Şimdi Ara

Subaru 2.0 R alınır mı? Donanım Listesi Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • jeep yada suv ile normal araçlar hiç bir şekilde kıyaslanamaz (ki ben jeep % suv vs. almayı pek makul bulmuyorum en azından şu an için), ve bence konu yol tutuş olunca subaruyu zaten ayrı bir yere koymalıyız.. video için teşekür
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviabrs

yemişim dengeyi 75 bin tl ye sadece motor, direksiyon , vites kolu almak istiyosan soorun senin sorunun tabi.

uslubum gayet dikkatli zoruna gidecekse konuşma sana sormayacam sen 75 tl lik araçına 15 tl verip park sensörü taktırırsında o hondana 15 milyar verip ne boxer nede 4 çeker takarsın
  • Tapulu yerin mi senin istediğim gibi konuşurum. Çocuklara anlat sen boxer motoru imprezada var 13 sanıyede 100 km çıkıyo 12 litre yakıyo . Okunuşu senin hoşuna gidiyo galiba İVTEC diye bişey duymadın galiba. 20 yıldır aynı teknoloji boxer miş çok komik sin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaviabrs -- 13 Ağustos 2011; 0:44:40 >
  • FAnatiklik senin başka birşey düşünmeni engelliyo . Senin giibi insanla tartışılmaz . Sen hala daha boxer motoru bir şey san normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaviabrs -- 13 Ağustos 2011; 0:47:13 >
  • 12lt(baya iyimiş bu arada millet 1.6 ile yakıyor bu kadar ) 2.0 motor 4 çeker jeep suv tarzı araçlarla hız isteyen kişi ile benim konuşacak hiç bir şeyim yok ..bilmem bu araçı al dediğimi hatırlamıyorum konuyu acan arkadaşı uyarıyorum aksine fanatiğim bende o zaman ..sana crv ile kazasız belasız sürüşler kara dağa çıkmada jeepim var diye subarunu sattığın adamı ararsın sonra kurtar beni diye 20 YILLIK TECRÜBE DEDİĞİNİZ GİBİ çocuklara anlatmaya gerek yok onlar daha iyi biliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 13 Ağustos 2011; 1:07:12 >

• Sana diycek bişe bulamıyorum ya çocuk gibisin
  • Adam konu başlığında diyo donanım ne var bende diyorum ki hiç bir halt yok. Hiç bir donanım yok . Sırf fanatiksin diye alacaksan al Ama direksiyon , vites , dışında hiçbişe yok . Verdiğin paraya yazık.
  • quote:

Sana diycek bişe bulamıyorum ya çocuk gibisin

ok tamam büyüklük sende kalsın
  • Bende senin gib idim bir zamanlar 3 yıl forester kullandım . Gerçekten honda crv aldıktan sonra fikrim değişti sana samimi söylüyorum. Araba müthiş konforlu her türlü sensor zavazingosu var. Vede viraj performansı çok iyi. İnşallah sende başka markalar hakkındada iyimser düşünürsün. Marka bağlılığı olmanın hiçbirimize faydası yok hep beraber en konforlu ve en güzel araçları bulup binmemiz gerekiyor. Bu forum bunun için gereksiz uzatmamızın bu konuya ve okuyanlara hiçbir faydası yok. Başkada yazmam sana subarunla hayırlı başarılar kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaviabrs -- 13 Ağustos 2011; 1:16:50 >
  • quote:

Bende senin gib idim bir zamanlar 3 yıl forester kullandım . Gerçekten honda crv aldıktan sonra fikrim değişti sana samimi söylüyorum. Araba müthiş konforlu her türlü sensor zavazingosu var. Vede viraj performansı çok iyi. İnşallah sende başka markalar hakkındada iyimser düşünürsün. Marka bağlılığı olmanın hiçbirimize faydası yok hep beraber en konforlu ve en güzel araçları bulup binmemiz gerekiyor. Bu forum bunun için gereksiz uzatmamızın bu konuya ve okuyanlara hiçbir faydası yok. Başkada yazmam sana subarunla hayırlı başarılar kardeşim.

samimi söylediğinizin farkındayım inanıyorum anlaşamadığımız konu şu ki siz ihtiyaçınıza göre araç almamısınız araştırmamışsınız sizin hondanıza kötü demiyorum sizin ihtiyaçınızı karşılayacak en doğru araça sahip olmuşsunuz asx yada nissanqq sizin için en iyi şeçimdir çünkü gündelik kullanıyorsunuz gündelik kullanım için konfor önemli.. fakat forester ile bir dağa çıkmak(orta düzeyde)hava koşullarının kar yağışının çok olduğu bölgelerde kullanmak hafta sonu offroad etkinliklerine katılmak aynı zamandada asfalta indiğinde al benisi olan araçtır sadece bunları yapacak araç almaya kalksam Grand Cherokee alırım zj şehir içide bunun için değil ...ikinci araçımın olması gerekir binek.. forester bunun ikisini sunan bir araç amator hobi amaçlı kullanıcılar için... 1metrelik karın çamurun altında park sensörü anca baş ağrıtır altakki 35bin euroluk araçta elektrikli çam dahi yok (foresterla asla kıyas yapmıyorum o bir efsane) size göre 5 para etmez
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cok-temiz-bir-arac-52932215/detay/ sanada hondanla başarılar subarum satıldı

• forester ile crv kariılaştırılmaz...forester tabi ki daha iyi...hiç heyecan yapmasın kimse ikisine bindim...crv çok kar yağınca park yerinden çıkamıyor yemişim öyle suvu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.