Şimdi Ara

Şu Notebook'u almayı düşünüyorum. Bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-250-g6-1xn34ea-i5-7200u-156-4gb-256-gb-ssd-2gb-amd-vga-fdos-P216520357?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21

Oyun hiç oynanmayacak...
    Günlük işler.. İnternetten hd film vs. izlenecek...
    2000 TL'ye kadar düşünüyorum..
    Tekrar söylüyorum. oyun oynanmayacak.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1636 -- 6 Şubat 2018; 14:39:33 >

• oyun oynanmaayacaksa işlemcinin güçlü olmasına dikkat edin ve ssd ram olaylarına. attığınız cihaz fiyatına göre iyi duruyor evet. gerek ssd li olması gerek i5 7200u olması o fiyata bayağı güzel. rami de 8 olsaymış tadından yenmezmiş.bir de film vs için kulalnacaksanız ekranı fhd olmasını da gözönünde bulundurabilirsiniz tabi bütçenize göre.

Orijinalden alıntı: lg02561

oyun oynanmaayacaksa işlemcinin güçlü olmasına dikkat edin ve ssd ram olaylarına. attığınız cihaz fiyatına göre iyi duruyor evet. gerek ssd li olması gerek i5 7200u olması o fiyata bayağı güzel. rami de 8 olsaymış tadından yenmezmiş.bir de film vs için kulalnacaksanız ekranı fhd olmasını da gözönünde bulundurabilirsiniz tabi bütçenize göre.

Dediğiniz gibi donanımını fiyatına göre kıyasladığınızda kesinlikle f/p ürünü gibi duruyor. Fakat aynı donanıma sahip hatta daha düşük konfigürasyonlu diğer markaların daha pahalı olması insanın aklında soru işareti bırakıyor.
    Acaba gecenin sessizliğinde beyni tırmalayan bir fan sesi mi var?
    Acaba aşırı ısınıyor mu? vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nurefdal

Aldınız mı?

almadım..

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-inspiron-3567-fhdb20f41c-i5-7200u-4gb-1tb-2gb-r5-m430-156-P223402150
  • Ben size söyleyeyim siz bulun bilgisayarı.

Ekran kartı onboard yeterli. Harici olmasına gerek yok boşa masraf.
    İşlemci en az i3 serisi. Tercihen i5 serisi mümkünse güncel versiyonlardan olsun.
    Ram en az 4 GB. Mümkünse 8 GB olmalı çünkü tarayıcıda açtığınız her sekme deli gibi ram tüketiyor.
    En az 120 GB ssd. Tercihen 240 GB olsun ama kullanım tipinize bağlı. 120 ile de yaşanır harici disk kullanırsınız.
    Ekran 1920x1080 olursa çok güzel olur. IPS bir ekran tadından yenmez. Fakat bulabilir misiniz sanmıyorum.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    lenovo v510 modelinden bahsediyorsunuz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.