Şimdi Ara

Şuan Dolu Yağıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul Sarıgazi'de oturuyorum. Evde televizyon izlerken sinyal gitti. Dedim herhalde uyduda sorun var. Dışarıya baktım camdan ve hafif hafif yağmur atıştırıyor. Fakat hava hala güneşli. Ardından yağmur hızlandı ve inanılmaz büyüklükte yağmur damlaları düşmeye başladı. Daha önce hiç bu şekilde rastlamamıştım. 30 sn içinde büyün cadde ıslandı ve su oldu. 1 saat devam etse eminim sel basardı. Biraz bekledim ve geçti yağmur, daha az yağarken birden doluya dönüştü. Şuan da dolu yağıyor ve hala güneşli hava. Çok ilginç bir durum, daha önceden hiç karşılaşmamıştım. Ama bu duruma küresel ısınmanın neden oludğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

EDİT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim -- 1 Haziran 2010; 18:47:59 >

• Allah bizede nasip etsin
  • Kocaeli Gebze'de hava karardı yağmur da yağdı ama günlük güneşlik her yer
  • Bende İStanbul Kartalda otuyorum o saatlerde burdada yağmaya başladı dolu bi şekilde. 10 15 dk yağdı ve yağmur durduktan 5 dk snra yerler hemen kurudu hayret ettm doğrusu yani yağmur yağdığı zmn birisi yağmurun yağdığını görmese yağmur durduktn 5 dk snra dışarı baksa demezki yağmur yağdı...
  • istanbul / ümraniye

rüzgarlı yağmur veya dolu yok tamam.
  • Gece Kadıköy'de de yağmur yağdı fakat anlam veremediğim başka birşey var. Büyük ihtimalle yağmur bulutlarından dolayı ama hava saat tam olarak 5.00 da aydınlandı ve zifiri karanlıktan birden aydınlığa dönüştü. Normalde odamın ışığını yakmam fakat hava o kadar karanlıktı ki odada birşey yapabilmek için ışığı açmam gerekti. Ayrıca en geç 4.30-4.40 gibi şafak söker normalde. Yani Ezan okunmadan hemen önce. Ama saat tam 05.00'da hava aniden zifiri karanlıktan loş bir aydınlığa döndü
    Büyük ihtimalle yağmur bulutlarından ama demek o kadar yoğun bulut toplanmış havada yani
  • İzmir / çiğli fırtına var sesten uyandım uyuyamıyorum, havada çok kapalı yağmur yağacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Gece Kadıköy'de de yağmur yağdı fakat anlam veremediğim başka birşey var. Büyük ihtimalle yağmur bulutlarından dolayı ama hava saat tam olarak 5.00 da aydınlandı ve zifiri karanlıktan birden aydınlığa dönüştü. Normalde odamın ışığını yakmam fakat hava o kadar karanlıktı ki odada birşey yapabilmek için ışığı açmam gerekti. Ayrıca en geç 4.30-4.40 gibi şafak söker normalde. Yani Ezan okunmadan hemen önce. Ama saat tam 05.00'da hava aniden zifiri karanlıktan loş bir aydınlığa döndü
    Büyük ihtimalle yağmur bulutlarından ama demek o kadar yoğun bulut toplanmış havada yani

Anladık Kadıköy'de oturuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Gece Kadıköy'de de yağmur yağdı fakat anlam veremediğim başka birşey var. Büyük ihtimalle yağmur bulutlarından dolayı ama hava saat tam olarak 5.00 da aydınlandı ve zifiri karanlıktan birden aydınlığa dönüştü. Normalde odamın ışığını yakmam fakat hava o kadar karanlıktı ki odada birşey yapabilmek için ışığı açmam gerekti. Ayrıca en geç 4.30-4.40 gibi şafak söker normalde. Yani Ezan okunmadan hemen önce. Ama saat tam 05.00'da hava aniden zifiri karanlıktan loş bir aydınlığa döndü

anladık manifeston var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 2 Haziran 2010; 6:06:26 >

• Edirne / Merkez

Kasırga veya yağmur yok. Tamam.
  • Çorlu

Hava acayip kapalı,yağmur yağıyor.Tam uyumalık bir hava var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

quote:

quote:

anladık manifeston var

anladık ban sebebin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diego Alejandro -- 2 Haziran 2010; 10:06:15 >

• quote:

quote:

Tamam anladık ya bahar şenliklerinde sokakta kaldın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.