Şimdi Ara

Şuan aklına bile gelmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2 haftadır uyku uyuyamaz şarkı dinleyemez oldum.Rehberinde bile yokum o şuan mutlu tek tesellim bu.ama ben nasıl unutucam dün ilk kez ağlamadım geçti sandım ama şuan mahvolmış haldeyim tekrar. Bu gece de barıştığımızı görerek uyanıcam ve sabaha kadar ağlıycam,eski günlerimizi düşünücem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takam kafana bu kadar bağlanmayın
  • Ah ah kardeşim biz sevdiğimizi başkalarının yanında görüyoruz ve hiçbir şey yapamıyoruz söyle bakalım hangisi daha zor ?

Ama yinede kolaylıklar dilerim
  • Dostum şimdi buraya 1000 tane mesaj yazılsa bile hiçbiri senin için bir anlam ifade etmeyecek aslında. 6 yıllık sevgilimden ayrıldım 1 hafta oluyor. Senin ilişkin ne kadar sürdü, ne durumdaydınız bilmiyorum ama senden vazgeçen insan seni sevmiyor demektir bu kadar net. Çünkü seven insan sevdiğini bırakıp gidemez. Emin ol onun aklına belki günde 2-3 kere geliyorsun, bir süre sonra hiç gelmeyeceksin. Her şeyin ilacı zaman merak etme sadece sabretmek lazım.
  • Teşekkürler, ama çok seviyorum be abi döner diye umud ediyorum zaten şuan başkasıyla çıkıyor. Onu hala sevmem belki mantığa uygun değil ama şimdi dönse hayır diyemem sevgilisinden ayrılırsa da gidip tekrar konuşucam. Daha önce de aldattım,aldatıldım ama bu kıza gerçekten aşık oldum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Teşekkürler, ama çok seviyorum be abi döner diye umud ediyorum zaten şuan başkasıyla çıkıyor. Onu hala sevmem belki mantığa uygun değil ama şimdi dönse hayır diyemem sevgilisinden ayrılırsa da gidip tekrar konuşucam. Daha önce de aldattım,aldatıldım ama bu kıza gerçekten aşık oldum ben

yaş kaçtı ?
  • Yaşımdan dolayı küçümseyeceksen yazma 17 yaşındayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bende senin durumundaydım bel bağlama yoksa daha çok üzülürsün pesimist ol ben olamadım canım çok yandı tecrübeyle sabit
  • çok sevmiş olabilirsin,ama kızın eğer şuan umrunda deilsen gerçekten anlamı yok dostum.ağlamak rahatlatır bir yere kadar.unutmalısın zorda olsa yapacak bişey yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyükharfkullanmayanadam -- 6 Ocak 2016; 21:23:31 >
  • Haklısın tabi ki ama,bi arkadaşıma aynı durum olmuştu 4 ay sonra yine birlikte oldular o örnekten ümitliyim. Bi de sizce başka birini sevmeyi denesem mesela bi kızla çıkmaya başlasam sevebilir miyim onu

• büyükharfkullanmayanadam kullanıcısına yanıt
    Başlarda rahatlamış hissediyordum.şimdi gülünç gelicek ama geçen hafta youtube da ayrılsak ölürüz biz şarkısına denk geldim,küçükken dinlerdik bi bakıyım dedim.ve saatlerce çocuk gibi ağladım her şarkı onu hatırlatıyor, güzel günleri. O istemişti bu ilişkiyi şimdi kendisi yok

• Kardeşim umudunu kırmak gibi olmasın ama bir ilişki bir kere bitti mi bir daha eskisi gibi olmuyor. Sen şimdi sana geri dönse nasıl rahat edeceksin? Sürekli ya yine bırakırsa demeyecek misin? Emin ol kimse kimseye muhtaç değil. Daha 17 yaşındasın karşına milyon tane kız çıkacak. Şimdi hiçbiri o değil ama diyebilirsin ama yıllar sonra güleceksin bu haline. Güçlü olmaya çalış ve aklından at. Başka biriyle birlikte olduysa hele ki. 6 yıllık ilişki tecrübeme dayanarak söylüyorum bunu. Seni mutlu edecek çok daha iyi insanlar çıkar daha karşına umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRealistic -- 6 Ocak 2016; 21:31:36 >
  • duygusal şarkılar dinleme bir süre adamı dahada beter eder.unut gitsin diyecem dostumda olmuyor be :(

• Daha önce de aldattım demiş bir de terbiyesiz herif

• Kardeş ben yazmaya çalıştım ama elim gitmedi , eğer yapabilirsen iyi birini bulabilirsen sana unuturabilir...
  • Aslında aşık olduğun kız düşündüğün gibi biri değil. Sen onu melek sanıyorsun ama o şeytandan bile daha kötü. Bağlanmayın o kadar. Köpeği etmek istemiş seni ki istediğini başarmış da.

• Muhtemelen öyle olacak başkası olmadan unutmam mümkün değil. Ama o ellerini bir kez daha tutsam bir kez daha sarılıp doya doya öpebilsem keşke .olmuyor be abi düşündüm de isterse 1 hafta sürsün Son kez ona sarılıp ölene kadar onu seveceğimi söylemem gerek.ayrılırken o kadar saçma şeyler yaptım ki rehberinden bile sildi yazmaya yüzüm yok şuan. Ama dediğiniz gibi başka birine yönelmem gerek ama ona ölmeden önce birkez daha sarılacağım...

• Yav kardeş yok öyle bir şey unut , kıza açıldım kız bana net bir şey söyleyemem dedi gitti 3 4 gün sonra başka bir çocukla çıktı ben 1.5 ay kız bana döner mi diye hergün kahroldum yok ama dönmüyor gelmeyecek bak benim 1.5 ay hayatım zehir oldu benden sana tavsiye gelmiyorlar bekleme boşa... PESİMİST OLUCAKSIN BU KONULARDA
  • Abi bu biraz daha farklı o bana açıldı ilk olarak çok seviyorduk ilk adımı hep o attı en sıkı o sarıldı . Ben biriyle konuştuğunu 10 dk da farketmiştim o kadar sert çıkıştım ki mesajları okuyorum 8 kere alttan almış sonra da tamam öyle düşünüyorsan öyle dedi bende bidaha dönme dönersen çok kötü şeyler olucak dedim. Bunları okuyup kendime lanet ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.