Şimdi Ara

sub domain ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar elimde bir site var ve buna subdomain açtım mesala forum.donanimhaber.com gibisinden şimdi bu alan ile ilgili sayfaları nasıl ayırım asıl alan adından(donanimhaber.com dan forum.donanimhaber.com u) ben hosting yönetimeme baktım bişi bulamadım. ftp sini nasıl yapıyoruz yani sub domain ile oluşturduğum hali ile asıl domainin gösterdiği sayfa açılıyor. ???? analatabildim umarım

• sen subdomaini kurunca hostinginde atıyorum forum.donanımhaber.com için forum diye bi klasor açıalcaktır.

herşeyi onun içine atmalısın.

umarım doğru anlamışımdır
  • anlamışsında yanlız ftp im de www dizini var ve onun içinde o olmaz. o zaman .com/forum olur
  • bende şuan kontrol ettim www klasrounun içinde. sorunda çıkmıyor.

umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • yok çıkmadı artı bu sefer hiç açılmıyor yani asıl indeximde nese ben seninle yine iletişime geçerim saol ilgilendiğin için
  • ok. ama enteresan ben cpanel kullanımyorum ve dediğim gibi bisoeun olmuyor aama nedense sende oldu.

kuusura bakam anca bukadar fikrim var
  • arkadaşım bende public_html dosyasının içine atıyorum dosyaları..
    forum.123.com gibi çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ftp de forum die bi klasör mü oluşturuor onun içine mi atıosn bende hiç bişi çıkmıo anlamadım bişi vala dns ler ile ilgili bir ayar mı yapmak gerekior acaba çünkü subdomain ekleyince dns e de ekleme yapıor
  • ya deli olcam olmuo arkadaşlar bilen yokmu dns de değiştirdim bu sefer hiç bulamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.