison marka.. arada sınıf farkı olmasınında etkisiyle farklı dünyada çalan bir cihaz..

yani uzun lafın kısası, bu işe profesyonel olarak egilen kişiler, audiofiller ve dunyanın olabilcek en dürüst basını bu ürünlere neredeyse her seferinde tavan puan veriyoken,neredeyse her sene oto muzik sistemleri dalında 1 ürününe EISA aldıran bir markaya , "sıradan" demek bana biraz garip geliyor.

• atoprak arkadaşa katılmamak elde değil bende srx5 aldım geçenlerde kim ne derse desin gerçekten çok güzel bir ses veriyor ve sesi 1 gr bile bozmuyor heee fiyatına gelince evet biraz pahalı olabilir ama aldığınız yere görede değişebilir ben kaça aldığımı yazmayacam ben sounds magus alayım mı diye düşünüyordum yalnız arkadaşımda dinlediğim sesten sonra audison aldım gerçekten super bir anfi bende bundan önce pioner vardı ve piner den sonra audison gerçekten farkını ortaya koyor.
  • atoprak bu iş ticaret ve büyük firmalar ticarette büyük oynar ve malını bir şekilde pazarlar ve reklamını nasıl yapar bilmem . EİSA denen ödül malın satılması için bir süsleme ticaretidir . bir markayı kullanıyor olmak veya başkaları ödül veriyor diye tavan cihazdır diye ben kesinlikle görmem öenmli olan kullanıcı hitap etmesi . benim dinleti demom oto gurubunda maximum değerdedir . ben bu marka için dediğimi kıyaslayarak yapıyorum ve sıradan demem doğrudur hiç bir extresi yoktur sadece verilen fazla paranın verdiği heves ve iyisi diyorlar diye alana verdiği bir cazibelik vardır . şu an benim kullandığım helix a serisi bile ses kalitesinde vrx den daha iyi .ben dinledim diyorum ve halen rast geldikce dinliyorum . bu tür cihazlara boşuna para vermeyin

• quote:

atoprak bu iş ticaret ve büyük firmalar ticarette büyük oynar ve malını bir şekilde pazarlar ve reklamını nasıl yapar bilmem . EİSA denen ödül malın satılması için bir süsleme ticaretidir . bir markayı kullanıyor olmak veya başkaları ödül veriyor diye tavan cihazdır diye ben kesinlikle görmem öenmli olan kullanıcı hitap etmesi . benim dinleti demom oto gurubunda maximum değerdedir . ben bu marka için dediğimi kıyaslayarak yapıyorum ve sıradan demem doğrudur hiç bir extresi yoktur sadece verilen fazla paranın verdiği heves ve iyisi diyorlar diye alana verdiği bir cazibelik vardır . şu an benim kullandığım helix a serisi bile ses kalitesinde vrx den daha iyi .ben dinledim diyorum ve halen rast geldikce dinliyorum . bu tür cihazlara boşuna para vermeyin

Hocam, uzun lafın kısası sen Audison a sıradan bir marka diyorsun öylemi?

• iZOLASYONLA ilgili bir gelişme varmı?
  • quote:

quote:

atoprak bu iş ticaret ve büyük firmalar ticarette büyük oynar ve malını bir şekilde pazarlar ve reklamını nasıl yapar bilmem . EİSA denen ödül malın satılması için bir süsleme ticaretidir . bir markayı kullanıyor olmak veya başkaları ödül veriyor diye tavan cihazdır diye ben kesinlikle görmem öenmli olan kullanıcı hitap etmesi . benim dinleti demom oto gurubunda maximum değerdedir . ben bu marka için dediğimi kıyaslayarak yapıyorum ve sıradan demem doğrudur hiç bir extresi yoktur sadece verilen fazla paranın verdiği heves ve iyisi diyorlar diye alana verdiği bir cazibelik vardır . şu an benim kullandığım helix a serisi bile ses kalitesinde vrx den daha iyi .ben dinledim diyorum ve halen rast geldikce dinliyorum . bu tür cihazlara boşuna para vermeyin

evet aynen öyle .

• quote:

quote:

quote:

evet aynen öyle .

Otomuzik sistemleri literatürüne geçicek bir yorum oldu bu :)
    Dünyanın kabul ettiği bir marka ve bir gerçeği kabul etmiyorsak, bence biraz öz eleştiride yapmalıyız.
    Ben bu tartışma içine girmek niyetinde değilim,
    Kişisel fikriniz tabi saygı duyuyorum.

• bu forumda herkez bir anfi benimsemiş ve onu desteklemekte bencek biraz geniş düşünün audison pahalı deniyor sıradan ben örnek vereyim kod pantalonun ltb marka güzel gösterişli lives oda güzel ve gösterişli yalnız lives 5 sene giyersen hafif yıpranma olur fakat ltb 3 sene sonra çöpe gider bencek sizin bahsetiğiniz olay bu audison pahalı olabilir ama sebebi var demek

her neyse sonuçta zevk meselesi kim ne isterse onu alır dinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan5 -- 8 Aralık 2009; 10:37:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.