Şimdi Ara

SU SAĞUTMA ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Su Sagutma Sistemi Yapacam Kendimde Bana YArdımcı olurmusunuz HAzır Almak İ;stemiyorum İi Olmuyor Dediler Aynı Fan Sıcaklıgında Kalıyor Dediler Güçsüz Oluyormuş O Yüzden Şimdi Ben Bir Kaç Kişiyee Danıştım Şöle bir Liste Oluşturdum

1.Araba Fan Radyatörü

2.Akvaryum Su Pompası

3.Cpu-Kuzey Köprüsü Blogu

4.Su Deposu Her Hangi Bir Kap Şeklinde

4. 12 cm Lik Bir Fan

Bunlar Yeterlimidir Birde Benim Takıldıgım Konu Şu Bu Sitemi Kurdum diyelim Mesela Şim Her bloktan İki Hortum Çıkacak 4 Hortum eder bu 2 Si Soguk Suyu Bloga Vuracak Diğer İkisi Bolaktan Çıkan Suyu Radyatöre Götürüp Sogutacak Pompada İse Tek Çıkış Var Galiba Biz Bu kuzey Köprüsü Blogu nun Hortumu İle Cpu nun Hortumunu Nasıl Bir Çıkştan Sağlıyacaz Ben orda Takılıyorum

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jettem -- 23 Ocak 2006 20:51:49 >

• baba direk sularsın tüm kasayı. gerçek anlamda sularsın ama. deneyimin yoksa hiiiiiç yanına bile yaklaşma derim gider milyarlık aletler..

ama illa ki ısrar ediyosanwww.modelci.com vehttp://www.tomshardware.com.tr/howto/20050618/index.html bu sayfalara bi göz at...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmr -- 23 Ocak 2006 20:38:12 >
  • reklama kurban vermişsiniz yazınızın yarısınıda benim takıldıım noktalar
    iki kere sağutma yazmayı nası başardın artıı 120cmlik fanda ne oluyor helikopter mi yapcan.

biraz aşşağılara bi daha sorarsan sorularını daha hoş olcak ayrıca bu reklamın bi yerlerinde bi kapatma zımbırtısı niye yok yada varda ben mi görmüyorum. gezegenin en çok küfür yiyen reklamı sanırım :)
  • Ne Reklamından Bahsettiğini Anlayamadım Ama 12 Yazacagıma 120 Yazmışım Benim Anlatmak İ;stediğim Sorum Şudur tek Pompa İle Nasıl Hem Kuzey Köprüsünü Ve cpu yu Soğutacaz 4 Adet Hortum çıkacak Ve biz Bu hortumlarıNasılBağlşayaCAZ Pompada İki Adet Çıkış Var Bir Suyun Girdiği Bide Çıktıgı Giriş radyatöredede Aynı Giriş Çıkış Biz Bu Cpu İle Kuzzey Köprüsü hortumunu Birleştircezmi Ki Tek çıkış alalım

Takıldıgım Yer Burası
  • arkadaşım terlemeye karşı elektronikçilerde satılan plastik paplamak için sprey var ondan kullan

parçalr zarar görmesin

KOLAY GELSİN.....
  • Hangi Parça Terliyor Yada Terleyecek ?
  • işin zor hoca ama çok zevkli olur uğraşması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne Yapalım gülü Seven Dikenine Katlanırmış Bizde İnteli Seviyoruz Bu sorunununda Aşacaz İllaki
  • Koptum Abi Benimkide Böle Bişemi Olacak Diye :D

http://img529.imageshack.us/my.php?image=test5hi.jpg
  • Hocam, boruların bağlantı sıralaması şöyle olacak:

pompa - radyatör - NB - CPU - su haznesi

Hepsi birbirine seri bağlanacak, yani 4 boru gerekiyor. NB ve CPU sıralaması kasa içi düzenine göre yer değiştirebilir. Ayrıca bunu söylemekten sadece benim değil, herkesin dilinde tüy bitti: radyatörlü su soğutma sistemlerinde terleme olmaz!!!
  • tamamda Arkadasım Onu bende Düşündğüm Ama Isınan Su Ya cpu Ya Gidecek Yada Nb Ye Demi Yani Biri Isınan Suyla Sagutulmaya çalışılacak Ama şöle Yaparsak Nasıl Olur İki Adet radyator Kullansak Nasıl Olur nb İle Cpu Arasına Eksradan Bir Radyator Daha Olsa Olmazmı
  • arbiter yapıyor... ona yaptırsana
  • Eğer pompa debini çok çok düşük seçmezsen su her devir daimde 1 C bile ısınmaz. Yani bahsettiğin şekilde bir radyatör bağlantısına gerek yok.

Onun yerine ilerde soğutma sistemine sağlam bi ekran kartı da bağlayabilme ihtimalini göx önünde bulundurarak radyatörünü biraz büyük seçmeni önerimim. Mesela üzerine 2 tane 12 cm'lik fan sığabilecek büyüklükte, derinliği fazla bir radyatör (örn: Murat 131 kalorifer radyatörü)

Bu arada benim bildiğim, arbiter'ın yaptığı gazlı soğutma sistemi. Yani "-" derecelere düşebilen, o/c amaçlı bir alet. Dolayısıyla fiyatı da normal su soğutmalara göre biraz tuzlu (tabi ev yapımı su soğutmalardan bahsediyorum) Açıkçası günlük o/c için bana biraz gereksiz geliyo ama tercih ve zevk meselesi tabi. İşlemcinin o/c olduğunda bile sıcaklığının "-" derecelerde olduğunu görmek farklı bir haz olsa gerek

• bilgiler İçin sağolun Arkadaşlar Peki Şimdi bu Cpu Ve Kuzey Köprüsü için En iyi Ve En ucuz Blogu Nerden Alabilirim ben Ümraniyede Oturuyorum yazıcıoglunda Veye Her Hangi Bir Sistede Varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

Hocam, boruların bağlantı sıralaması şöyle olacak:

pompa - radyatör - NB - CPU - su haznesi

Hepsi birbirine seri bağlanacak, yani 4 boru gerekiyor. NB ve CPU sıralaması kasa içi düzenine göre yer değiştirebilir. Ayrıca bunu söylemekten sadece benim değil, herkesin dilinde tüy bitti: radyatörlü su soğutma sistemlerinde terleme olmaz!!!

Sıralamada NB ile CPU nun yeri değişmeli..
  • fabrikasyon alcam diyosan zalmanın blokları güzel ama hokkabaz nickli insan duruyosa O da kendi zalmana benzer bişi yapmıştı isteyenede yapabiliyodu bi miktar daha ucuza alabilirsin onu zalmanın blokundan. geri kalan parçalar hurda bi araban çıkma 3 yıl akvaryumda kullanılmış falan bile olabilir :)

reklama kurban vermişsin dediimde en üstteki mesajlar sağdaki reklamın altında kalıyolar düşük çözünürlükte bakınca

bende bu makinayla çok yüksek çözünürlüklere çıkamıyorum ;)
  • Okey Anlasıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.