Şimdi Ara

subwofer nereye konulmalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
52.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tamerim

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

@supremum evet yeri şimdilik iyi ama masanın altında ayağını koyacak yer kalmamış yani meganın sub ı orası için fazla büyük. bende de aynı sorun vardı ben yatakta başucumdaki komidinin dibine koyuyorum basslardan tam yararlanıyorum. masa altında başka yer kalmıyor ve ses boğuk çıkıyor. benimki böyle

Alt tarafta ayak koyma yeri sıkıntısı çekmedim. Bu yüzden bunu gözardı edebiliriz. Daha iyi ses alacağımı bilsem çıkarıp kasanın yan tarafına koyacağım ama o kadar çok kablo vs. var ki. Söylene söylene tekrar eski yerine koymak istemiyorum. Bu yüzden buraya danışma ihtiyacı duydum.

bence ordan cikar cunk bass sesi o tahtaya vurup geri dondugunde tahta sesi + bass sesi alırsın. bu yuzden acik alana yayılması için ordan cikarmalisin.

Üşenmedim değiştirdim. Bakalım fark nasıl olacak?
    Saat geç olduğu için sesi çok açamadığımdan şuanlık bi fark yok malum komşuyla papaz olmayalım. Denemeler yarına kaldı.

• benım bass yerı tmm mı yoksa onerebılecegınız baska yer var mı ? fotolar yukarıda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@supremum evet yeri şimdilik iyi ama masanın altında ayağını koyacak yer kalmamış yani meganın sub ı orası için fazla büyük. bende de aynı sorun vardı ben yatakta başucumdaki komidinin dibine koyuyorum basslardan tam yararlanıyorum. masa altında başka yer kalmıyor ve ses boğuk çıkıyor. benimki böyle

Alt tarafta ayak koyma yeri sıkıntısı çekmedim. Bu yüzden bunu gözardı edebiliriz. Daha iyi ses alacağımı bilsem çıkarıp kasanın yan tarafına koyacağım ama o kadar çok kablo vs. var ki. Söylene söylene tekrar eski yerine koymak istemiyorum. Bu yüzden buraya danışma ihtiyacı duydum.

bence ordan cikar cunk bass sesi o tahtaya vurup geri dondugunde tahta sesi + bass sesi alırsın. bu yuzden acik alana yayılması için ordan cikarmalisin.

Saat geç olduğu için sesi çok açamadığımdan şuanlık bi fark yok malum komşuyla papaz olmayalım. Denemeler yarına kaldı.

en iyisini yapmışsın. sesi yükle ve freedom :D Teğmen kardeşini dinle sen

• quote:

Orjinalden alıntı: ecasa_69

quote:

arkadaslar peki benim konum sizce uygun mu ??şuan ses kartım olmadıgından full performans alamıorum ama yetıo sımdılık

ınsallah yakında ses kartı da alacagım... aslında bende koseye koymak ıstıorum. ılgılenen arkadaslar olursa koymak ıstedıgım

yerlerınde resmını cekıp sızden dusuncenızı almak ısterım .

tesekkurler...

kimse cvp wermediği için teşekkürler arkadaşlar sadece fikrinizi almak istemiştim ama cvp weren bile yok sağolun

Evet kardeş şuan durabilecek en guzel yerde odanın diger yerlerini goremedigim için..
    ve altından o kilimmidir halımıdır onu cek dengesiz durmasın alet. düz bir zeminde olmalı sub. ve altında rezonans yapici yani sesi bozucu hiç birşey bulunmamasına gayret goster evin yerleri sanırım direk beton gibi duruyor. altına düz bir mermer koyabilirsin dostum. veya sabitlemesini saglayabilecek zırlatmayacak herhangi birşey. keyif sizindir. iyi set

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

en iyisini yapmışsın. sesi yükle ve freedom :D Teğmen kardeşini dinle sen

Evet böyle daha iyi oldu. Kısık seste belli olmuyordu ama sesi açınca aradaki farkı anladım. Gerçi hemen dibimdeki sub sanki daha kuvvetli vuruyordu ama dediğin gibi tahta sesi+bass sesi vardı. Sub'ın yeni yeri onaylanmıştır.

• hadi bakalim iyi cam indirmeler
  • quote:

hadi bakalim iyi cam indirmeler

Komşu yakında benim kafama bişey indirmezse yakında herşey inecek zaten.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar peki benim konum sizce uygun mu ??şuan ses kartım olmadıgından full performans alamıorum ama yetıo sımdılık

ınsallah yakında ses kartı da alacagım... aslında bende koseye koymak ıstıorum. ılgılenen arkadaslar olursa koymak ıstedıgım

yerlerınde resmını cekıp sızden dusuncenızı almak ısterım .

tesekkurler...

kimse cvp wermediği için teşekkürler arkadaşlar sadece fikrinizi almak istemiştim ama cvp weren bile yok sağolun

Evet kardeş şuan durabilecek en guzel yerde odanın diger yerlerini goremedigim için..
    ve altından o kilimmidir halımıdır onu cek dengesiz durmasın alet. düz bir zeminde olmalı sub. ve altında rezonans yapici yani sesi bozucu hiç birşey bulunmamasına gayret goster evin yerleri sanırım direk beton gibi duruyor. altına düz bir mermer koyabilirsin dostum. veya sabitlemesini saglayabilecek zırlatmayacak herhangi birşey. keyif sizindir. iyi set

arkdasım ilk once cevap werdıgın ıcın cok tesekkur ederım ben odamın bı paintte kusbakısı planını çizsem

ve sub ın konumunu belirtsem bana yardımcı olurmusun yer konusunda ??

teşekurler

• quote:

arkdasım ilk once cevap werdıgın ıcın cok tesekkur ederım ben odamın bı paintte kusbakısı planını çizsem

teşekurler

ben yardımcı olurum sen çiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

quote:

teşekurler

ben yardımcı olurum sen çiz

arkadaşım odanın planı aşağıdaki gibi şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

subwofer nereye konulmalı

• hoparlör düzenini bilmiyorum ama subwooferı ve komidini dediğim şekilde düzenliyip bir denermisin bakalım bass nasıl değişcek. üzerinde biraz oynama yaparak tekrardan çizdim.

• koltugun arkasina bide koy bakalim sanki ordan daha guzel ses alınabilir gibime geliyor cunki benim amcamdaki woofer koltuk arkasindan felaket ses veriyor. yani yinede denemek lazım.
  • koltuk arkasina kablo yeterse hic fena olmaz gibime geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

hoparlör düzenini bilmiyorum ama subwooferı ve komidini dediğim şekilde düzenliyip bir denermisin bakalım bass nasıl değişcek. üzerinde biraz oynama yaparak tekrardan çizdim.

hoparlor duzeyınden kastın marka model ise microlab x4d basın delıgının cıkıs kısmında ufak bı sorunum war

onun için basın deliğinin direk bana doğru olmasını istemiyorum ve senın dedıgın gıbı konunca da kapının komıdıye carpma olasıgı

ortaya cıkıyor onun için koltuğun arka tarafına koymayı planlıyorum ??

oradan iyi performans alabilirmiyim ? ve oraya koyarken basın delıgı duvara mı yoksa koltugun arkasına mı bakmalı ?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

• bass'ın deligi koltugun arkasina bakmali. duvara vuran sesten kumaşa vuran ses çok çok daha iyidir.
  • neden bilmiyorum senin setinin x-530 olduğu aklımda kalmış. o yuzden subwooferı ön sağ uydudan fazla ayırmıcak şekilde düşünmüştüm. ama ayırabiliyorsan mümkün oldugunca köşelere koy. hangi köşeye koyarsan koy subwooferın sana bakan yüzünün önünü kapama ( mesela koltuğun arkasındaki köşeye koyarsan koltuğu yatağa doğru çek be subwooferın önü açılsın. hava deliği galiba önde oluyor. hava deliğide yatağa doğru bakacak şekilde köşeye yerleştir. duvarın iki köşesinede 5-10 cm aralık kalcak şekilde koyarsan daha iyi olur. bu benim tahminim. melesef kesin bir olay yok. artık deneme yanılmayla basstan en çok senin yararlancağın şekilde ayarlaki sesi çok açmadan bass tatmin edici düzeyde olsun ve komşularında rahat etsin
  • slm arkadaşlar bendede teac ag 15-d anfi 7.1 çıkışlı,2 tane tecnics kabin içinde pasif bas var ve ben bitanede aktif bas alcam ama ne alacağımı bilmiyorum fiyat olarak 500 ytl ve 750 ytl ye kadar olabilir.yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar bende X-530 var..uzun uğraşlardan sonra sub'ın yerini buldum..oturduum sandalyenin altı..çok garip ama inanılmaz derecede güzel gelio bass'lar..bass 0dayken bile çok ii..banada çok garip geldi ama bi deneyin derim..sub bana (yukarı) bakacak şekilde yerleştirdim..bu şekilde f.e.a.r ve call of duty2'yi bitirdim..böle bomba patlayınca siz sallanıosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 22 Nisan 2006; 15:04:57 >
  • Bende de sub aşağıdaki gibi duruyor. Masadan biraz uzaklaşınca bass larım tam duyabiliyorum. Başka yer bulamadım koyucak. Oda küçük :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 3 Haziran 2006; 14:31:58 >
  • bende o woofer orda boğulur..bass'lar boğuk gelir uğultu şeklinde...oda acaip kafa yorar..abi o kasa ne öle?nükleer bombamı besliyon onun içinde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.