Şimdi Ara

ŞU ORANLARA Bİ BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birşey demiyorum. Söz sizde. Daha alt üst oranlarından bahsetmiyorum

• bu elezıg feneri yener ılk hafta umarım mac ıptal olmaz cunku hem beraberlık hem elezıga verıcem sımdı dıceksınız neden sebebı basıt son 2 macta kaleye gecen fenerin muhteşem kalecisi gene showunu yapacaktır zaten ılk hafta baya yatan takım oluyor bunlardan banko fılan olmaz 1.1 kupona yazılırmı dalga gecıyorlar antalyanın da oranu güzelmıs ben bı ınceleyem bakayım hafta sonu maclarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

bu elezıg feneri yener ılk hafta umarım mac ıptal olmaz cunku hem beraberlık hem elezıga verıcem sımdı dıceksınız neden sebebı basıt son 2 macta kaleye gecen fenerin muhteşem kalecisi gene showunu yapacaktır zaten ılk hafta baya yatan takım oluyor bunlardan banko fılan olmaz 1.1 kupona yazılırmı dalga gecıyorlar antalyanın da oranu güzelmıs ben bı ınceleyem bakayım hafta sonu maclarını

Kalede volkan olsaydı banko 2ydi ama ne yazıkki kalede mert var. Allah razı olsun mert sayesinde süper kupa ve avusturya maçından olduk. Bana kalırsa 1-0 ÇŞ Oynama. Fener yesede atar

• Valla dogru sana katılıyorum ama malum fenerin hafta icinde sampiyonlar ligi eleme maci var bence buyuk ihtimal berabere bitebilir bunu da elezig gol atar gibi geliyor fenerin kalecisinden ötürü boyle birini fenere nasıl almislar insan sasiriyor birde milli takımda :-) neyse bakalim inceliyorum daha maclari zaten banko almam sadece dısardan yazarim ,430 mactan da hala tek mactan yatarsak bu hafta bi sure ara veririm iddaaya gercekten bol sayida mbs 3 mac var nazar degmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

bu elezıg feneri yener ılk hafta umarım mac ıptal olmaz cunku hem beraberlık hem elezıga verıcem sımdı dıceksınız neden sebebı basıt son 2 macta kaleye gecen fenerin muhteşem kalecisi gene showunu yapacaktır zaten ılk hafta baya yatan takım oluyor bunlardan banko fılan olmaz 1.1 kupona yazılırmı dalga gecıyorlar antalyanın da oranu güzelmıs ben bı ınceleyem bakayım hafta sonu maclarını

antalyaya alır o maçı ya 2den 2 girsek mi ki
  •  ŞU ORANLARA Bİ BAKARMISINIZ

alt üst oranlarına dikkat.yazık sadece kazıklanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

Birşey demiyorum. Söz sizde. Daha alt üst oranlarından bahsetmiyorum

kardeş maç elazığda olsa fener takılabilirdi ama izmirde yapılacak haliyle fenerli taraftar stadı dolduracak maçın tahmini ilk yarı 0 ikinci yarı 2.ama fazla gol olmaz 2-3 gol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fener elazığı yenemesin
    SEFA REİS
    İzmiri yakar

• fener alırda gsye handikap çekeyimmi diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.