Şimdi Ara

Şu yansıma sorusu hakkında ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: faqııosym

Arkadaşlar onun cevabı 30 muş dersanedeki fizik öğretmenime sordum bende 60 yaptım

hocam ciddi misin? ogretmenin aciklamasi ne peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl 30 oğlum fizikçi çözdü 60 dedi, benim dersime giren öğrenci bunu kesinlikle yapması gerekirdi dedi(30 yaptım)
  • Optik konusuna çalışmaya zaman kalmadı. Direk açık açı 180 den 30 dereceyi salladım. Doğru çıkaraa çok mutlu olurum

• ya arkadaşım bende yanlış yaptım diyorum ne yapayım bişeyler gevledi ama cevap 60 dedi yani eminim.
  • Sınav anında sazan gibi atlayıp 30 yaptım cevap çok açık 60 malesef :(

• Soruyu tam olarak cizebilecek var mi beyler?

• 30 diyen hocalariniz varsa birakin o dersaneyi okulu falan, irdelemenin bi anlami yok soru gayet kolaydi ve cevap 60.
  • 30 diyen fizik hocabiz varsa diyecek bir sey kalmamistir soru gayet kolaydi ve cevap 60 rahat olun

• 60 kardeş.sınavdan önce baya bi optik çalıştım. Zaten inanamadim bu da soru mu diye Bikac kez okudum. Bildiğin ilkokul geometri sorusu açı sorusuydu resmen .

• bence 60 cevap. çok da netti malesef.

bana sorarsanız malesef 30'u işaretledim sınavdan sonra aklıma gelince okkalı bir hass... çektim. tanıma göre gelme açısını aynayla yaptığı açı diye düşündüm ama öyle olmadığını düşünüyorum cevap 60'tır :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: faqııosym

ya arkadaşım bende yanlış yaptım diyorum ne yapayım bişeyler gevledi ama cevap 60 dedi yani eminim.

Kardesim hocan 60 dediyse sorun nedir dogru demis zaten?

• Cevap 30 arkadaşlar Ösym lorda başka bir şey istemiş
    Keşke düzgün okusaydım
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    gelme açısı normalle yaptığı açıdır
  • aynayla arasındaki açıyı sormuş olsaydı cevap 30 olurdu ama soruda gelme açısı sorulmuş o da normalle yapılan açıdır yani cevap 60..
  • ÖSYM nin sağı solu belli olmaz çünkü daha biz yedinci sınıfta olduğumuz zamana kadar ısı sıcaklıkla ilgili kavramlar farklıydı ama sınavda bir sorunun başına bir tanım koydu herkes döküldü sonra sınavda.Ben yine öyle bir şey olabileceğini düşünüyorum çok güvendiğim bir arkadaşım orda aynayla arasında yaptığı açıyı soruyodu ÖSYM yine sazan avlamış falan dedi ben pek hatırlamıyorum 20 dk da çözülen feni hatırlasam değişik olurdu zaten
  • aynen mesela kitapta sürat ve hız farklı kavramlardır demiş ama sınavda açıklanan sorulardan birinde aynı kabul etti.

ama bu soruda direk gelme açısını soruyordu yani en azından ben öyle hatırlıyorum.
  • zaten sorun da orada ya ben yüzde yüz cümleyi hatırlayamıyorum bir türlü ama yukarıda bir şeyler yazdığını kesinle biliyorum orda yalıtkan gibi kelime oyunu yaptıklarını düşünüyorum çünkü adamların amacı bak sen bir şey bildiğini sanıyosun ama hiç bir şeyi bildiğin yok soruyu tam okumazsan mal gibi kalırsın demek resmen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.