Şimdi Ara

şuan sakın bilgisayar almayın bence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar ikinci el urunlerinizi gittigidiyorda satın bence urunler gercek ikinci el degerinde satabilirsiniZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaran

Arkadaslar ikinci el urunlerinizi gittigidiyorda satın bence urunler gercek ikinci el degerinde satabilirsiniZ...

Buna kesinlikle katılıyorum..
    Bu forumda 2.el bölümü tamamen ölücü dolmuş...
    300YTL'ye 2.el forumunda kimsenin almadığı 2860MHz'de stabil çalışan 26günlük kutulu, faturalı Amd San Diego 3700+ işlemcimi 385YTL'ye sattım.
    %10 komisyon alıyorlar yani 346.5 YTL elime geçti ama tamamen güvenli..
    Dolandırılma derdi yok..
    Şu komisyonu aslında %5 falan yapsalar bi daha 2.el forumuna adımımı atmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melih1981

quote:

Orjinalden alıntı: yaran

Arkadaslar ikinci el urunlerinizi gittigidiyorda satın bence urunler gercek ikinci el degerinde satabilirsiniZ...

Buna kesinlikle katılıyorum..
    Bu forumda 2.el bölümü tamamen ölücü dolmuş...
    300YTL'ye 2.el forumunda kimsenin almadığı 2860MHz'de stabil çalışan 26günlük kutulu, faturalı Amd San Diego 3700+ işlemcimi 385YTL'ye sattım.
    %10 komisyon alıyorlar yani 346.5 YTL elime geçti ama tamamen güvenli..
    Dolandırılma derdi yok..
    Şu komisyonu aslında %5 falan yapsalar bi daha 2.el forumuna adımımı atmam..

Bu işin ölücülükle alakası yok, bilinçli insanlarla alakası var (Birçok kişi şu an amd almıyor nedenide belli), bende burda ve gitti gidiyorda mal alıp satıyorum, sen cpu na o/c yap ömrünü kısalt sonra şu fiyata kimse almıyor burda de, gittigidiyor satış üzerine kurulu bir site o yüzden çok geniş bir kitleye hitap ediyor, senin işlemciyi hangi şehirde kim aldı bilgisayar bilgisi ne, birde sen oraya yazıyormusun şu değerlerde o/c oluyor diye, alan kişinin o/c denen şeyden haberi varmı bakayım, bide bunları düşünmek lazım 'Bu forumda 2.el bölümü tamamen ölücü dolmuş...' derken.

• quote:

Orjinalden alıntı: 1111453a

Bu işin ölücülükle alakası yok, bilinçli insanlarla alakası var (Birçok kişi şu an amd almıyor nedenide belli), bende burda ve gitti gidiyorda mal alıp satıyorum, sen cpu na o/c yap ömrünü kısalt sonra şu fiyata kimse almıyor burda de, gittigidiyor satış üzerine kurulu bir site o yüzden çok geniş bir kitleye hitap ediyor, senin işlemciyi hangi şehirde kim aldı bilgisayar bilgisi ne, birde sen oraya yazıyormusun şu değerlerde o/c oluyor diye, alan kişinin o/c denen şeyden haberi varmı bakayım, bide bunları düşünmek lazım 'Bu forumda 2.el bölümü tamamen ölücü dolmuş...' derken.

Tamamen onunla alakası var..
    26 günlük işelmcinin ne ömrü kısalacak..kalkıp da 3V mu verdim...
    Günlük 1.5V ile 2750Mhzde kullandım...Bilinçli yapıldığında overclockun hiçbir zararı yok..
    Bütün bilgileri de verdim..Hiçbir yalan bilgi vermedim..Ama alan çıkmadı. Millet peşin 250YTL teklif ediyor..
    Alan kişinin haberi olmasa almaz herhalde..Bu kadar da küçük görmeyin insanları..

• quote:

Orjinalden alıntı: musti_2142

arkadaş son iki haftadır dolar kuru çok yüksek şuanda bile dolar kuru 1745 ytl .ben sizin yerinizde olsam 2 hafta beklerdim çünkü merkez bankasından açıklama yaptılar dolar kurunu sabitleyecekler.biraz dişinizi sıkın arkadaşlar...

Güzel diyonda bekle bekle nereye kadar

• arkadaşlar bence biraz daha bekleyelim şuanda 17000 usd ama daha inecek düz açıklama yaptılar biraz daha dişinizi sıkın arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: musti_2142

arkadaşlar bence biraz daha bekleyelim şuanda 17000 usd ama daha inecek düz açıklama yaptılar biraz daha dişinizi sıkın arkadaşlar

Ben pek umutlu değilim..
    Bazıları daha da yükseleceğini söylüyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih1981 -- 24 Haziran 2006; 19:51:54 >

• quote:

quote:

Tamamen onunla alakası var..
    26 günlük işelmcinin ne ömrü kısalacak..kalkıp da 3V mu verdim...
    Günlük 1.5V ile 2750Mhzde kullandım...Bilinçli yapıldığında overclockun hiçbir zararı yok..
    Bütün bilgileri de verdim..Hiçbir yalan bilgi vermedim..Ama alan çıkmadı. Millet peşin 250YTL teklif ediyor..
    Alan kişinin haberi olmasa almaz herhalde..Bu kadar da küçük görmeyin insanları..

hocam küçük görmekle alakası yok sözleri yanlış değerlendiriyorsun,

Peki neylemi alakası var
    - Gittigidiyor çok bilinen ve dh nin ikinci el bölümünden daha çok ziyaretci alan ve bir site
    - Dolayısıyla alan ve satan sayısı çok fazla
    - gg da ürün alan kişilerin bilgisi (aşağılamak için söylemiyorum) ile dh ürün alan kişini pc bilgisi bir değildir (Bana en azından öyle geliyor)
    - gg dan ürün alan kişinin bulunduğu yer ve imkanları dh dekiler gibi olmayabilir. dh dekilerin ürün alacak alternatifleri çok, çoğununda imkanları yer bakımından müsait. (ürün alıp satanlar genelde ist. ve ank.da)

• quote:

hocam küçük görmekle alakası yok sözleri yanlış değerlendiriyorsun,

Peki neylemi alakası var
    - Gittigidiyor çok bilinen ve dh nin ikinci el bölümünden daha çok ziyaretci alan ve bir site
    - Dolayısıyla alan ve satan sayısı çok fazla
    - gg da ürün alan kişilerin bilgisi (aşağılamak için söylemiyorum) ile dh ürün alan kişini pc bilgisi bir değildir (Bana en azından öyle geliyor)
    - gg dan ürün alan kişinin bulunduğu yer ve imkanları dh dekiler gibi olmayabilir. dh dekilerin ürün alacak alternatifleri çok, çoğununda imkanları yer bakımından müsait. (ürün alıp satanlar genelde ist. ve ank.da)

Tamam elbette dH in 2.el forumunda bilgisayar hakkında daha çok bilgili insan var Gittigidiyora göre..
    Ama ben forumdan birçok kişinin de Gittigidiyorda mal alıp sattığını biliyorum.. Bir örnek de senmişsin..
    Mesela benim işlemciyi alan kişi İstanbul ortaköyde oturan birisiydi..Yani öle imkanları olmayan birisi değildi.
    Hatta ona daha önce bir tane de USA'den aldığım X2 4400+ satmıştım..
    Bilgisayar bilgisi tam nedir bilmiyorum tabi... Tabiki imkanları olmayanlar da alıyordur Gittigidiyordan ama artık günümüzde bunun çok fazla bi sorun olduğunu sanmıyorum..
    Bugün Türkiye'de internetten aldığın bi ürün en geç 2-3 gün içinde Türkiye'nin her köşesine ulaşıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih1981 -- 24 Haziran 2006; 20:06:39 >

• ben forumda 256mb 5200 ü 30 liraya satamadım çok az kullanıldı sıfırdan farksızdı

ama gitti gidiyorda 45e sattım 40,50 bana kaldı
  • quote:

ben forumda 256mb 5200 ü 30 liraya satamadım çok az kullanıldı sıfırdan farksızdı

BAk işte..

• pek bir farkı yok vatandaki fiyatların ben exa da sordum 708 ytl dediler nakit için vatanın sitesinde baktım hesapladım ordada 690 ytl arada 18 ytl farkı var nakite ne olur bilmiyorum
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: feriox

bu gün phılıps lcd almak için kadıköye gittim dolar kuru 1.70 in üstüne çıkmış haberim yok
    vitrindeki 190x6fb ile bakıştık durduk zor tuttum kendimi kararsızlık ta ne kötü şeymiş ya
    3 senede aşagı çektikleri dövizi 2 günde eskisinden beter hale getirdiler para simsarlarına

Peşin para alabiliyosan git Vatan'dan al..Dolar kuru 1.395..

• buda ilginçmiş gercekten birde ben deneyeyim şu siteyi ikinci el forumunda gercekten ölücü arkadaş çok kimse kızmasın alınmasın
    quote:

quote:

ben forumda 256mb 5200 ü 30 liraya satamadım çok az kullanıldı sıfırdan farksızdı

BAk işte..

• @feriox

İnternet sitesinde yapılan alışverişlerde nakite yani havaleye sadece %5 indirim var..
    Ama direk Vatan Bilgisayar'ın mağazalarından nakit para ile alışveriş yaparsan $ kurunu 1.395 alıyorlar..
    İstersen telle de sor öğren..
    Mesela örnek olarak X2 3800+ 'i alalım..
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19139

Fiyatı: 359$ + KDV
    CArdfinans'a 16 taksit: 737 YTL toplam
    Cardfinans'a 8 taksit %8 indirim: 678 YTL
    İnternet üzerinde havale ile alırsan %5 indirim var: 700YTL

Ama Vatan Bilgisayar'a gidip elden nakit para ile alırsan $ kuru 1.395'den (359$ x 1.395 ) x1.18 = 590YTL 'ye alabiliyorsun..
    Tabi değişmediyse yeni..2 gün önce böyleydi..
    Koş kaçırma..
    Amma reklam olsu gören de vatan'ın ortağı diyecek..

• Gerçi senin alacağın 190X6FB Vatan'da YTL üzerinden..
    Ama sen gene de bi sor Vatan Mağazasından nakit olrak elden alırsam ne kadar diye?
  • ilgin ve yorumların için sağol arkadasım yarın ilk işim vatana telefon etmek olacak
  • temmuza kadar bekleyelim o zaman görürüz dolar ne alemde olacak.düşmesi temmennimiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.