Bildirim
Şu soru neden a degilde e (trigonometri)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
her iki tarafın karesini aldığın için yalancı kökler gelmiş, onları da deneyerek ayıklayabilirsin A şıkkı onlardan biri sağlamadığını görebilirsin.E diğer köklerden -
Peki sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dur şimdi zaten ortalık karışık.
Ben olsam direkt A işaretlerdim ama şimdi bi sin-cos olması var bi de cos-sin olması var ikisinde de karesini alınca aynı sonuca ulaşıyoruz. 15i alsak sin15 cos15ten küçük olduğu için negatif bi sonuç çıkması gerekirdi. yani cosx-sinx olsaydı cevap 15 olurdu sinx-cosx olduğu için 75 olmalı Umarım doğru taraftan bakmışımdır :D
Hocam mezunum ortalik karisikken kasalim az
Bu mantıklı da sinav esnasında dusunmezdim bunu bana daha iyi bi açıklama lazim:D
https://sketch.io/render/sk-7763360e84f3100c1f8044c520557753.jpeg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrari -- 8 Ağustos 2017; 15:38:59 > -
Hocam sağolun zormuş yahu
Ahahahahahahahah umurummmmda değil eskiden olsa çözene kadar kafayi yerdim bakınca sevindim bi. Allah kolaylik versin beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X