Şimdi Ara

Şu sivilceler nasıl geçer? SSlİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
2
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Söyleyeceklerimi gerçekten yapacaksan yazayım, benim de çok vardı, bu yöntemle düzeldi. İzlerimde de azalma gözlemledim.

Ergenliğe giriş ile beraber sivilcelerim çıkmaya başladı. Ve o gün bu gündür sürekli çıkıyor. O kadar ki Yüzümün en kuru bölgelerinde toplu iğne başı kadar sivilceler gördüm. Doktora gittim, temiz tuttum, temizleyici kramler sürdüm geçmedi. Tabi o zaman yaşım 18 olmadığı için (karaciğeri pert eden bir tane ilaç var, dudakları falan soyuyor, ama harbi sivilceleri geçiriyor.) o ilacı yazdıramadım. Pek kafaya takmadan lise hayatımı geçirdim. Ee tabi yaş 19 lara dayanınca, "bu sivilcelerle nereye kadar" dedim ve araştırmaya başladım. İnternette maydonoz suyunu keşfettim. Geçen senenin yazında. Sanırım maydonoz karaciğerdeki toksin maddeleri söküyormuş. İlk hafta o kadar etkisini gördüm ki, yağlı bölgelerim kurumaya başladı. Sırtımda ve göğsümde büyük büyük çıkan sivilcelerim zaman içerisinde küçüldü ve en sonunda yok oldu. Yani yapman gereken şey, bir tutam maydonozu (sapıyla birlikte 8-9 dal) iyice yıkayıp çaydanlıkta 2-3 dakika kaynatman, sonra da içmen. Ben soğuk ve şekersiz tercih ediyorum. Tavsiyem de o şekilde yapman. Her gün bu şekilde yap. 3-4 gün içerisinde farkı göreceğini tahmin ediyorum.

Kışın maydonoz suyunu bırakınca, bir süre sonra yeniden küçüklerden çıkmaya başladı, maydonoz suyu içtim ama yazınki kadar etkili olmadı. Bunun sebebi sanıyorum terlemenin toksin atımında çok fazla etkisinin olması. O yüzden eğer geçmezse üzülme, terlemeye bak. Tabi maydonoz suyunu içtikten sonra..

Şuan peki yüzüm nasıl, eskisine göre çok çok iyi, ama yine tek tük var. (Yağlı şeylere abanınca çıkıyor. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Larkin

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Durum kötü ama düzeltilebilir
    Şimdi beni dinle
    Benimde bunun gibiydi yüzüm ciddiyim benzeriydi
    Her gün düzenli Benzamycin ve Nadixa kullandım
    Şu an bebek gibi yüzüm var, arada baharatli yiyince bazı bolgeler kızarıyor ama 1 güne geçiyor

Sen şimdi boşver o hekimi bişey bilmiyor demek ki düzeltemediyse

Benzamycin aldıysan onu 2-3 günde bir karıştır ve buzdolabinda sakla

Gidip ezcaneden Nadixa krem alıyorsun

Elimizde Nadixa ve Benzamycin var

Nadixayı güneşli havalarda saat 5ten 6 dan sonra sür uyuyana kadar kalsın ama ince sür suratına yedirme

Sürmeden öncede gün boyu suratını ara ara su ile yıka güneşe fazla çıkma
    Güneşsiz havalarda günde 2 kere kullan
    Sabah sür uyandiginda öğlen 2 3 e kadar dursun yıka akşam 5 gibi tekrar sür

Sonra uyuyacağın zaman güzelce suyla yüzünü yıka sabun falan kullanma temiz havlu ile kurula 5 dakika bekle ve Benzamycini sür

Benzamycini fazla sürmeyeceksin ince süreceksin ama her bölgeye

Sabah uyandığında yıka yüzünü

Bunu her gün tekrarla
    6 ay sonra bu mesajımı alıntıla
    Bu lekeler yarı yarıya azalır hatta daha fazla

Sonra ki 6 ayda çok az kalır

Hocam nadixa bende vardi fakat deri altindaki sivilceleri disa cikarttigini duyunca korktum ve kullanmadim onlarda cikar bide gecmez falan...
    oyle bir ozelligi var mi?

Bazıları benim önerdiğim şey sıkıntı yaratır falan diyip alıntıladılar ama alakası yok

Nadixa 5-6 saat yüzünde kalacak deri altındaki tüm pisliği temizler dışarı çıkartır
    Daha sonra uyurkende Benzamycini sürersin ki o da dışarı çıkanlara güle güle çeksin diye

2 sistem ilacı

Kesinlikle yararlı

• Kardes dert edilecek sorun degil. Ama o donemlerde bende o durumu yasiyordum senin kadar olmasada bende de vardi. 7. Sinif ve lise 1 arasinda acayip derecede cikiyor ve eni sinirlendiriyordu. Lise 2 den sonra sivilce falan kalmadi yuzumde. Kendiliginden gecti Sen dert etme gecer İnşallah

Onemli edit= Malum işi sakin yapma ve yağlı yeme Ben bunlardan birisini yapsam o gun yuzumde 2 tane hayvan gibi sivilce cikardi. Bunlarla çok alakali hocam aman diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BörekingBad -- 2 Nisan 2015; 2:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midem bulandı yahu...
  • İĞRENÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

resmi küçük koysaydın bari midem bulandı

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Midem bulandı yahu...

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

İĞRENÇ

Kusura bakmayın ama ben illa girin demedim konuya. Kendi tercihiniz.Ve ayrıca öyle deyince cool görünmüyorsunuz.Allah'a şükür tipim iyi şu sivilcelerden kurtulsam çok iyi olaacak.

O kadar iyiyseniz bi resim atında görelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlii_1907

quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

resmi küçük koysaydın bari midem bulandı

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Midem bulandı yahu...

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

İĞRENÇ

Kusura bakmayın ama ben illa girin demedim konuya. Kendi tercihiniz.Ve ayrıca öyle deyince cool görünmüyorsunuz.Allah'a şükür tipim iyi şu sivilcelerden kurtulsam çok iyi olaacak.

O kadar iyiyseniz bi resim atında görelim..

Sen bu trolleri niye takıyosun ki ?, bende o kadar sivilce yok, sadece az biraz iz kaldı, onlar için şuan madecassol kullanıyorum geçerse sana söylerim.

• İmex krem kullan,Allah şifa versin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

Ben nadixa kullaniyorum, daha faydasini goremedim

Nadixa kullanıp fayda göremezsin zaten dostum

Nadixayi kullanacaksın sonra Benzamycini kullanacaksın

Bu ikiliyi 6 ay düzenli kullanmak gerek ve sonrada devam etmek gerek

Valla helal olsun. Sen dedikten sonra aldim benzamycini, nadixayla dedigin gibi kullandim. Gram sivilce kalmadi suan yuzumde, ayriyeten artik yag da yapmiyor yuzum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben nadixa kullaniyorum, daha faydasini goremedim

Nadixa kullanıp fayda göremezsin zaten dostum

Nadixayi kullanacaksın sonra Benzamycini kullanacaksın

Bu ikiliyi 6 ay düzenli kullanmak gerek ve sonrada devam etmek gerek

Valla helal olsun. Sen dedikten sonra aldim benzamycini, nadixayla dedigin gibi kullandim. Gram sivilce kalmadi suan yuzumde, ayriyeten artik yag da yapmiyor yuzum

Çok sevindim dostum, benimde yüzümdeki yağı bitirdi ve hiç sivilce cikmiyor küçük lekeler var o da işin cilvesi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmış olup, gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşmeler saptanmıştır. Acnemax One Nightın sorunlu bölge üzerine çok az miktarda uygulanması etkisini göstermesi için yeterlidir.

Daha ilk dakikada sürülen bölge üzerindeki reaksiyonu fark edecek, saatler sonra sivilcenizin sönüp iyileşme sürecine girdiğine şahit olacaksınız.

Şayet sık sık sivilce problemi yaşayan ve uzun süre onlarla yaşamak zorunda kalan biriyseniz, daha ilk denemenizden itibaren bu eşsiz formülü yanınızdan ayırmak istemeyerek, çantanızın, valizinizin, kısaca hayatınızın bir parçası haline getireceksiniz.

Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax One Nighta sahip olmak. Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.