Şimdi Ara

Subaru forester kullananlar.. (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.721
Cevap
63
Favori
463.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • aralıkta daha çok indirim alırım diye bekledim, beklediğime değdi. forester xt istiyordum nasip oldu, ocağın ilk haftası teslim edecekler inşallah. kesin almak istiyorsanız tüm bayilerle görüşün, izmir bayii daha ılımlı ve yardımcı oluyor. liste fiyatından % 4-5 koparabilirsiniz. istediğiniz özel renk, bir model varsa şimdi ellerinde kalmamış olabilir. ocak 2-3. haftası gelecek araçları var diye biliyorum. 2015 model istiyorsanız mart-nisanı beklemeniz gerekir. iyi forumlar....
  • teşekkürler sağolun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada xenon ampulleri degistiren oldu mu acaba 2014 forester`da? Daha da aydinlatmasini istiyorum acaba ustundekiler nedir ? ve ne takmam gerekir? Illa mercekli mi olmali saglam aydinlatmasi icin? Gozum alisti sanirim az gelmeye basladi..
  • Yeni kasa forester xt almayı düşünüyorum Gerçekçi yakıt tüketimi nedir acaba? Forumda sadece sayın cngzhn bey yakıt tüketimi belirtmiş ama aralık çok geniş 14 LT ila 9.2 LT arasında.

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Okeefe

Arabanız ı kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Rica etsem yakıt tüketimi konusunda detaylı bilgi paylasabilirmisiniz?

Normal kullanımda 8-9 arasında değişiyor.

• Öncelikle yeni araç alan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanırlar inşallah.
    Şu kış şartlarında Forester'ların kıymetini daha çok anlamıştır herkes sanırım... :D

Araç arayışında olan arkadaşların da bir an önce gönüllerine göre araç sahibi olmalarını diliyorum.
    @mukefuzu PM

Orijinalden alıntı: GökAy54

Hayatımda hiçbir subaruya binmemiştim. 11 yılda 13-14 farklı araç aldım bindim sattım. Ne bir arkadaşımda ne bayide hiçbir subaruya binmeden kasım 2013 te internette görüp beğendiğim fakat kendi aracım aurisin satışı, alacağım foresterın sahibinin satmaktan vazgeçerek ilandan kaldırması gibi sebeplerle 5 ay peşinde koştuktan sonra 15 mart 2014 te 62.988 km.de 2007 model subaru forester 2.0 xs limited sahibi oldum.
    Ve akabinde subaru4ever sitesine üye olarak sadece bir araç almadığımı, müthiş dostlar edinip mükemmel bir camiaya adım attığımı anladım.
    Hiç test dahi etmeden aldığım bu aracı tam 8 ay 10 gün sonra 25 kasım 2014 tarihinde ilana dahi vermeden 77.000 km.deyken bir talipliye arkasından bakakalarak ve üzülerek sattım. Sonra subarunun hakikaten zor satıldığını, daha doğrusu zor vedalaşıldığını da anlamış oldum.
    Tam ne yapacağımı kara kara düşünürken az önce bahsini yaptığım camia sayesinde 24 saat daha geçmeden bulduğum ve yapılan organizasyon sayesinde tüm işlerin sorunsuz halledildiği bir satışla 26 kasım 2014 tarihinde 46.500 km.de 2009 model bir subaru forester 2.0 xr sahibi oldum.

Subaru hakkında atıp tutanlar, hayatında binmediği hatta yakından görmediği halde yorum yapanlar hep oldu hep olacak. Bu arabayı sahiplerine sorun derim.
    Ve dikkat edin; "Bir kez SUBARU alan mutlaka bir kez daha SUBARU alır..."
     Subaru forester kullananlar..

Düşüncelerimi yazmışsınız.Benim de 2009 2.5 XT Forester'ım vardı, kullandığım araçlar arasında hiç biri onun kadar tat vermedi, aynı şekilde satarken üzüldüğüm tek araba da o..

• merhaba arkadaşlar;

forester premium 2013 aracıma ilk 15.000 km bakımını yaptırdım.

standart bakım dışında birşey yapılmadı. fiyatıda 612 tl tuttu. Hediye

subaru logolu atkı, eldiven, camsuyu felan verecekleri fakat ellerinde

kalmamış. Kargoyla gönderecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru forester 2014 yada 2015 elegance modeli icin fiyat alan oldu mu ?Yuzde kac gibi bir indirim alma sanisimiz var arkadaslar.2015 fiyatlari 108.000 olarak gorunuyor 2014 ler 104.000 bu fiyatlarin ustunden ne gibi teklifler yapiliyor.Yakin zamanda fiyat alan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim. Insallah mart civari bende araniza katilicam :)
  • Subaru forester 2.0 2010 modelin deri koltuklu full olanını almayi düşünüyorum. subaru alirken neye dikkat edilmeli motor mekanik va. Olarak birde aracın yakıt tüketimi ne kadardır. Lpg uyumu nasildir.

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: GökAy54

Hayatımda hiçbir subaruya binmemiştim. 11 yılda 13-14 farklı araç aldım bindim sattım. Ne bir arkadaşımda ne bayide hiçbir subaruya binmeden kasım 2013 te internette görüp beğendiğim fakat kendi aracım aurisin satışı, alacağım foresterın sahibinin satmaktan vazgeçerek ilandan kaldırması gibi sebeplerle 5 ay peşinde koştuktan sonra 15 mart 2014 te 62.988 km.de 2007 model subaru forester 2.0 xs limited sahibi oldum.
    Ve akabinde subaru4ever sitesine üye olarak sadece bir araç almadığımı, müthiş dostlar edinip mükemmel bir camiaya adım attığımı anladım.
    Hiç test dahi etmeden aldığım bu aracı tam 8 ay 10 gün sonra 25 kasım 2014 tarihinde ilana dahi vermeden 77.000 km.deyken bir talipliye arkasından bakakalarak ve üzülerek sattım. Sonra subarunun hakikaten zor satıldığını, daha doğrusu zor vedalaşıldığını da anlamış oldum.
    Tam ne yapacağımı kara kara düşünürken az önce bahsini yaptığım camia sayesinde 24 saat daha geçmeden bulduğum ve yapılan organizasyon sayesinde tüm işlerin sorunsuz halledildiği bir satışla 26 kasım 2014 tarihinde 46.500 km.de 2009 model bir subaru forester 2.0 xr sahibi oldum.

Subaru hakkında atıp tutanlar, hayatında binmediği hatta yakından görmediği halde yorum yapanlar hep oldu hep olacak. Bu arabayı sahiplerine sorun derim.
    Ve dikkat edin; "Bir kez SUBARU alan mutlaka bir kez daha SUBARU alır..."

Düşüncelerimi yazmışsınız.Benim de 2009 2.5 XT Forester'ım vardı, kullandığım araçlar arasında hiç biri onun kadar tat vermedi, aynı şekilde satarken üzüldüğüm tek araba da o..

Subaru forester 2.0 2010 modelin deri koltuklu full olanını almayi düşünüyorum. subaru alirken neye dikkat edilmeli motor mekanik va. Olarak birde aracın yakıt tüketimi ne kadardır. Lpg uyumu nasildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: casper18

merhaba arkadaşlar;

forester premium 2013 aracıma ilk 15.000 km bakımını yaptırdım.

standart bakım dışında birşey yapılmadı. fiyatıda 612 tl tuttu. Hediye

subaru logolu atkı, eldiven, camsuyu felan verecekleri fakat ellerinde

kalmamış. Kargoyla gönderecekler.

Subaru forester 2.0 2010 modelin deri koltuklu full olanını almayi düşünüyorum. subaru alirken neye dikkat edilmeli motor mekanik va. Olarak birde aracın yakıt tüketimi ne kadardır. Lpg uyumu nasildir.

• Yeni Forester Dizel otomatik premium 134.900 TL fiyat listesi ile Subaru.com.tr de duyuruldu arkadaşlar.

• Ben de bir süredir 2009-2010 forester bakıyorum fakat parça temin süresi ve fiyatları ürkütüyor beni. yan sanayi üretimi falan olan piyasadaki araçların orjinal parça fiyatının bile ortalama 4 katı parça fiyatları o da bulunabilirse. Bu konudaki çekincelerim hep frenliyor beni, yanlış mı düşünüyorum içimi rahatlatacak bilgiye ihtiyacım var :)
  • Istanbul ya da Ankarada iseniz parça temini ile ilgili problem yaşama ihtimaliniz pek olmaz. Gerçi 2009 2010 araçların kronik problemi bildiğim kadarıyla yok. Haliyle yedek parça gereksinimi minimumda olacaktır.Forester sayısı diğer Subaru modellerine göre sayısal olarak fazla, bu durum da parça bulunurluğu ile ilgili artısı.
    Sıfır dizel otomatıkler satılmaya başladıktan sonra 2. el seçenekleri artacaktır.
    Ben 2010 dizel kullanıyorum, 75000 km'de,periyodik bakım dışında servis ihtiyacı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drant -- 7 Şubat 2015; 0:22:16 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.