Bildirim
Şu Temayı Nerden Bulabirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aslında ufak photoshop işlemiyle kolayca halledilebilirdi
http://hizliresim.com/o81Z9X -
Eyvallah uğraşmıssında bana teması lazım :) Arkaplan olarak ayarladım güzelde Alttaki start vs. diğer araçlar lazım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: SdienTextory
Eyvallah uğraşmıssında bana teması lazım :) Arkaplan olarak ayarladım güzelde Alttaki start vs. diğer araçlar lazım :)
Kardeşim bir ara ben de biraz uğraşmıştım şimdi unuttum skinlerin isimlerini ama programın adı rainmeter. Rainmeter Skins diye google'da aratırsan rahatlıkla bulabilirsin güzel temalar. :) -
Eyvallah saolasın. Güzel skinler buldum.Tam aradıgım ozelliklerde. Tekrardan teşekkürler -
Telefon içinde arıyorsan Zedge isimli program var tele indir çeşitleri fazla güzel duvar kağıtları temaları var. -
quote:
Orijinalden alıntı: SdienTextory
Eyvallah saolasın. Güzel skinler buldum.Tam aradıgım ozelliklerde. Tekrardan teşekkürler
Rica ederim yardımcı oldabildiysem ne mutlu :) -
Memnun musunuz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X