Şimdi Ara

Şu ufoları bir biz görememişiz galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an habertürkte ufo uzmanı olduğunu iddia eden bir kişi internette dolaşan ufo videoları üzerinden ufoları anlatmaya çalışıyor. Yok bilerek görünüyorlarmışta, maddenin dalga özelliğini kullanarak ışınlanıyormuşta.

Bunların hepsini internette dolaşan videolar üzerinden anlatıyor. Sanki dün akşam uzaylılarla akşam yemeği yedi. Bu adam senelerdir kanal kanal dolaşıp saçmalıyor. 2010 du sanırım. yine izliyorum bu herifi. Ömer Çelakıl bi de bu. 2012 de büyük bi aydınlanma olacak altın güneş çağına gireceğiz zakamız algımız artacak falan diyordu.

• İcinde ufu gecen seyler ;
    Kural 1
    Ufo videolari hesap makineleriyle cekilir ve ikide bir zoom yapilip uzaklastirilir.
    Kural 2
    Karsilastiginiz herhangi bir kisi kesinlikle ufo gormemistir ufo goren kisiler ya internettedir ya da televizyonda. Gercek hayatta boyle kisilerin varligi bilinememektedir.
    Kural 3
    Ufo uzmanları insanligin gecmiste urettigi eserleri bilimsel seyleri hiyeroglifleri kemikleri vb herseyi ufolara baglar ve cok bilimselmis gibi kanitlamaya calisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012'deki palavracılar neydi cidden, altın çağa girip ölümsüz falan olacaktık sözde

• quote:

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

İcinde ufu gecen seyler ;
    Kural 1
    Ufo videolari hesap makineleriyle cekilir ve ikide bir zoom yapilip uzaklastirilir.
    Kural 2
    Karsilastiginiz herhangi bir kisi kesinlikle ufo gormemistir ufo goren kisiler ya internettedir ya da televizyonda. Gercek hayatta boyle kisilerin varligi bilinememektedir.
    Kural 3
    Ufo uzmanları insanligin gecmiste urettigi eserleri bilimsel seyleri hiyeroglifleri kemikleri vb herseyi ufolara baglar ve cok bilimselmis gibi kanitlamaya calisir

Kural 3 tam history channel i tanımlıyor.

• Ufa diye bir şey yok bunlar bir ergenin hayal ürünü
    Bir an önce yenmelisin gizemli şeylere olan dürtünü
    Ya çok meraktan ya çok yapraktan kaptırırsın dübürünü
    Tilkinin çıkarı olmasa kaptırmaz kürkünü

yovv
  • ayda bir veriyorlar bunu.Bende izliyorum zevkli la :d

• En azından film tadında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben gördüm, görüyorum

• quote:

Kural 1
    Kural 2
    Kural 3

Konu kapanabilir
  • kendim çektim.köprü trafiğinde beklerken öylesine çekmiştim.sonrasında fark ettim.ufoda olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 4 Ocak 2016; 2:07:53 >
  • quote:

Kural 1
    Kural 2
    Kural 3

Mükemmel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.