Şimdi Ara

Şu Vantilatör Alınır mı? [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/u28.037.4494.0009/ufo-atsfi-121-soguk-buharli-iyonizerli-vantilator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krethuss -- 25 Temmuz 2012; 19:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Alma bizde var fön makinesi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Alma bizde var fön makinesi gibi.

ya biraz yorum okuduk attığın belli oluyor şuan ;)
    biraz daha ciddi yorum lütfen

• İş yerinde kullanıyorduk gayet iyiydi. Fön makinesi gibi falan değil gayet iyi. Buharlıydı

Ekleme: Normal vantilatörün serinlettiği kadar serinletir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain-Man -- 25 Temmuz 2012; 19:49:20 >
  • Aynı ürünün ve markanın farklı serisinden kullanıyorum. Su buharı ortamı ne kadar ferah tutar veya iyonizer olarak ne kadar arındırır bilemiyorum ancak normal bir vantilatörden ço daha fazla bir verim beklemeyin serinlik açısından.. Eğer daha yüksek bir beklentiniz varsa, taşınabilir klima olarak geçen split modelleri de mevcut + 150TL civarında. Onda da sıcak hava haznenizi koyacak yer probleminiz olacak..
  • Soğuk buhar falan palavra. Nemi yükseltmekten başka bir işe yaramaz.

http://www.hizlial.com/u28.037.1587.0002/raks-sf16orc-uzaktan-kumandali-4-salinimli-vantilator

Sen git bu vantilatörü al bak keyfine.
  • ben bimden 16 liraya almıştım. sadece dönme özelliği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Şu soğuk buhar, iyonizer denen olayı merak ediyorum. Arkadaşlar yazmış ama normal vantilatör ve bu vantilatörleri kullanmış olanlar, aralarında fark olup olmadığını açıklayabillirler mi?

O buhar pek bir işe yaramıyor. Biz suyun içine biraz oda parfümü dökerdik iş yeri güzel kokardı
  • hava o kadar sıcakki ortamdaki sıcak havayı ufluyor bu vantilatorler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Şu soğuk buhar, iyonizer denen olayı merak ediyorum. Arkadaşlar yazmış ama normal vantilatör ve bu vantilatörleri kullanmış olanlar, aralarında fark olup olmadığını açıklayabillirler mi?

O buhar pek bir işe yaramıyor. Biz suyun içine biraz oda parfümü dökerdik iş yeri güzel kokardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.