Şimdi Ara

su topali begenen var mi ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Defans komple cop, arda haric bi adam yok bu nedir ya 2 mac 0 puan hadi abi kolay gelsin ft ile yapilanma falan hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamı stoperde oynatıyor arkadaş ön libero adam stoperde napabilir ?

Topal olmasa geçen sene çoğu maçta yenilirdik adam gizli kahraman şov yapmıyor diye küçümsenip duruyor.
  • Adam kendi bolgesinde oynamiyorki

• Mehmet Topal'ı eleştiren taş olur taş.
  • Tamam diyelim o yerinde degil bende biliyorum stoper olmadigini adamin zaten de gg semih selcuk caner umut falan alayi cop artik su adamlari savunmayin zaten futbol bitmis acin artik gozlerinizi

• ben beğeniyorum noldu ?
  • Bir hışımla yorum yapanlardansın çok belli. Konya maçında Gökhan, Topal ve Caner gibi oyuncularımız olmasaydı enerji harcayamazdık o maçta da. Topal şu an mevkisinin en iyisi yerli kontenjan bakımından. Takımın bel kemiği. Ha bugün milli takım zaten ilk yarı iyi oynadı, o penaltıyı hakem verseydi farklı şeyleri konuşuyorduk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen adamı stoper oynat sonra elestir

• mehmet topal bu sezon Fenerbahçe adına en iyi oyuncu.
    kendi bölgesi olmayan stoperde de fena oynamadı bence. pozisyon vermeden yenildik adamlara.
  • adam stoperde oynuyor
  • Arda ya vurgu yaptın, Fenerbahçe'li oyuncuların kötüledin. Baya bi şirin göründün şimdi. Artık olarak adam Fenerbahçe'de neyse burada da keza yerinde dahi oynatılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bir hışımla yorum yapanlardansın çok belli. Konya maçında Gökhan, Topal ve Caner gibi oyuncularımız olmasaydı enerji harcayamazdık o maçta da. Topal şu an mevkisinin en iyisi yerli kontenjan bakımından. Takımın bel kemiği. Ha bugün milli takım zaten ilk yarı iyi oynadı, o penaltıyı hakem verseydi farklı şeyleri konuşuyorduk.

Yok ben daha once de Topali elesttiriyordum, tek maclik yorum yapsam diger arkadaslar gibi ozan tufan 15m cok iyi yea derdim.

• saydıkları çöp ise,
    geriye kimler kaldı?

şimdi de onları sayda öğrenelim.

kapasitemiz bu kadar,
    2008 den beri ilerlemedik geriledik.

bugün ahbr kanalında 3-2 lik çek maçı vardı onu izledim,
    bu maçla kıyaslayınca,
    bu maçın ilk yarısı biraz o mücadeleye yaklaştık,
    sonrası hüsran.

önce mücadele etmeyi öğreneceğiz ,
    sonra teknik taktik gelmeli.

böyle konu açanlarada gıcık oluyorum,
    yazmamak lazım ama,
    indan dayanamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjk 3 yabancıyla arsenala kafa tuttu
    alacan bjk ı komple milli takım yapacan başına bilici getirecen ufak tefek 1 kaç değişiklil gökhan caner arda vs. tamam aynen öyle bırakacan hiç dokunmuycan bjk ım oynadığı o hızlı tempolu futbolu oynatacan en azından oynayacaklar arkadaş kadro kötü değil ama istek yok azim yok hiç bişi malzeme var ama tadı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Tamam diyelim o yerinde degil bende biliyorum stoper olmadigini adamin zaten de gg semih selcuk caner umut falan alayi cop artik su adamlari savunmayin zaten futbol bitmis acin artik gozlerinizi

Semihe cop demiş adam tas olursun tas ..

• Arda ne yaptı ki dün? Aldığı her topu kaybedip takım arkadaşlarına söylendiğini gördüm ben. Farklı maçı mı izledim acaba.
  • Galatasaray'da oynarkende bir artısını gömüyordum hatta Valenci nasıl neyi görüp aldı onada şaşımıştım Fenerbahçe'de de sıradan bir oyuncu, bir çok fb atağında saçma bir vuruş yapıp atağı sonlandıran bir oyuncu, hayatında oralardan toplam 3 golü var özellikle Valenciada attığı golün etkisinde adam sürekli ceza sahası yayının 6-8 metre gersinde gelen her topa vuruyor
  • beğenmiyosanız bize verin topal oynadığı yerde çok iyi bi oyuncu yani orta sahada defansa yakın ama stoper falan olmuyo..
  • Takımın en önemli ve en iyi oyuncusu Caner ile birlikte, neyin kafası bu ya ?
  • Ona buna yaranma derdinde olan bölümümüzün yeni trollü sanırım arkadaş?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.