Şimdi Ara

Şu metada para kasmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar balık ile olucak iş değil bu sürekli fiyatı düşüyor günde 1k balık tutuyorum game time çıksın diye. Hesap yeni uçmayıda açamadım henüz varmı başka bildiğiniz bir taktik

• Bana kalırsa şuanda bfa da uçmayı açmaya yönelmelisin aksi durumda yeni bir oyuncu olduğun için mythic dungeon satamıyacağın için seni kurtarack kadar gold yapmana yardımcı olacak şey uçmak...

Uçmayı açtıktan sonra serverına göre değişse bile yeni bir oyuncunun gold için yapacağı en iyi yöntem herb ve minning ile metadaki en üst çiçek ve madenleri toplayıp satmak hem basit hem ekstra bir gold harcamazsın hemde hızlı şekilde gold yaparsın. Anchor weed ortalama tanesi 80-100 golda satılıyor... Eğer rank 3 yaparsan 1 çiçekten -4-6 tane toplarsın bulması zordur ama her daim partyleri vardır...

Ally tarafında isen arı bineği için gerekli olan jelly lerden toplayıp satabilirsin... Belli bir görev sıralamasını yapmanı gerektirir...

Ama illa Uçmayı açmakla uğraşmamayım dersen skinning ile nazjatarda deri farmı yapabilirsin...

Yada boe binek item vs şeyler için partylere girip farm yapabilirsin (yeni olduğun ve item lvlın düşük olduğu için party bulmakta zorlanabilirsin o yüzden youtubeda video izleyip farm noktalarında kendin party kurabilirsin)...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harned me ne vardi ismi tam aklimda degil robotlarin haritasinda kasiliyordu farmi. Ne kadar suan hala kasiliyormu bilgisi olan var mi ?

• hocam en kolay gold kasma yöntemi, AH den 8.2de gelen çiçegi alıp unbrible fury (ismini hatırlamıyorum tam) potion basmak.

yapman gereken 2 adım var

1. alchemy i 150 yapmak

2. proc sansını tool of trade itemini alchemy de craftlaman.

eger fiyatlar uygunsa oldugun yerden kılmıldamadan iyi bir şekilde gold kasarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    Hocam bu Trade Skill Master Addonu nasıl kullanılıyor tam olarak ne yapıyor inceledim ama pek anlayamadım biraz açıklama şansınız varmı?
  • Anladım eyvallah birazda inceledim sağolasın
  • Cevaplarınız için teşekkürler uçmayı açmakla uğraşıyorum. Çiçek farmı mantıklı fakat uçamayınca biraz sıkıntı oluyor biraz uğraşıp balıktır,ottur,deridir derken. 80 k kadar kasabildim 10 günüm kaldı. Kasabilirsem token alıcam yoksa bakalım ne olucak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyi deri farmiydi bir ara.

Ona da botcular musallat oldu bıraktım.

Defalarca reportladim. Yok hikaye. Blizzard in gidim umrunda değil.

Bot u
    8 li tren char ları

Farm olayı boş yani anlayacağın.

Dreanor raid farmllayabilirsin diyeceğim ama o da fena bayiyor bir yerden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarnacı321 -- 18 Nisan 2020; 11:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhayss

Cevaplarınız için teşekkürler uçmayı açmakla uğraşıyorum. Çiçek farmı mantıklı fakat uçamayınca biraz sıkıntı oluyor biraz uğraşıp balıktır,ottur,deridir derken. 80 k kadar kasabildim 10 günüm kaldı. Kasabilirsem token alıcam yoksa bakalım ne olucak.
    Pandarianın lfr raidlerini ve o haritada uçabildiğin için dungeonlarını tüm zorluklarda dönebilirsin. Raidler haftalık ama dungeonları resetleyerek girebilirsin iyi gold getirisi olur bulduğun petleride ah a eklersin çok rahat game time ını çıkartabilirsin belli bir düzene koyduğunda işçi gibi gold kasmayı bırakır hem istediğini oynar hemde game timeı token ile karşılarsın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.