selam arkadaşlar elimde bir site var ve buna subdomain açtım mesala forum.donanimhaber.com gibisinden şimdi bu alan ile ilgili sayfaları nasıl ayırım asıl alan adından(donanimhaber.com dan forum.donanimhaber.com u) ben hosting yönetimeme baktım bişi bulamadım. ftp sini nasıl yapıyoruz yani sub domain ile oluşturduğum hali ile asıl domainin gösterdiği sayfa açılıyor. ???? analatabildim umarım
sen subdomaini kurunca hostinginde atıyorum forum.donanımhaber.com için forum diye bi klasor açıalcaktır.
herşeyi onun içine atmalısın.
umarım doğru anlamışımdır
anlamışsında yanlız ftp im de www dizini var ve onun içinde o olmaz. o zaman .com/forum olur
bende şuan kontrol ettim www klasrounun içinde. sorunda çıkmıyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
yok çıkmadı artı bu sefer hiç açılmıyor yani asıl indeximde nese ben seninle yine iletişime geçerim saol ilgilendiğin için
ok. ama enteresan ben cpanel kullanımyorum ve dediğim gibi bisoeun olmuyor aama nedense sende oldu.
kuusura bakam anca bukadar fikrim var
arkadaşım bende public_html dosyasının içine atıyorum dosyaları.. forum.123.com gibi çalışıyor.
ya ftp de forum die bi klasör mü oluşturuor onun içine mi atıosn bende hiç bişi çıkmıo anlamadım bişi vala dns ler ile ilgili bir ayar mı yapmak gerekior acaba çünkü subdomain ekleyince dns e de ekleme yapıor
ya deli olcam olmuo arkadaşlar bilen yokmu dns de değiştirdim bu sefer hiç bulamadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme