Şimdi Ara

Süblimasyon Baskı Makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • süblimasyon baskı makinaları günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte en ufak işletmelere kadar girme şansını bulmuştur. Transfer baskı hizmetleri kişiye özel tasarımlarda kısa zamanda bir can simidi olmuş çıkmıştır. Biz de transfermatik ekibi olarak bu işi yapmak isteyen firmalara daha profesyonel bir yapıya geçmelerinde destek veriyor ve baskı makinaları için gerekli olan her türlü malzeme ve yedek parçayı eksiksiz sunuyoruz.
    Kupa Baskı, T-shirt baskı, resimli hediyelik baskı için gerekli olan her türlü malzemeyi ( makinadan, kağıt ve mürekkebe kadar ) sitemiz üzerinden inceleyerek satın alabilir ve gerektiği takdirde uzman ekibimizden bu konuda yardım isteyebilirsiniz.
    Sitemiz üzerindeki örnek hediyelerden kendiniz için de sipariş verebilir, ayrıca yeni bir iş kapısı da olan baskı hizmetleri için gerekli olan her şey hakkında bilgi alabilirsiniz.
    Bu işe yeni başlayacak olanların çok makul paralarla dahi adım atabileceği bir sektör oluşu insanların kafasında soru işareti oluştursa da, tek yapmaları gereken bu işin profesyonellerinden bilgi almaları.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.