Şimdi Ara

Subaylık sağlık kontrolünden geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne gibi kontroller yapılıyor böbrekte işlev bozukluğunu gizleyip geçebilirmiyim birde ameliyat izi var sildirsem anlaşılır mı

• Bende merak ediyorum. Bilgili arkadaşlar yeşillendirirse iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jipper's

Bende merak ediyorum. Bilgili arkadaşlar yeşillendirirse iyi olur.

şansını sonuna kadar zorla ben denicem belki bar anlık hataları hayalime kavuşmama sebep olur eğer subaylık olmazsa polislik için denicem oda olmazsa yapabileceğim birşey kalmıyor ama sonuna kadar bırakmıcam
  • Küçücük hatayı bahane ediyorlar diye biliyorum ama şansını dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazAtmacaDH

Küçücük hatayı bahane ediyorlar diye biliyorum ama şansını dene

zaten asker olmaya engel ama gözden kaçarmı diye soruyorum ultrasona sokuyolar mı
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite sonrası Subaylık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O olmazsa astsubaylığı dene hocam
  • Ön sağlık: dikiş,faça,yanık izleri.. renk körlüğü. Bacak çarpıklığı. Düz taban. Boy-kilo orantısı. Vücut tipi. Kaburgalar düzgün mü. Omuzlar düzgün mü ona bakarlar.

Sağlık raporu: check up gibi düşün. Herşeye bakarlar. Böbrekde ki işlev bozukluğu muhakkak çıkar ama dereceleri vardır mutlaka. Ona doktor karar verir.

2011 de sağlık raporunda kalp kontrolüne iki kere girdim.ilkinde kalp kapakçığında bi zımbırtı buldu. İtiraz ettim hiçbişey yok.

Ama puan düşük olduğu için sıra gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

O olmazsa astsubaylığı dene hocam

onda sağlık şartları ne durumda böbreğin birinin yarısını aldılar az çalışıyor diğeri daha çok çalışıyor yani toplam %100 oluyor ama ultrasona girmedikçe anlaşılmaz ameliyat izini sildirmem gerekecek tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Ön sağlık: dikiş,faça,yanık izleri.. renk körlüğü. Bacak çarpıklığı. Düz taban. Boy-kilo orantısı. Vücut tipi. Kaburgalar düzgün mü. Omuzlar düzgün mü ona bakarlar.

Sağlık raporu: check up gibi düşün. Herşeye bakarlar. Böbrekde ki işlev bozukluğu muhakkak çıkar ama dereceleri vardır mutlaka. Ona doktor karar verir.

2011 de sağlık raporunda kalp kontrolüne iki kere girdim.ilkinde kalp kapakçığında bi zımbırtı buldu. İtiraz ettim hiçbişey yok.

polislerde bukadar inceliyorlarmı peki
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Şimdi nasıl bilmiyorum ama aynıdır yine. İz var demişsin. İzden muhakkak ön sağlıkta eler kaçarı yok. İzi sildiremezsin ama kalıcı sudan etkilenmeyen makyajla kapatırsın.

Şunu da söyleyim kollarına bi sprey sıkıp makyaj var mı anlıyolar. O konuyu iyi araştır.

Ha torpil bulursan zaten direk sözlüye ordan da kayda geçersin

• quote:

Şimdi nasıl bilmiyorum ama aynıdır yine. İz var demişsin. İzden muhakkak ön sağlıkta eler kaçarı yok. İzi sildiremezsin ama kalıcı sudan etkilenmeyen makyajla kapatırsın.

Şunu da söyleyim kollarına bi sprey sıkıp makyaj var mı anlıyolar. O konuyu iyi araştır.

Ha torpil bulursan zaten direk sözlüye ordan da kayda geçersin

izlerin silinmediklerini sadece inceldiklerini biliyorum makyaj düşündüm ama herkesin koluna sprey sıkacak halleri yok herhalde
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    PÖH Alımlarında kontroller çok fazla değil diye biliyorum ama bilgim olmadığı için bir şey diyemem söylenen bu

• Apandisit ameliyati engel mi?

• quote:

Ön sağlık: dikiş,faça,yanık izleri.. renk körlüğü. Bacak çarpıklığı. Düz taban. Boy-kilo orantısı. Vücut tipi. Kaburgalar düzgün mü. Omuzlar düzgün mü ona bakarlar.

başvuru yaptım bakalım ne olacak alınmazsam yazarım buraya
  • en yakın akp binasına gidip üye ol orda sana gerekli torpiller kolaylıklar sağalancakdır eğer alınmaz isen fetocu diye şikayet et almayanlar fetocu ilan edilir.
  • Kuvvet ne? Ona göre bisey diyebilirim belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

en yakın akp binasına gidip üye ol orda sana gerekli torpiller kolaylıklar sağalancakdır eğer alınmaz isen fetocu diye şikayet et almayanlar fetocu ilan edilir.

siyasi parti üyesi olunca askerliğe engel diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyFace57

Kuvvet ne? Ona göre bisey diyebilirim belki

kuvvet derken kara hava deniz den mi bahsediyorsun odan bahsediyorsan
    tercihlerimi şu şekilde yaptım
    1)kara
    2)deniz
    3)hava
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.