Şimdi Ara

Su Soğutma Ekipmanı Hakkında Fikir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Aşağıda Listelediğim Şekilde Hazır Bir Kit Var.. Yabancı Sitelerden Birisinde.. Fiyatıda Uygun Fena Değil.. Bu İşin ehli olanlardan fikir alabilirsek bu bileşenler nasıldır Acaba Nasıldır İlk etapta iş görürmü nasıl bir performans verir ? daha sonra mesela işlemci bloğunu, pompayı vs değiştirerek daha yüksek performans almak istesek sorun yaşanırmı ?


    . 1x Alphacool NexXxos Xtreme III 360 Radiator Rev.2 (mit Alurahmen)
    . 1x Laing DDC-Pumpe 12V DDC-1T
    . 1x Laing Silencer Set (Klettmatte + 60x60mm Dämmung)
    . 1x Ausgleichsbehälter Magicool Plexiac 150 extern
    . 1x Coolplex / Plexiac Befestigungsschrauben M4
    . 3x Lüfter 120mm Yate Loon D12SL-12 mit Stecker
    . 3x Adapter 4Pin (12V) auf 3Pin Molex (7V)
    . 3m Schlauch PVC 10,3/7,5mm Flexible
    . 1x Fertiggemisch AT-Protect-Plus 1000ml
    . 6x 11/8mm (8x1,5mm) Anschraubtülle AG 1/4
    . 1x CPU Kühler Phobya CPU Waterblock S.775
    . 1x detaillierte bebilderte Aufbau und deutschsprachige Bedienungsanleitung







  • ne kadar performans o kadar fiyat maalesef...bu seti alıcan sonra pompayı değiştiricen vs uğraşılmaz..baştan seç parçalarını ona göre kendin topla sistemi..
    şu an max performans/kalite olarak sadece cpu için etkin bir sıvı soğutma sistemi 600-1000 tl arasındadır..yukarıda kı sisteme para yatıracagına biraz daha harca adam gibi bir sistem yap..
  • haklısın ama sıfırdan pc topluyorum..realist olmak gerekirse birden binlira vermek zora sokar beni.. Ama iki ay standartta işimi görürse iki ay sonra yeni bi bloğa ikiyüz, ikiyüzelli lira ayırabilirim.. Bi ay sonrada pompayı yükseltebilirim.. Ozaman bu bileşenlerin gerikalan radyatör vs kısmı düşükmü kalır ? Zaten bi o kaldı sanırım.. Umarım anlatabilmişimdir..
  • düşük kalır..kullandıgım sistem i7 li bir sistemse hıc bulasma derim..

    madem bir anda 1000 tl veremiyorsun parca parca al ama adam gibi parcalar al.. bak burda sıfır orjınal parçalar var..yurtdısı fıyatlarına bakarsan fıyatların uygunlugunu da görebilirsin..

    http://forum.donanimhaber.com/m_46741241/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47388450
  • bütün hepsini yenilesen hortum ve rakorların ID 7.5 mm olduğuna baştan tıkanmış durumdasın.akvaryum gibi süs olarak kullanacaksan sorun yok ama performans bekleme...
  • Merhaba,

    Madem Sıvı Soğutmaya geçmek istiyorsun ve şimdilik idare etsin der gibisin o zaman linkteki ürünü incelmeni tavsiye ederim.

    BU ürün şu an kampanyalı fiyattan satılıyor ve gönül rahatlığı ile sipariş edebilirsin.
    http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=30204&zenid=95c7437147ac147472a96200c75670c4

    Daha fazla teknik destek istersen SIVI SOĞUTMA FORUM u ziyaret edebilirsin.http://www.sivisogutma.com/forum/index.php?topic=96.0 daha yakından inceleriz sistemini.

    Diğer yandan iyi bir sıvı soğutma sistemi 450 den 1500TL ye kadar çıkabilmektedir.

    Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 15 Mart 2011; 15:06:17 >




  • evet bu antec kühler corsair serilerinden daha iyi ayrıca fiyatı cok cok ıyı ..pompasını da entegre yapmıslar herhalde:)pompa muamma:)ama yine de böyle bırsey almadan önce iyi düsünmek lazım ..sogutmadan ne beklıyorsun amacın ne beklentın ne?sadece heves mı ettın yoksa bunları ıyıce belırleyıp ona göre seçim yapmak lazım..
  • Getirdik 5 set ihtiyacı olan olur diye testlerde H70 den iyi diye gösteriyor ama bakalım ne kadar doğru test ettikten sonra emin olacağım. Türkiyede 100 doları civarı sıfır HYBRID set bulmak çok zor. Her kasaya lazım :D
  • senin tır falan var herhalde yurtdısına gidip gelen..o kadar ürün takılmıyor mu gümrüge yoksa ayrı ayrı mı getirttin:)

    bir test yapıp koyarsın artık almayı düşünen ıcın daha acıklayıcı olabılır.
  • Ben kargo ile uğraşmıyorum arkadaşlarım var gidip gelen sürekli onlar getiriyorlar sağ olsunlar...BELEŞ :D
  • tamamdır ..iyiymiş valla
  • ürün yönetimini iknaya çalışıyorum..bi ikna edersem asıl bomba benden size : ) sistem konusuna gelince.. Yeni bir pc toplamaktansa kullandığım pc ye iyi bisu soğutma sistemine karar verdim.. Soğutmanın parçalarını yavaş yavaş yükseltmektense pc nin bilesenlerini yavas yavas yükseltirim ki suanki hali bile fena değil..
  • sisteminin upgrade e ihtiyacı varsa tabı kı bu dediğin daha mantıklı olur..
  • peki bu kaliteli soğutma 1055t işlemcimi stabil günlük 4.5 ta soğutmaya yeterli olurmu
  • Zannetmem... Ama dersen ki cam açık test alıcam o zaman olabilir :D . Ortam sıcaklığın çok önemli. Yinede amd işlemciler fazla ısınmamasına rağmen o hızlarda stabil kalacağını sanmam ama denemek lazım yavaş yavaş yükselterek önce 4ghz de denersin artırarak stabil olup olmadığını test edersin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.