selamlar... su teması sonucu açılmayan iphone u garantiye göndermedim henüz... forumdan 2 el almıştım... suya düştü kapandı şu an açılmıyor tepki wermiyor. ama pc ye bağladığımda usb görüyor fakat tanınmayan usb aygıtı olarak görüyor. ekrana görüntü gelmiyor. ben uğraşmak istemiyorum. uğraşırım diyenler için uygun fiyatlı bi alet diyelim. cihazın kutusu full şekilde duruyor. cihaz genpa garantili ama faturası bende yok... imeiden genpaya ait olduğu çıkıyor fakat garanti durumu nedir bilmiyorum. ama öğrenilir... istediğim fiyat : 400,oo tl. saygılar. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ücretsiz N11 11/100 çek. Satılık 2 adet tablet. 1gb ramlı. garantili, faturalı. Referans İlanıdır. Satılık 2 adet 16GB ROM / 1GB Ram Tablet.
ekleme : cihazın görüntüsü nasıl derseniz sıfırı kadar temiz cihazdı. 10/8 - 10/9 alır zaten aldım hemen bodyguardz ile ön arka kaplamıştım ama meret su aldı işte... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ücretsiz N11 11/100 çek. Satılık 2 adet tablet. 1gb ramlı. garantili, faturalı. Referans İlanıdır. Satılık 2 adet 16GB ROM / 1GB Ram Tablet.
Merhaba cihazı satmadan önce şu konuya bir göz atın isterseniz belki size yardımı dokunabilir, hayırlı alış verişler. http://www.ingilizanahtari.com/iphone-genel/23642-iphone-suyami-dustu-denizemi-girdi-bakin-ne-yapicaksiniz.html
orada bahsi geçenleri denedim usta_! maalesef sonuç alamadım :( ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ücretsiz N11 11/100 çek. Satılık 2 adet tablet. 1gb ramlı. garantili, faturalı. Referans İlanıdır. Satılık 2 adet 16GB ROM / 1GB Ram Tablet.