Şimdi Ara

Şu silinmeyen dosyaları siz nasıl siliyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
102.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Unlocker 1.7.3 (45kb)

www.google.com'dan aratıp bulabilirsin.

Sorunun %1000 hallolacak, hallolunca da bana dua ediver.

unlocker ın sılemeyecegı yuzlerce dosya var,
    mesela bazı wındows system 32 ıcındekı flash.ocx dosyası sılınmıyor bazen,
    en kolayı lınux ten sılmek, ama dısk yapılandırılması bozulacagı ıcın sonra mutlaka scandısk kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

Maalesef unlocker halledemedi benim sorunumu.Klasörü silemediğini söyleyip yeniden başlattıktan sonra denemek istermisin dedi evet dedim ama yapamadı.Hiç araç kullanmadan silmek mümkün arkadaslar.

bazı dosyaları wındows altından asla sılemezsın,
    en kolayı lıve lınux cd sı ıle boot edıp dosyayı sılmek
  • slm millet..aslında üyte değildim de google dan aratınca burayı buldum..bi soru sorcam biraz bununla alakalı belki bazılarınızında başına gelmiştir..
    mp3 playerıma müzik dosyaları attıgımda cihazı açıyorum ve belli dosyalara gelince kendilinden kapatıp tekrar acıyor..dosyaları cihaza ilk attıgımda bişey dörünmüyo ama ikinci kez taktıgımda normal mp3 dosyalarımla birlikte yanında bir de 'é Á˹b.úª' gibi garip isimlerde silinemeyen dosyalar çıkıyor-ve galiba cihaz tam oalrak bu dosyayı çalmaya geldiginde de duruyor-bende avg edution vardı dosyayı bununla taradım ama viirüs bulamadım,sonra kaspersky ın son sürümünü yükledim yine virüs bulamadı..windows regedit i denedim silemedi...yukardaki unlocker lerle denedim ama yine silinemiyor dedi ..ilk sorum şudur ki dosyalar virüs değilse nedir ve bu garip isimler neden var? bu dosyaları nedir ve nasıl silinir ve mp3 ümün sorunu ne oalbilir ve..ve çok uzun oldu

• unlocker diye bi program var bedava onunla silemediğin klasöre sağ tus tıkla unlocker de bütün kilitleri kaldır de ondan sonra sil yada güvenli modda açıp sil
  • saolasınnn.
    quote:

Gereksiz araçlar kullanmaya gerek yok.Dosyaların sahipliğini alıp silemeyeceğmiz dosya yok.Ben aradım taradım ahanda aşağıdaki linkte buldum.
    http://www.turkforum.net/showthread.php?t=141737 ve denedim çatı çatır sildim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: justinank

slm millet..aslında üyte değildim de google dan aratınca burayı buldum..bi soru sorcam biraz bununla alakalı belki bazılarınızında başına gelmiştir..
    mp3 playerıma müzik dosyaları attıgımda cihazı açıyorum ve belli dosyalara gelince kendilinden kapatıp tekrar acıyor..dosyaları cihaza ilk attıgımda bişey dörünmüyo ama ikinci kez taktıgımda normal mp3 dosyalarımla birlikte yanında bir de 'é Á˹b.úª' gibi garip isimlerde silinemeyen dosyalar çıkıyor-ve galiba cihaz tam oalrak bu dosyayı çalmaya geldiginde de duruyor-bende avg edution vardı dosyayı bununla taradım ama viirüs bulamadım,sonra kaspersky ın son sürümünü yükledim yine virüs bulamadı..windows regedit i denedim silemedi...yukardaki unlocker lerle denedim ama yine silinemiyor dedi ..ilk sorum şudur ki dosyalar virüs değilse nedir ve bu garip isimler neden var? bu dosyaları nedir ve nasıl silinir ve mp3 ümün sorunu ne oalbilir ve..ve çok uzun oldu

Sana önerim playerı bilgisayara bağladıktan sonra eğer hafıza kartında falansa kartına format atman.Ama dahili bir bellek kullanıyor ise kullanma kılavuzundan öğrenip veya bir yerlerden reset veya format atmayı dene bence.Tabi dahili bellekte ise öğrenmeden atma derim.Yazılımınıda uçurup hiç kullanamayabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: calculus

XP den midir nedir, bazan silmek istediğiniz bir basit bir dosya "bir program tarafından kullanılıyor önce onu kapatın" gibi psikopat bir uyarı ile silinmiyor ve sinir bozuyor.

Mesela aylarca açıp bakmadığım bir klasör içindeki word ve excel dosyalarını bir türlü silemedim. Klasörün kendisi de toptan silinmiyordu. Koruma falan yok. Silmek istediğimde aynı sapık uyarı "bu dosya bir program tarafından kullanılıyor..vs.vs." diyerek silmedi.

-Ben de önce Görev Yöneticisi->İşlemlerden explorer.exe yi kapattım. Masaüstü kayboldu. 10-15 saniye bekledikten sonra Görev Yöneticisi->Uygulamalardan explorer.exe yi tekrar etkinleştirdim. Silemediğim dosyaları sildim.

-Bir keresinde bu yöntem işe yaramadı. Yeniden başlat yaptım. Windows kapanırken ve açılırken hızla silemediğim dosyalaraı silmeye çalıştım ve sildim.

-Yine silemediğim bir .avi dosyasını aynı isimde boş bir .txt dosyası oluşturup uzantısını .avi yaptıktan sonra silemediğim dosyanın olduğu klasöre kopyalayıp üstüne yazarak hallettim. "0" boyutlu yeni .avi dosyasını kolayca sildim.

Sizler bu yapışkan dosya ve klasörleri (program değil) nasıl siliyorsunuz.

unlocker adında bir program var. çok küçük bir program . silemediğin her türlü programı mausuna sağ tıklayarak silebilirsin. googledan çok rahat bulabilrsin

• ARKADAŞLAR BENİM ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUNUM WAR YARDIM EDN LÜTFEN......

Ben Lime Wire adlı müzik indrme programından 2 tane müzik indirdim ve masaüstüne kaydedildi.Lime Wire de uzantısı 'mp3' olan bu iki müzik dosyası sağ tıklandığında sadece 'winap ile aç , media player çalma listesine ekle .... vb' menü çıkıyor we sil,adı değiştir,kopyala.kes gibi menüler çıkmıyor.dosyaya shift+delete ye bastğımda hiç bir uyarı mesajı çıkmıyor.We de dosya açılmıyor.İndirirken 35 mb olarak indirdiğim dosya üzerinde biraz beklediğinde boyutunu gösterir ya beklediğimde 35 mb yazıyo ama elim 'alt' tuşunda iken çif tıkladığımda dosyaya 0 bayt ve hiç bir özelliğini göstermiyor ne yapabilirim.Unlocker gibi programlar sorunumu çözmedi.Dosya virüsede taranmıyor LÜTFEN YARDIM EDİN YAFFFF.

• DAP

• DAP ????
  • ARKADAŞLAR BENİM ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUNUM WAR YARDIM EDN LÜTFEN......

Ben Lime Wire adlı müzik indrme programından 2 tane müzik indirdim ve masaüstüne kaydedildi.Lime Wire de uzantısı 'mp3' olan bu iki müzik dosyası sağ tıklandığında sadece 'winap ile aç , media player çalma listesine ekle .... vb' menü çıkıyor we sil,adı değiştir,kopyala.kes gibi menüler çıkmıyor.dosyaya shift+delete ye bastğımda hiç bir uyarı mesajı çıkmıyor.We de dosya açılmıyor.İndirirken 35 mb olarak indirdiğim dosya üzerinde biraz beklediğinde boyutunu gösterir ya beklediğimde 35 mb yazıyo ama elim 'alt' tuşunda iken çif tıkladığımda dosyaya 0 bayt ve hiç bir özelliğini göstermiyor ne yapabilirim.Unlocker gibi programlar sorunumu çözmedi.Dosya virüsede taranmıyor LÜTFEN YARDIM EDİN YAFFFF.
  • Olmuyor Lime Wire +Library den silmeye çalıştım Delete tuşuna bastım uyarı mesajı çıkıyor.Silinemiyor die...

ALLAH AŞKINA Bİ ÇÖZÜM BULUN YAA
  • quote:

Gereksiz araçlar kullanmaya gerek yok.Dosyaların sahipliğini alıp silemeyeceğmiz dosya yok.Ben aradım taradım ahanda aşağıdaki linkte buldum.

Konuyu hortlatmandaki amaç ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazkopatmesut

Olmuyor Lime Wire +Library den silmeye çalıştım Delete tuşuna bastım uyarı mesajı çıkıyor.Silinemiyor die...

Dostum WİNPE kullandınmı ??o bir cd dir bu dediğim.Boottan açılıyor.Windows klasörünü bile siliyor boottan olduğu için WİNPE ile tanışabilirsiniz.Dediğim gib windows klasörü bile silinebilir.Ama daha açılmaz bilg. o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazkopatmesut

Olmuyor Lime Wire +Library den silmeye çalıştım Delete tuşuna bastım uyarı mesajı çıkıyor.Silinemiyor die...

Ayrıyaten sana bir bilgi daha vereyim ama bu masaüstündeki bütün dosyaları siler.Şimdi
    C:\Documents and Settings\Administrator gir eğer winrar programı kuruluysa dediğim yere girdikten sonra desktop ta sağ tuş arşive ekle de sonrada arşivleme seçeneklerindeki
    ARŞİVLEDİKTEN SONRA DOSYAYILARI SİL seçeneğini aktif hale getir ve tamam de sıkıştır
    sonra ordaki desktop klasörü silinir bi tane zipli görürsün onuda sil sonra masaüstüne bak bomboş olucaktır. liwe den indirmişsen bnm dediğim işe yarayabilir ama belki bu konuyu denemedim lime wireden öle bişey indirsem ilk bunu denerdim yinede başarılar

• quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

quote:

Konuyu hortlatmandaki amaç ne?

Anlayamadım ne maksatla sorduğunu.Benim sorunumu unlocker veya bu tarz programlar çözmedi bende böyle birşey buldum ve gayet başarılı bir şekilde sildim.Beni rahatsız eden diskimdeki gigalık klasörü silememiş olmam.Nesi kötü ki?

• unlocker yazılımı
  • bu lazkopatmesut arkadasımızın karsılastıgı problemle ben de karsılastım aynı sekilde iki dosya var silinmiyor virus programı taramıyor adı türü degistirilmiyor yani hicbir program dosyalara mudahale edemiyor!!

eidos un championhsip manager oyununu yuklemistim oyunu bir sure oynadıktan sonra oyun tam save ederken laptopun sarjı bittigi icin laptop kapandı daha sonra da oyun hata verdi bir dahada acılmadı

tatilde oldugum icin daha sonra oyunu tekrar yukler hallederim diye dusundum fakat oyunu tekrar yuklememde problemi cozmedi bende toptan kaldırıp tekrar yukleyeyim dedim o da olmadı en sonunda Ashampo Uninstaller ile forced removal yapayım dedim yine olmadı

klasorleri tek tek el ile silmeye calıstıgımda sorunu buldum... klasorlerden birinde iki adet dosya var
    aynı mesut arkadasımızın dedigi gibi uzerine gelindiginde boyut gosteriyor ancak sag tıklayınca hic bir bilgi cıkmıyor 0 byte gosteriyor

ne denediysem olmadı yazdıklarınızı da denedim Unlocker falan hikaye olmadı silinmiyor dosyalar!

hadi bakalım bir cözüm istiyorum ben de! üc saattir ugrasıyorum zaten bu forum baslıgınıda bu arada buldum... bu isletim sistemini silmeden format atmadan bu dosyaları nasıl silecegim????

• Dosya sahipliğini denedinmi?Eğer sınırlı kullanıcı değilsen sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.