Şimdi Ara

Subaru İmpreza 1.5 hönk.gif (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mantıklı..

alıp bu şekle sokulabilir ama gelenden geçenden tokat yemek acayip koyar

Subaru İmpreza 1.5 hönk.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 25 Ağustos 2006; 10:51:33 >
  • bu hale getirip masrafı yapan çufçuflu turboyu da çakar.150 hp civarı da kolay kolay kısada tokat yemezsin.
  • e daha fazla etmez zaten. bence bu kadar da etmez. sadece 2 havayastığı var. esp yok. donanımı gerçekten çok zayıf. en son ne zaman kasası değişti hiçbir bilgim yok ama donanımı bu kadar zayıf olduğuna göre epeyce bir zaman olmuş.
    otoban güvenliği en iyi dediğin aracın 4x4 olmasından başka bir özelliği yok. havayastığı 2 tane, esp yok.
    ayrıca 1.5 motorlu olmasına rağmen 4x4 olduğu için felaket benzin yakıyor. ben şahsen ralli yapmayacağım ve de ist. da öyle kar filan da olmuyo kışın. o yüzden gereksiz görüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk
    ABİLER ABLALAR BU BÜYÜK Bİ DEVRİM 4*4 SUBARU İMPREZA !
    32000 YTL YE !
    OTOBAN GÜVENLİĞİ EN İYİ OLAN ARAÇ!
    PRESTİJ!

İNANAMIYORUM !'^^+%%&+%&

EĞER BU ARABA TR DE SATMAZSA TÜRK TÜKETİCİSİ ARABADAN ZIRNIK ANLAMIYO DEMEKTİR .........

ACABA MALZEMEDEN Mİ CALDILAR

• 1.5 mi 1.6 mı herneyse...
    stı veya wrx harici impi alınmaz
  • yaw bu subaru hersene yeni model çıkarıyo. Alacağın araba 1-2 senede eski kasa olup kalıyor yaw...

Adamların hayal gücü bayaa geniş....
  • Tokat manyagı olursunuz o ayrı konu

Ama chip fln takılırsa tahimim 120 bg elde edilebilir. Bu arad achipler ne kadar ?
  • Arkadaş Ben Hemen Alırım Ve Bu Araba Yok Satar 2. el piyasasıda çok güzel olur hele modifiye manyakları için nimet
  • Subaruda O Kadar Zalak Değildir Yalnız Body Kiti Yaptırırızda Çufçuflu turbo zor gibi Çünkü Subarunun motorları sır gibi birşey
  • bu arabanın 1.5 modeli 100km hıza kaç saniyede ulasıyoo bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

e daha fazla etmez zaten. bence bu kadar da etmez. sadece 2 havayastığı var. esp yok. donanımı gerçekten çok zayıf. en son ne zaman kasası değişti hiçbir bilgim yok ama donanımı bu kadar zayıf olduğuna göre epeyce bir zaman olmuş.
    otoban güvenliği en iyi dediğin aracın 4x4 olmasından başka bir özelliği yok. havayastığı 2 tane, esp yok.
    ayrıca 1.5 motorlu olmasına rağmen 4x4 olduğu için felaket benzin yakıyor. ben şahsen ralli yapmayacağım ve de ist. da öyle kar filan da olmuyo kışın. o yüzden gereksiz görüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk
    ABİLER ABLALAR BU BÜYÜK Bİ DEVRİM 4*4 SUBARU İMPREZA !
    32000 YTL YE !
    OTOBAN GÜVENLİĞİ EN İYİ OLAN ARAÇ!
    PRESTİJ!

İNANAMIYORUM !'^^+%%&+%&

EĞER BU ARABA TR DE SATMAZSA TÜRK TÜKETİCİSİ ARABADAN ZIRNIK ANLAMIYO DEMEKTİR .........

ACABA MALZEMEDEN Mİ CALDILAR

TAHMİN EDİM SENDE RENO VAR

• bence bu arac tasarım olarak vasat. Eskimiş bir tasarıma sahip. 90 lı yılların araclarına anımsatıyor.
    Neden avrupa araclarına para veriliyor?
    Cevapı basit: Tasarım ve güvenlik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engobe

bence bu arac tasarım olarak vasat. Eskimiş bir tasarıma sahip. 90 lı yılların araclarına anımsatıyor.
    Neden avrupa araclarına para veriliyor?
    Cevapı basit: Tasarım ve güvenlik.

arkadaşım sen o arabayı mavi renkli ve sarı jantlı olarak bir daha gör. sonra dizaynını eleştir. hiç subaru impreza sti görmedin herhalde neyse olabilir tabi.

güvenlik desen bilmiyorum bu ncaptan kaç yıldız almış ama kaç yıldız almışsa o kadar güvenlidir. bunu arabanın imal edildiği ülke ile alakası yok. 5 yıldız alan bir çok japon arabası var.

ha dizayn dersen bence şu an piyasadaki en güzel araç gene bir japon otosu olan yeni honda civic HB dir.
    www.honda.com.tr den bakabilirsin görmediysen.

mercedes harici hiç bir avrupa otosuda bir japon otosu kadar sorunsuz değildir. bu da bence çok önemli bir faktör.

hayırlı günler.

• Sorun şu:
    Subaru aldın mı yedek parçasını bir tek Baytur getiriyor ve başka kimseye de ithalat izni vermiyor , parça fiyatları % 400-500 kar içeriyor, servisleri 3-4 tane hadi bir tane daha açılmış olsun 5 tane, istanbul dışına çıktın mı bir tane bile yok, araba desen içi bomboş 1990ların stilinde, güvenlik desen şüpheli , tek esprisi 4 çeker olması o da tartışılır.Suzuki swift de 4 çekişli o da mı direkt mükemmel oluyor?Astranın motoruna laf ederken daha kötüsü geldi 1300 kiloya 140 MN tork , o araç ne işe yarayacak tam anlamış değilim. Hiç değilse 2.0 lt liğini alın bari birşeye benzesin
  • kızmayın ama tasarımı aynı kore arabalarını andırıyor. eski yırtıcılığı yok..
  • Arkadaşlar aracın akselarasyonu 13,8 saniye ortalama yakıt tüketimi 10,4 litre, şehirlerarası tüketim 6,4 litre Türkiyede 29 yetkili servisi var ve Baytur A.Ş. satış sonrası müşteri memnunniyetine çok önem veren bir kuruluş. "Bizim için her memnun müşteri 10 yeni müşteri demektir" felsefesiyle hareket ediyorlar. Yılda iki kere servis ve yedek parça kampanyası düzenliyorlar ücretsiz kontrol ve %40 lara varan indirimler sunuyorlar. Kampanya döneminde Yokohama marka lastiklerde indirimler sağlıyorlar. Servis işçilik ücreti saati 42,50 YTL+KDV (Opelde 40-50 YTL+KDV ) daha ne olsun. Bilmeden karalamayın lütfen.
  • 1.5 impreza nın ağırlığı kaç kg.??
    bide yukarıda arkadaşların bahsettiği siyah arka zeminli farlar nasıl oluyor, ne gibi bir farkı var, varsa resim koyabilirmisiniz??

ralli mavisini 1,5lere kesinlikle uygulayamıyorsun.. başka bi mavi var (daha pastel) onu seçebiliyorsun renk için..
  • buyrun arkadaslar burda biraz bilgi var SUBARU İMPREZA hakkında...saygılarımla link aşağıda ;

http://www.autohaber.com/modules.php?name=News&new_topic=43
  • Tasarımı bence süper Neresi 90 ları andırıyor size şunu söyleyim bu otomobil piyasayı alt üst edecek şunuda belirteyim çoğu avrupa otomobiline 5 çeker tasarım ve güvenlikte test sonuçlarını görücez hep birlikte ABD de can güvenliğinde subaru 1. sırayı çekiyor . 4x4 symetrical müthiş bu sistemi adam 100binlik jeep inde kullanıyor. gidipte hyundai accent e bineceme subaruya binerim bi de bodykit yaptımmı gör bakalım nasılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

Tasarımı bence süper Neresi 90 ları andırıyor size şunu söyleyim bu otomobil piyasayı alt üst edecek şunuda belirteyim çoğu avrupa otomobiline 5 çeker tasarım ve güvenlikte test sonuçlarını görücez hep birlikte ABD de can güvenliğinde subaru 1. sırayı çekiyor . 4x4 symetrical müthiş bu sistemi adam 100binlik jeep inde kullanıyor. gidipte hyundai accent e bineceme subaruya binerim bi de bodykit yaptımmı gör bakalım nasılmış.

sen e30 bmw den devam et boşver..

bu arablar plastik sana gelmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.