Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
41
Favori
120.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ragga11 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Elimdeki ürünler birebir uyumlu Pioneer cihazlarla. Lehim işine gelince, cihazın kablolarıyla aracın soketlerine takılacak olan ara kablolar eklenmesi gerekiyor çünkü birbirine direk uyumlu değiller.
    Siz üniteyi alın, kablolarını hallederiz.
  • Kullanıcılarına diyeceğim tek şey bu arabayı gerçekten arabadan anlayan alır ve siz o ender insanlardansınız mukemmel bir araba hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.Yolda görünce gözümü alamıyorum :)) Bir sonra ki arabam insallah bu olur bir de 2.0 dizel gelse tadından yenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce sağ ön kapıdaki hoparlörü söktüm bi bakmak için. Çevresindeki adaptörü dahil 100-150 gr ağırlığı var. Arkasındaki mıknatıs 1 TL bozuk para kadar var yok.
    Bu hoparlörlerle bu arabadan iyi ses çıkıyor. ilk fırsatta hoparlörleri değiştiriyorum. Bu kadar dandik bir ürünü neden bu arabaya takmışlar anlamadım.
  • Merhaba Değerli Levorg sahipleri ve takipçileri,
    İki ay evvel bende araştırmaların sonucunda Levorg a karar verdim. Aracın ses yalıtımı ve ses sistemi dışında hiçbir şikayeti yok.
    Acaba içinizde ses yalıtımı yaptıran veya yapacak firma tavsiyesinde bulunabilecek kimse varmı?
    Saygılar
  • Merhabalar, hayırlı olsun aracınız. Ben resistall alt ses yalıtım işlemi yaptırdım Bayraktar Çekmekoy'de. %10 - 15 olumlu fark yarattı içe yansıyan yol sesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calledman kullanıcısına yanıt
    Biraz tuzludur ama DLS nin reference serisi ürünlerini tavsiye ederim. Hiç pişman olmayacaksınız

    Aracımda kullandığım ürünü örnek olması açısından veriyorum (amfi ile birlikte kullanıyorum)

    http://dls.se/econtent/402

    https://www.amazon.com/DLS-RM6-2-Reference-Component-Speaker/dp/B00G4L6V0W




  • taka8604 kullanıcısına yanıt
    öneri için teşekkürler... Pioneer düşünüyorum benzer özelliklerde ama önce montaj için gereken çıtaları temin etmem gerekiyor. Bizim araçlarda standard olan hiçbir şey yok :D
  • Merhabalar,

    Tekrar bir sorum olacak. Arazi aracından levorg a geçmeyi düşündüğüm icin; hız tümseklerinde iyice yavaşlamak gerekiyor mu? Yanı altı yere cok mu yakın? Biraz hızlı girince altını vuruyor mu? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defender110 D kullanıcısına yanıt
    İyi günler .
    Ben Forester dan Levorg a geçtim. İşin doğrusu ilk başlarda, gerek süspansiyonun sertliği gerekse yerden 13 lik yüksekliği biraz problem oldu. Sonradan alıştım. Evet , hız tümseklerinde yavaşlamanız gerekiyor. Ben hiç altını vurmadım ama, hızlı girdiğinizde bayağı bir patırtı kopuyor. Açıkcası Levorg asfaltta tadından yenmiyor ama, bizim yolları da düşündüğümüzde, sanki SUV kullanmakta ayrı bir özgürlük.
  • Sanki forester daha doğru bir seçim gibi mi acaba? 2.0xt mükemmel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calledman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hoparlorleri ve uniteyi yurdisindan getirebilecek bir imkan buldum tabi hoparlor onerilerinizide bekliyorum belki beraber getirtiriz:)daha once aerelius arkadasimizin bahsettigi uniteyide ihtimaller dahilinde tutuyorum,
    daha once Bahsettiğiniz kenwood excelon ve pioneer nex serilerinide inceliyorum Yurdisindan getirmek için, sizin adaptörler 7 inç lik ana üniteler için uyumlu peki pioneer dışı Kenwood gibi unitwlerlede uyumlu mu? Bunlardan birini getirtirsem uygun olur mu? Simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defender110 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de Forester'dan Levorg'a geçtim. Asfalt sürüş keyfi çok iyi ama SUV alışkanlıklarından vazgeçmek de gerekiyor. Altı vurulacak kadar alçak değil. Standart bir otomobil yüksekliğinde. Stabilize yollarda da iyi gider bence ama kesinlikle yol dışına çıkamaz. Yeni bir FORESTER almayıp Levorg almamda, ikisi arasındaki 50 bin TL lik fiyat farkı da etkili oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ragga11 R kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    Montaj setini istediğiniz cihaza göre ayarlamak mümkün. Ekran boyutu 7 inch olursa iyi olur çünkü çerçeve ona göre yapılmış. Daha küçük ekran olursa ayrı bir çerçeve dah takmak gerekiyor ve güzel durmuyor.
    Nex 8100/8200 bendeki ünitenin Amerikan pazarındaki adı. Kenwood Excelon serisi çok meşhur ve değerlendirmelerde hep olumlu.
    Yalnız aklınızda bulunsun bu USA cihazlarda Türkiye haritası yok , bunu ilaveten almanız gerekecektir yada Android autodaki Google maps i kullanabilirsiniz sadece. Ben Ebay UK den aldım ve Avrupa haritaları yüklü geldi , sıkıntı olmadı.
    Kenwood müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm ve 35 Euro ya Türkiye haritasını ayrı olarak alabileceğimi söylediler. pioneer için Naviextras.com dan bi bakmak lazım harita fiyatlarına. Kenwood cihazlar Garmin yazılım kullanıyor ve bana gönderilen emaildeki link :
    https://buy.garmin.com/en-GB/GB/prod63604.html

    hoparlör konusunda bende karar vermiş değilim aslında. Component hoparlör alırsam iş biraz uzayacak, belki amfi gerekecek, ayrı kablo çekme işi çıkabilir... o yüzden biraz daha basit olan çift yollu hoparlörlerden alıp ses yalıtımını düzeltmeye biraz daha ılımlı bakıyorum.
    Ana ünite pioneer olduğu için Pioneer hoparlör almayı düşünüyorum.

    Cihazı nereden getirteceksiniz? Ona göre USB adaptörünüde kutuya dahil ettirebilirsiniz.

    selamlar




  • Defender110 D kullanıcısına yanıt
    Bendeki XT idi. Daha öncesinde de XV vardı. XV nin zayıf motoru beni bunalttığından (bilhassa ailecek gidilen ve klima açık uzun seyahatlerde) , gittim XT aldım. XT de oldukça güçlü bir makine var ama, benim görüşüm , o güç ve o tüketim bir suv da çok da gerekli değil. Ayrıca ' kulladığım 2013 öyleydi' CVT şanzıman aracın gücünü fazla hissettiremiyordu. Forester dizel hem 2. eldeki hareketi, hem de tüketim olarak daha kullanışlı olur. Ama şunu da söyleyeyim, XV ye Levorg un motorunu koydukları an ilk müşterileri ben olurum herhalde. XV nin kullanım karakteri daha asfalt odaklı ve gövde salınımları forester a göre daha az, oturuş pozisyonu daha alçak, ayrıca hacim olarak da bana daha cazip geliyor.
  • calledman kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, Cihazi almanyadan getirtecegim gibi, fiyatlar nerdeyse yari fiyatina ve sizin set hazir oldugu icin 7 inch lik getirtmeyi dusunuyorum sizin model hos ve en son guncel olan ozaman, sizde memnunsaniz aynisinidan da alabilirim f77dab ti degilmi sizin unite?, zahmet olmasza usb adaptorununde avrupa linki varsa gonderirseniz ayni pakette dediginiz gibi getirtebilirim. Hoparlorler konusunda almanyadaki tanidikta arastiracak bakalim, sorum su; uygun olculerdeki pioneer yada jbl bizim araclara uygun degil mi kolay montaj niye olmuyor acaba? Tesekkurler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet f77dab ..su anda satilan en guncel urunlerden birisi. Bizim araclarin herşeyi araca ozel yapilmiski servise bagimli kalalim :)...maalesef avrupada usb adaptörü benim bildigim kadariyla yok.. Amerikadan getirtmek yada ustundeki parcayi biraz modifiye edip takmak gerekecek..Amerikadan getirtirsek maliyet tek adaptör icin 35 usd civarinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defender110 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, aracimi 10 gundur kullaniyorum ve farkli hizlarda coksayida tumsege girip cikmama ragmen hicbir tumsege alti carpmadi. Siz daha once yuksek arac surmenizden dolayi tabi surus alisakanliklariniz farklidir ayni surusu beklemeyin cunku arac tamamen savrulmamak ve yolda kalmak uzerine yere yakin ve orta sert direksiyon ve suspansiyon ile tasarlanmis, asfaltta harika, bozuk asfaltta sorunsuz, ama kesinlikle arazi araci degil diye dusunuyorum iyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calledman kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, 77dab mantikli o zaman,
    Ayrica bukadar seyi ayarlayip onu getirtmezsek olmaz zaten uniteyi uygun fiyata getirtebilirsem o masraf devede kulak ama bir sordurtayim, usb donusturucuyude bulabilirse tabi iyi olur almanyada . amerika linki varmi usb donusturucunun sizde? cunku arkadasa usb donusturucunun ismini vermem gerekecek bulabilmesi icin. tekrar yardimlariniz icin tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ax-subusb2 diye bir ürün..Amerikada 10-15 usd civarinda fiyati ama kargo isin icine girince fiyat artiyor dogal olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.