Şimdi Ara

Şu Vücuda Ulaşmak İçin ? (SS'li) [6-7 ayda mı ? 3-4 yılda mı ?] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
59.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atarlanırım arkadaş. Yılllardır zerre bilgisi olmayan insanlar burda gelip vücut geliştirme dersi vermesin. Hayatında hiç bir sportif faaliyeti olmamış adamlar burdaki body konularında pazu yok , kanat yok bu vücudu yapmak çok kolay diye bik bik ötüyor.

Vücut geliştirme pahalı bir spordur ki sen bu define vücuda sahip olsan bile koruman için yine para lazım. O işler öyle uzaktan görüldüğü gibi ağırlık kaldırmakla olmuyor.

Git bakalım salona 1. ay bitsin ondan sonra ölçü almada zorluk çek , bilek kaslarına ağrılar girsin mineral kullanmak zorunda kal ondan sonra anlarsın. Afedersiniz insanın bi tarafı ayrılıyor.

He zaten sen liseli ergen kafasıyla "pazu şişirem panpiş kızlar" mantığı ile gidersen hiç bir halt olmaz. Zaten 2. ay bırakacaksın zorlandığın için.

Vücut geliştirmenin faydaları neymiş önce onları oku. Yok bu vücut ne kadar zamanda olmuş da bilmem ne. Ben pazuda 1.5 ayda 6.5 cm ölçü geliştirdim.

Uykun düzenli olacak. Besin programına sağdık kalacaksın. Hareketleri doğru yapacaksın zaman ayıracaksın.

Ki evden çıkmayan DH asosyalleri gelip burda sallamasın. G.tü göbeği salmış elemanlar pc başından atıp tutuyor.

Her insanın genetik bir yapısı ve yağ-kas oranı vardır. Sen nerden biliyorsun da 6-7 ay diyorsun. Geçiniz o işleri. Hadi hayırlı traşlar.

• beyler sakin olalım konu dışına çıkmıyoruz benim için sorun yok ama malum modlar

amacım zaten öyle kocaman kaslara filan sahip olmak değil.

ronaldo gibi fit bir vücudum olsun istiyorum. şu an çok şekilsiz bir vücudum var (20 kilo verdim)

1.72 boy 70 kilo

evde dumbell ve ağırlık sehpası ile çalışmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

zayıfsan 6-7 ay şişkoysan biraz daha fazla

Banada bu kadar süre gibi geldi işte su yan karin kaslari biraz gelişik onda zorlanirsin. Arkadaşi onayliyorum.

Neye göre geldi ? Sen kimsin ? Sıfatın ne ? Hayatında vücut geliştirmeyi bırak herhangi bir spor yapmışlığın var mı ?

Çok merak ettim doğrusu.

6-7 aymış. Gidin salon hocasına falan söyleyin bunu. Size totosuyla güler. Ki siz öyle define bir vücudu zaten yapamazsınız. Adam C. Ronaldo. O vücudu yapmak ayda 500-600 TL'ye bakar. Paradan sonra da zaman ve azime bakar. Siz kanepede totonuzu büyütürken sallayıp duruyorsunuz. O adam o vücudu 4 yılda yaptı. Kafayı yemişsiniz siz.

Katılıyorum..

ne diyonuz siz ?
    ben 1.5 yılı aşkındır çalışıyorum başladığımda çok zayıftım ve öğrenciyim çok büyük paralar ayıramıyorum
    4 ay önce
    http://forum.donanimhaber.com/m_30157049/mpage_36/key_/tm.htm
    şu konuya fotoğraf koymuştum bakarsın şu an 4-5 cm daha ölçü aldım koldan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Banada bu kadar süre gibi geldi işte su yan karin kaslari biraz gelişik onda zorlanirsin. Arkadaşi onayliyorum.

Neye göre geldi ? Sen kimsin ? Sıfatın ne ? Hayatında vücut geliştirmeyi bırak herhangi bir spor yapmışlığın var mı ?

Çok merak ettim doğrusu.

6-7 aymış. Gidin salon hocasına falan söyleyin bunu. Size totosuyla güler. Ki siz öyle define bir vücudu zaten yapamazsınız. Adam C. Ronaldo. O vücudu yapmak ayda 500-600 TL'ye bakar. Paradan sonra da zaman ve azime bakar. Siz kanepede totonuzu büyütürken sallayıp duruyorsunuz. O adam o vücudu 4 yılda yaptı. Kafayı yemişsiniz siz.

HAHAHAHAHAHAHA

Konuştu Ronnie Coleman

Feneryolu eaglestar body salonuna beklerim.4 yıl diyor lan 4 yılda neler yapabilirsin bu vücudu 4 yılda yapmak çok zordur çünkü 4 yıl bodye giden bir adamın vücudu kesilmiş define olmuş tüm hatları belli olan bir vücuda ulaşmış olur.sen kimsin ki benimle tartışıyorsun.6-7 ayda zayıf bir insan bu vücudu yapamazsa demek ki yeteri kadar zorlamıyor ya da beslenemiyor demektir.

Son olarak süper zeka arkadaşım adam futbolcu 4 sene sanki vücut geliştirme yapmışta gelmiş 4 senede bu kadar yapabilmiş diyorsun.Adamın işi güç kuvvet idmanlarıyla hacim idmanları onun işine yaramaz bilgin yoksa konuşma.

Edit: Miyuzo kardeşim burada kıçını kaldırıp body salonlarına bile uğramamış adamların lafına inanma ve hevesin kırılmasın. Eğer yağsız bir vücudun varsa çok rahat geçersin bu adamı 1 sene içinde.500 YTL falan diyenlerede kesinlikle inanma en fazla protein tozu alırsın 150 ytl o da 2 ay falan gider.Düzgün ati,yumurtayı,balığı eksik etmezsen ek besinlere bile gerek kalmaz.

4 yıldan kastım sadece define bir vücut değil arkadaşım. Sen anca 6-7 ayda pazu meme şişirirsin. Ne kadar bilgin var bilmiyorum da sadece bir kaç kere C.Ronaldo'nun maçlarını izle. Anlarsın vücut dengesi neymiş.

Ayda 500 TL diyenlere inanma demişsin bir de. 1-1.5 ay sonra her türlü ek besine ihtiyaç duyar. Sabah sabah 3-4 yumurtayı , günde 1 LT sütü. 600-700 gr eti bünye kaldırmamaya başlıyor. En azından benim midem kaldırmadı.

6-7 ayda anca şişer. ASLA bu kadar define bir vüut yapamaz. Ki adamın kasları paramparça. Sıktığında belli oluyormuş. Buna gülerler. Adam gol attıktan sonra karın kaslarını sıktığında dışarı fırlayacakmış gibi oluyor.

Bir de demişsin yağ oranı falan fistan. Öyle kolay ayarlanmıyor o. Türk vücut geliştirmeci mantığıyla lapa pilavı dayarsın anca. Mantık bu çünkü bu ülkede.

• @J-Smoove

Kardeş bırak tartışma şu çocuklan.Adam 4 sene diyor ya inanabiliyor musun bu vücuda 4 sene gerekirmiş her ay 500 ytl gerekirmiş vay anasını ya.Adam ronnie coleman dünya body şampiyonu tabi söylediklerini kulak ardı etmeyin.

ADAM DIYORKI 1,5 AYDA 6,5CM BICESPTE ÖLÇÜ ATMIŞ AHHWHFAHWFHAWHFAWHFHAWHFHAWFHAWHHF BİR İNSAN SENEDE 10CM ALAMAZSAN AYDA 6,5 CM DIYORA VELEDE BAK AWFHAWHFAHWFHWAF
  • quote:

Sagdaki elemana bitiyorum :(
     Şu Vücuda Ulaşmak İçin ? (SS'li) [6-7 ayda mı ? 3-4 yılda mı ?]

forumda biseksüel dakikalar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok merak ettim doğrusu.

HAHAHAHAHAHAHA

Konuştu Ronnie Coleman

Feneryolu eaglestar body salonuna beklerim.4 yıl diyor lan 4 yılda neler yapabilirsin bu vücudu 4 yılda yapmak çok zordur çünkü 4 yıl bodye giden bir adamın vücudu kesilmiş define olmuş tüm hatları belli olan bir vücuda ulaşmış olur.sen kimsin ki benimle tartışıyorsun.6-7 ayda zayıf bir insan bu vücudu yapamazsa demek ki yeteri kadar zorlamıyor ya da beslenemiyor demektir.

Son olarak süper zeka arkadaşım adam futbolcu 4 sene sanki vücut geliştirme yapmışta gelmiş 4 senede bu kadar yapabilmiş diyorsun.Adamın işi güç kuvvet idmanlarıyla hacim idmanları onun işine yaramaz bilgin yoksa konuşma.

Edit: Miyuzo kardeşim burada kıçını kaldırıp body salonlarına bile uğramamış adamların lafına inanma ve hevesin kırılmasın. Eğer yağsız bir vücudun varsa çok rahat geçersin bu adamı 1 sene içinde.500 YTL falan diyenlerede kesinlikle inanma en fazla protein tozu alırsın 150 ytl o da 2 ay falan gider.Düzgün ati,yumurtayı,balığı eksik etmezsen ek besinlere bile gerek kalmaz.

4 yıldan kastım sadece define bir vücut değil arkadaşım. Sen anca 6-7 ayda pazu meme şişirirsin. Ne kadar bilgin var bilmiyorum da sadece bir kaç kere C.Ronaldo'nun maçlarını izle. Anlarsın vücut dengesi neymiş.

Ayda 500 TL diyenlere inanma demişsin bir de. 1-1.5 ay sonra her türlü ek besine ihtiyaç duyar. Sabah sabah 3-4 yumurtayı , günde 1 LT sütü. 600-700 gr eti bünye kaldırmamaya başlıyor. En azından benim midem kaldırmadı.

6-7 ayda anca şişer. ASLA bu kadar define bir vüut yapamaz. Ki adamın kasları paramparça. Sıktığında belli oluyormuş. Buna gülerler. Adam gol attıktan sonra karın kaslarını sıktığında dışarı fırlayacakmış gibi oluyor.

Bir de demişsin yağ oranı falan fistan. Öyle kolay ayarlanmıyor o. Türk vücut geliştirmeci mantığıyla lapa pilavı dayarsın anca. Mantık bu çünkü bu ülkede.

Bir bildiğim var ki konuşuyorum.Ayrıca yazının başında dedim zayıfsa bu vücudu yapabilir şu sürede.Arkadaşım 5 aydır yapıyor yeni sayılır zayıfken başladı ve karın kasları bunun kadar oldu.Yağ oranı falan fistan demiş adam.Bu işte yağ oranının önemini bilmiyorsan muhattap bile olmam zaten.Yağ oranın ne kadar az olursa o kadar define bir vücuda sahip olursun.Sen sadece pazu meme şişirirsin diyorsun bu adamda meme yok zaten pazu normal ölçülerde karın kasları iyi omuzlar düşük trapezler yok denecek kadar az neyi tartışıyorsun bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 15 Mart 2011; 2:20:13 >

• Abartmayin ya bu vucut 4 yil calismanin urunu olamaz.

Johnny senin tipini de biliyoruz bodyci vucuduna sahip degilsin havan kime ?
  • quote:

@J-Smoove

Kardeş bırak tartışma şu çocuklan.Adam 4 sene diyor ya inanabiliyor musun bu vücuda 4 sene gerekirmiş her ay 500 ytl gerekirmiş vay anasını ya.Adam ronnie coleman dünya body şampiyonu tabi söylediklerini kulak ardı etmeyin.

ADAM DIYORKI 1,5 AYDA 6,5CM BICESPTE ÖLÇÜ ATMIŞ AHHWHFAHWFHAWHFAWHFHAWHFHAWFHAWHHF BİR İNSAN SENEDE 10CM ALAMAZSAN AYDA 6,5 CM DIYORA VELEDE BAK AWFHAWHFAHWFHWAF

Kaç yaşındasın sen sincap
  • quote:

@J-Smoove

Hocam 2004 Türkiye 80 kg şampiyonu Yunus Can idi. Arat google'da bulursun. Başladığımda 26 cm olan pazu ölçüsü 1.5 ay sonunda 32.5 oldu. Yunus hocanın tuttuğu tabloda bunlar yazıyor. Altını da çizeyim antrenmansız ölçüdür. Başladığımda 60 kg idim. 4 ayda 69 kg oldum. Omuz genişliğim 125 cm. Göğüs 97 idi. 53.5 cm de baldır. Eski futbolcuyum. Baldırlarım zaten iyiydi ve parçalandı. Benim tek amacım omuzlarımdaki simetri problemini düzeltmek - baldır ve omuz genişletmekti. Ki belli bi yerden sonra gitmiyor. Her şey yavaşlıyor. Göğüs ve kanatta iyi verim alamadım çünkü boyum uzun ve göğüs kafesimin kemiksel yapısı dar. Ama omuzlar geniş kemik bakımından. Kilo alma süreci yavaşlayınca iyice zorlaştı. 6.5 cm ölçü fake falan da değildir. Bu kadar basit.

@knotaqram34 ;

Seni tanımıyorum ama eski halimi ve yeni halimi ne kadar biliyorsun. Boyum 185 cm. Benim adam akıllı gözle görülür bir şey yapabilmem için benim ne kadar emek vermem lazım bir düşün ? Omuzlarımın çevresi 125 cm civarı. Gayet de iri. Ki ben 8-9 aydır çalışmıyorum , alkol ve sigara kullanıyorum. Şu anlık vücudumdan memnunum. Ben başladığımda 59.6 kg idim. 185 boyda 59.6 kg'ımı bir düşün. Mide zaten ufacık. Bileklerime ağrılar giriyordu çünkü bilek kaslarım çok zayıftı. + Multi mineral kullandım uzun süre. Halter kaldırırken düşürdüğüm zamanlar oluyordu. Salonda 168 cm elemanlar 5-6 ayda Arnold gibi vücut yapıyordu. Çünkü boy kısacık vücut o kadar çabuk toparlanıyor ki. Sen de 185 boyla yan taraftan bakıyorsun anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 15 Mart 2011; 2:29:49 >

• Bu herseye cevap olur galiba forumdan Ersin abimiz VIKING nickli
    Resimlerinde tarihler var hangi ne zamanda nasil 1 vucuda sahip ne kadar gelişmiş
    http://bodyspace.bodybuilding.com/ErsiN/
    http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=17391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 15 Mart 2011; 2:32:00 >
  • Akşam akşam erkek fotosu baktırıyorsunuz

Şimdi vücut olarak sadece kaslar fazla olsun dersek bundan daha iyisi ülkemizde de vardır
    ama bu şekilde bir vücudun olması çok zor.Bana göre adam ciddi olarak body-building yapmıyor
    bu bakımdan daha da zor vücuda sahip bunu yapması için en kral hocalar en kral bilgiler lazım.
    Göğüse fazla takılmamak lazım göğüsü şişirebilirsin ama vücuda böyle bir şekli zor verirsin.
    Birde vücut geliştirip bu düzeye gelen kişilerin çoğu bu kişinin sarf ettiği eforu sağlayamaz
    yani iş sadece vücut geliştirme değil profesyonel yardıma da bakıyor.

• @isviçreli bilim adamı ;

Heh benim de anlatmak istediğim ama anlatamadığım mesele de bu işte. Bu adamın 50 tane diyetisyeni var zaten. Danışmanı var her alanda. Adam bu vücudu yapmış ama bu vücut sadece çalışma ile korunmaz. Ki adamın vücut orantılı ve aynı ölçüde çevik. Kanat kasları çok iyi falan fistan. Hiç mi görmediniz salonlarda pazular , memeler , kollar , omuz hayvan gibi gelişmiş ama göbekli adamları ? O yağ oranını yakalamak da sabit tutmak da zor. Ölçü kaybetme riskin de var yağlanma riskin de var. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Neler neler hesaplanıp o vücut sabit tutuluyor. Bu da paraya bakıyor.
  • @Johnny Bravo; veya başka bilen birileri; farketmez.

Ben 1.75, boy 100 kilo biriyim. 3G'de yeterince dışarıda Ve amacım böyle saülam vücut falan değil, sadece fit olmak, toplu bir vücut olması yeterli.

Şimdi ben bir spor salonuna yazılacak olursam; bu kilo ile olur mu? Orada erir mi yoksa önce diyet vs. ile bir miktar zayıflayıp ondan sonra mı gitmek gerek?
  • Bak kardeş bu adamın vücudu dediğim gibi çok define bir vücut.Body yaptığınız zaman genelde hacim kazanırsınız.Bu adam futbolcu idmandan idmana koşuyor yağ oranı oldukça az.Mevcut kasları her hatları belli olacak şekilde görülüyor çünkü yağ oranı mükemmel.Ben de dediğim gibi zayıf bir kişi sıkı bir çalışmayla bu vücudu yakalayabilir çok zor bir şey değil.Geçersin hatta.

Adamı amacı şöyle bir vucuda sahip olmak olsaydı o zaman işler değişirdi.Hem hacimlenip hemde yağ oranını koruması gerekirdi . Zor vücut diye buna derim ben.Ronaldoyu falan göstermeyin bana.

Bu konuyu inceleyin. 9 ayda eleman ne kadara gelişmiş.

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=131413813

Alın bu da bir türk kardeşimiz. 7 Ay da yaptığı vücuda bakın.
    Önceki hali.
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/attachment.php?attachmentid=5904&d=1263483869
    Sonraki hali
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/attachment.php?attachmentid=5907&d=1263483869

Eğer düzenli bu sporu yapacağım adam gibi beslenicem diyorsan sakın hevesin kaçmasın bu vücuda ulaşırsın kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 15 Mart 2011; 2:49:00 >

• Okadar ayda proteinle kendini pazunu memenı götunu şişirebilirsin ama bu adamın vucudu hayatta yapamazsın kardeşim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunodeHierro -- 15 Mart 2011; 2:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

@Johnny Bravo; veya başka bilen birileri; farketmez.

Ben 1.75, boy 100 kilo biriyim. 3G'de yeterince dışarıda Ve amacım böyle saülam vücut falan değil, sadece fit olmak, toplu bir vücut olması yeterli.

Şimdi ben bir spor salonuna yazılacak olursam; bu kilo ile olur mu? Orada erir mi yoksa önce diyet vs. ile bir miktar zayıflayıp ondan sonra mı gitmek gerek?

sporla diyet beraber.biri eksik olsun hiçbir şey olmaz kilon yine aynı kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 15 Mart 2011; 2:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

boy 1.72 kilo 70

Ortalama aynı boya sahibiz yani öyle bir vucut yapsan bile o kadar estetik durmaz çünkü boylarımız kısa
  • bu vücut için amino asit ve protein tozu gibi ilaçlar alman gerek. yoksa yıllarını alır, yine de bu şekilde görünmez (tecrübeyle sabittir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

her insanda bu kadar kas kütlesi vardır yağları yakman lazım sadece

Alın bunu dışarı ya gece gece yarıldım yine
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.