Şimdi Ara

Şuan 18 Yaş Altı Kredi Kartı Veren Banka Var mı? (Ekkart) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
40.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MUJİM™

quote:

Orjinalden alıntı: »LosTSouL«

Eğer Bir Yakınızın Garanti Bonus kartı Var ise Şubeye Gitmeye Bile Gerek Yok .

İnternet Bankacılığından Siteye giriş yapın ve Ekkart Talebinde bulunun . orda doldurmanız Gereken Form Var Doldurun ve Yollayın 1 hafta sonra Kart Kapınızda. Yanlış Hatırlamyorsam Yaş sınırı ya 14 yada 16 Ama 18 yaşının Altında olduğundan Eminim Limit 'in

Bu Arada Ek Kartın Limiti Ana kart ile ortak kullanılmakta. Yani Asıl kart'ın Limiti 3.000 YTL ise sizin kartınızında Limiti 3.000 YTL .

muvaffakiyetname lazımmış şubeye gitmek yani demi

muvaffakiyetname

Cahillik :O :P

• pardon ya böle yazıyo: çok cahil bu garanti bankası!

18 yaşını doldurmuş olan istediğiniz herkes için ek kart başvurusu yapabilirsiniz. 16-18 yaş aralığındakiler ise ancak veli muvaffakatnamesi ile ek kart alabilirler. Şu an için ek kart başvuru adedi 10 kişi ile sınırlanmıştır.
  • quote:

pardon ya böle yazıyo: çok cahil bu garanti bankası!

18 yaşını doldurmuş olan istediğiniz herkes için ek kart başvurusu yapabilirsiniz. 16-18 yaş aralığındakiler ise ancak veli muvaffakatnamesi ile ek kart alabilirler. Şu an için ek kart başvuru adedi 10 kişi ile sınırlanmıştır.

Alilede Kimsede Yokmu Bonus K.Kartı ? Eğer Var ise Ailenin bankaya felan gitmesine gerek yok. internet üzerinden sipariş verirsin gelir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »LosTSouL« -- 30 Temmuz 2008; 0:36:50 >

• quote:

quote:

Alilede Kimsede Yokmu Bonus K.Kartı ? Eğer Var ise Ailenin muvaffakatnamesine gerek yok.

Var abi babamda var işte
    Şimdi ben şubeye gitmeden ekkart talep edebilirmiyim?

• quote:

quote:

quote:

Alilede Kimsede Yokmu Bonus K.Kartı ? Eğer Var ise Ailenin muvaffakatnamesine gerek yok.

Var abi babamda var işte
    Şimdi ben şubeye gitmeden ekkart talep edebilirmiyim?

evet edebilirsin. İnternet Bankacılığı kullanıyormu baban.

• Ben 93 doğumluyum ve maximum kullanıyorum
  • yok genelde şubeden gerçekleştirir işlemlerini
    Bi tane ekkart limitli 500 ytl olacak...
    bir taneden para yatırıp çekebileceğim kart alacağım...
  • ya şimdi bende baktımda
    Bonus Kontör
    Bonus Kontör Card, bağlı olduğu hesaptaki para kadar alışveriş yapma ve para çekme imkanı tanıyan, tüm alışverişlerde bonus kazandırıp bedava alışveriş fırsatı sağlayan ve faiz uygulanmayan bir karttır.

Bonus Kontör Card'ın yetişkinlere, üniversite öğrencilerine ve 12 - 18 yaş arası gençlere özel 3 farklı tasarımı bulunmaktadır.

Kredilendirmek ya da taksitlendirmek istemediğiniz alışverişleriniz için nakitten çok daha pratik, güvenli ve kazançlıdır
    diyor yani biz karta para koyuyoruz sonra o parayı dışarıda harcaya biliyormuyuz
  • quote:

yok genelde şubeden gerçekleştirir işlemlerini

tamam işte.sen bide vadesiz hesap açtırdın mı para cardı verirler..

quote:

Orjinalden alıntı: pecheur

ya şimdi bende baktımda
    Bonus Kontör
    Bonus Kontör Card, bağlı olduğu hesaptaki para kadar alışveriş yapma ve para çekme imkanı tanıyan, tüm alışverişlerde bonus kazandırıp bedava alışveriş fırsatı sağlayan ve faiz uygulanmayan bir karttır.

Bonus Kontör Card'ın yetişkinlere, üniversite öğrencilerine ve 12 - 18 yaş arası gençlere özel 3 farklı tasarımı bulunmaktadır.

Kredilendirmek ya da taksitlendirmek istemediğiniz alışverişleriniz için nakitten çok daha pratik, güvenli ve kazançlıdır
    diyor yani biz karta para koyuyoruz sonra o parayı dışarıda harcaya biliyormuyuz

evet.adı üstünde zaten kontor kredi kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 30 Temmuz 2008; 1:01:48 >

• axes yeni reklamida var hatta burama kadar geldi orana gelmesin burana gelsin diye

hemde limitini kendin belirliyon
  • quote:

bankanın sitesine gir ve müşteri girişi yapmayı dene orda Parolayı unuttum/bilmiyorum şeklinde bir bölüm var ona tıkla gerisini okuyarak ilerle cep telofonuna parola gelcek . intenet bankacılığın aktif olucak sonra giriş yap ve sol tarafda menü var ordan ekkart talebinde buluna bilirsin.
  • quote:

ben annemin bonusunun ek kartını kullanıyorum
    alt limit 100 ytl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.