Şimdi Ara

SUBLİMASYON BASKI SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Osmaniye İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SUBLİMASYON BASKI SETİ

    Öncelikle herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. Aylık ortalama 2000 tl - 4000 tl arası satış yaptığım sublimasyon baskı setini satmaya karar verdim.


    Trendyol mağaza satış grafiğim ;  (25/2/2021) (mağazamı tatil moduna aldım uğraşacak zamanım kalmıyor yıl sonu olduğundan siparişleri iptal edersem de ceza yiyorum. Hem kargo hem vakit sorunu yüzünden satıyorum.) Mağazama 2 aydır ürün eklemedim, güncellemedim ona rağmen gelen siparişler. Şu an da satışı tamamen durduğum için mağazam tatil modunda.


    Web sitesi seach console grafiğim ;  (son 28 günlük.)


    Google merchants grafiğim;  ( son 20 günlük)


    Web sitesinden genelde whatsapp üzerinden veya telefon ile sipariş alıyorum. Oto Galeri, Özel okul, kreş gibi yerlerden toplu sipariş talepleri oluyor.


    Instagram üzerinde pek aktif değilim tek tük satışlarım oldu. Sayfamdan da anlarsınız zaten.


    SATIŞINI YAPTIĞIM CİHAZLAR ve ÜRÜNLER

    • Epson surecolor scf100 sublimasyon yazıcı Piyasa değeri 10-13 bin arasındadır. (6 aylık cihazdır ortalama yurtdışından ön sipariş ile 3 ayda geldi. Totalde 150-200 çıktı alındı) Etiket, kutu, garantisi mevcuttur. Garanti süresi 2 Yıl. Yazıcının mürekkep seviyelerini fulleyecek kadar mürekkebi mevcuttur. Her sayfaya 3 adet baskı yerleşimi yapabiliyorsunuz. Dolu tank ile Totalde 2.000 baskı alabilirsiniz.
    • İkili kupa presi freesub marka 2050-2100 arası
    • Ürün çekimi için 360 derece döner tabla 230-250 arası
    • Fincan Baskısı için Ped = 480 TL
    • 1 adet freepik premium üyeliği (baskı için lazım oluyor grafikleri oradan alıyorum ortalama değeri 1k)
    • 2 adet Tanex a4 etiket 100 yaprak a4 her sayfada 6 adet sticker.(kendi stickerimi basıyorum strafor kupa üzerine) 250 TL
    • 1 paket morpack kargo poşeti 40 TL
    • 2 adet termal ısı bandı 110 TL
    • 5-6 adet demo amaçlı basmış olduğum bardak. Bulunduğum bölgede esnaflara satış için baskı kalitesini göstermek için kullanıyordum. 0 TL
    • 10 adet sublimasyon kupa bardak (büyük fincan) 130 TL
    • 1 adet giyotin makas Maped Orijinal 230 TL
    • Xioami wifi adaptör 140 TL
    • C13T49N100 140 ML Siyah Mürekkep (490 TL) ( Yarım şişesi duruyor)
    • 100 adet epson sublimasyon kağıt (Piyasa değeri 485TL) + 200 adet diğer marka sublimasyon kağıt. 180 TL Ben bunu makinayı alırken beraber aldım. Bittiğinde siz piyasada 50-100 aralığında kağıt alıp kullanmaya devam edersiniz.
    • Hazırlamış olduğum baskıda kullanacağım tasarımların PSD, JPEG,PNG dosyaları + olarak premium satın aldığım harf karakterleri.
    • WEB SİTESİ: KİŞİYE ÖZEL BARDAK (69 DOLAR PREMİUM TEMA + ÜCRETLİ BACKLİNK PAKETLERİ SATIN ALDIM) BAYA BİR EMEK ve ÜCRET SARFEDİLDİ. (5 bin 500 liraya mal oldu)
    • INSTAGRAM HESABI : KİŞİYE ÖZEL KUPA BARDAK Facebook Hesabı ile bağlantılı + İnstagram alışveriş yap bölümü aktif.

    Sosyal medya da pek aktif değilim, siteyi de güncellemiyorum yeni ürünler eklemeyeli 1-2 ay oldu. İş yoğunluğum fazla. Bu kadar çok talep olacağını da düşünmemiştim. Bazen siparişleri iptal etmek zorunda kaldığım da oldu.


    Ürün teslimatı yapıldıktan sonra neleri nasıl yapacağınız konusunda destek sağlarım.

    STOKTAN SİLİNMİŞ ESKİ TARİHLİ ÜRÜNLERİN, ESKİ FİYATLI ÜRÜNLERİN LİNKİNİ ATMAYIN, BİR DE KDV HARİÇ FİYATLARINI ATMAYIN. 2.000 Liralık kupa presine milattan önce ilana koyulmuş 980 TL fiyatlı ürün linkini gönderiyor. Daha uyguna veya daha ucuza alabiliyorsanız gidin toplayın.


    ÜRÜNLERİN SATIŞINI YAPARKEN YIPRANMA PAYINI ESAS ALARAK FİYATI BELİRLEDİM. +++ OLARAK TÜM TASARIMLARI KENDİM HAZIRLADIM ONA ÜCRET BİÇMEDİM.

    • SATIŞINI YAPTIĞIM ÜRÜNLERİN HEPSİ SIFIR AYARINDADIR ORTALAMA HAFTADA 2-3 DEFA KULLANILMIŞTIR.
    • İstemiş olduğum rakam; 18,000 16,500
    • Kar Marjı Pazaryerlerinde %19-%30 arasında değişmektedir.
    • Kendi sitenizde veya elden satışlarda %35-%55 arasında değişmektedir.
    • Toplu siparişlerde ise %60-%75 arasındadır.
    • Satış sonrası;

    Ürünün kurulumu, kullanımı, bunun yanında kendim hazırlamış olduğum tasarım dosyalarımı iletirim. Piyasa hakkında bilgiler, hangi ürünü kim daha iyi satıyor, hangisi daha uygun daha kaliteli bilgileri veririm. Deneye deneye öğrendim ben de. Kim kaliteli mal satar kim aracılık yapar 



    Trendyol mağazanızı açarsanız ürünleriniz yüklendikten sonra kısa sürede nasıl kazanca dönüştereceğiniz hakkında bilgi veririm. .

    Kısa sürede kazanmaya başlarsınız. İşin detaylarını ve inceliğini satıştan sonra anlatırım.


    1. Şu konuya da açıklık getireyim piyasada süblimasyon adı altında satılan 3150, 1110 gibi tedavülden kalmış ürünler ofis yazıcısıdır. Bunlara bazı satıcılar 200-300 liralık sublimasyon mürekkep koyup baskı yapmanızı sağlıyor ama maalesef cihazın garanti dışı kalıyor. Belki 1 ay, belki 1 yıl orası bilinmez baskı kafası mefta olunca 750-1000 tl masraf cebinizden çıkar ve daha sonra yine aynı sorunla karşılaşmayacağınızın garantisi yok. Bu yüzden Surecolor F100 tercih ettim. Baskı kalitesi Surecolor F100 ile kıyaslanamaz bana en çok satışı yaptıran da baskı kalitesi oldu.
    2. Yani tutup 2.000 liralıkla 10.000 liralık yazıcıyı bir tutmamanızı bilmiyor iseniz bilgilenmenizi rica ederim. 715$ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Yurtdışından ön siparişle 2-3 ay arasında geliyor. Alacağınız yere dikkat edin EPSON resmi bayiden sipariş verin. Çakma bayilerde muadil mürekkep koyup cihazınızı garanti dışı bırakmayın çok araştırdım çok fazla şikayete rastladım o yüzden uyarıyorum.
    3. Surecolor serisinde kafa temizliği, renk ayarı, kağıt seçeneği gibi sürekli ayar yapmanıza gerek yok. Yazıcı, baskı yazıcısı olarak üretildiği için normal bilgisayarınızdan çıktı alır gibi alırsınız. Ek bir ayar yapmanıza gerek yok her şey otomatik ve pratik.
    4. Kupa bardak baskısı çok zor bir iş değil. Ortalama 1 saat içerisinde uzmanı olacak kadar bilgi sahibi olursunuz. İşin incelikleri ve detayları satıştan sonra verilir. Uzakta olan arkadaşlar için telefon desteği ile yardımcı olabilirim veya videolu arama fark etmez 2-3 adımlık basit bir iştir sonuçta. Photoshop veya Coreldraw farketmez basit düzey yazı yazabilecek derecede bilgi sahibi olmanız yeterlidir. (müşterilerin yazı veya resim isteğini yerine getirmeniz için)
    5. Biraz uzun yazdım ama çok fazla pm ve tel aldım açıklık getirmek istedim. Her şeyi açıkça yazdım o yüzden ararken amcama sorayım, dedemden borç alayım gibi şeyler söylemeyin arkadaşlar. Ben bu işle uzaktan yakından gram alakam yokken youtube'da sadece 1 video izleyerek araştırma yapıp, kredi çekip aldım tüm malzemeleri. Pazarlık sünnettir ama mezarcılar rica ederim aramasın. Ben bir oyun konsolu veya spor malzemesi satmıyorum değeri düşecek bir ürün değil +++ olarak bu ürünü almak için ön sipariş verip 2-3 ay beklemeniz lazım. Ve +++++ olarak ben zaten günlük siparişleri yetiştirmekle meşgulüm para kazandırıyor yattıkça yerinde durmuyor yani.

    Telefon: 0536 702 50 24

    Sağlıklı günler dilerim, Herkese bol kazançlar.

    SUBLİMASYON BASKI SETİ


    SUBLİMASYON BASKI SETİ


    SUBLİMASYON BASKI SETİ


    SUBLİMASYON BASKI SETİ


    SUBLİMASYON BASKI SETİ


    SUBLİMASYON BASKI SETİ
    SUBLİMASYON BASKI SETİlightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/23q8z68


    SUBLİMASYON BASKI SETİ
    SUBLİMASYON BASKI SETİlightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/23q9ko4


    SUBLİMASYON BASKI SETİ
    SUBLİMASYON BASKI SETİlightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/254iv8s



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.