Şimdi Ara

Subap Fincanı - Kadehi - Tappet delinmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
31.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samet353535

ustam bı lınk versem bu aractakı sesı anlarmısınhttps://www.youtube.com/watch?v=tNfhPvsvXi4

Sanki turbo yaglanmiyor. Şangirti sesi iyi değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan lifter dedikleri bu fincan mı. Kadeh te deniliyor galiba diğer adıyla.

Şöyle bir konu da var okumak isteyen olursa.
    https://forum.donanimhaber.com/lifter-kadeh-sesi-masrafi-ve-cozumu--124287049
  • Selamun aleyküm abi 1.4 TSİ DSG 160 LIK 2010 model scirocco aracım var aracımda yazılım mevcut değil aracı alalı yaklaşık 6 ay oluyor aldıktan 1-2 ay sonra yolda giderken ani yüklendim araca ve 4 bin devirde araç vuruntu yapıp epc ışığı yaktı ve egsozdan pat pat diye bi ses gelmeye başladı dediğiniz gibi kontağı açıp kapattım ve arıza gitti yaklaşık 1 ay sorunsuz kullandım aracı istanbuldan çanakkaleye gittim 200/km hıza ulaştım bi sıkıntı yaşatmadı bir gün yolda giderken bu sefer yine aynı arızaya düştü ve bu sefer kontak açıp kapattıktan sonrada sorunu hemen tekrarladı istanbulda doğuştan sonra en iyi servislerden birine götürdüm orjinal cihaza bağlandı araç ve yakıt basınç seviyesi düşük arızasını verdi motorun yanında olan yüksek basınç pompasının arızalandığını söylediler fiyat olarak 1.500 tl çektiler istersen atatürkten çıkmasını uyguna bulabilirsin diyede eklediler bende atatürk oto sanayiye gidip wv çıkmacısı buldum adam orda kazalı bi scirocconun motorundan çıkartıp bu parçayı bize verdi parçayı değiştirdik yaklaşık 3 hafta araba düzgün çalıştı ve ardından 3 hafta sonra tekrar aynı arızaya düştü adamla konuşup parçayı iade ettik bi parça daha taktırdık ardından yine aynı şekil 3 hafta araç düzgün çalıştı ta ki geçen hafta e-5 te arabayı biraz zorladım ve aynı şeyi yaptı 4 bin devir geçmeyip dahada zorlayınca epc ışığı yakıyor ve motor sesi değişiyor sence bu olayla sizin başınıza gelen olay aynımıdır cevap için şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.