Bildirim
Şu metada para kasmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bana kalırsa şuanda bfa da uçmayı açmaya yönelmelisin aksi durumda yeni bir oyuncu olduğun için mythic dungeon satamıyacağın için seni kurtarack kadar gold yapmana yardımcı olacak şey uçmak...
Uçmayı açtıktan sonra serverına göre değişse bile yeni bir oyuncunun gold için yapacağı en iyi yöntem herb ve minning ile metadaki en üst çiçek ve madenleri toplayıp satmak hem basit hem ekstra bir gold harcamazsın hemde hızlı şekilde gold yaparsın. Anchor weed ortalama tanesi 80-100 golda satılıyor... Eğer rank 3 yaparsan 1 çiçekten -4-6 tane toplarsın bulması zordur ama her daim partyleri vardır...
Ally tarafında isen arı bineği için gerekli olan jelly lerden toplayıp satabilirsin... Belli bir görev sıralamasını yapmanı gerektirir...
Ama illa Uçmayı açmakla uğraşmamayım dersen skinning ile nazjatarda deri farmı yapabilirsin...
Yada boe binek item vs şeyler için partylere girip farm yapabilirsin (yeni olduğun ve item lvlın düşük olduğu için party bulmakta zorlanabilirsin o yüzden youtubeda video izleyip farm noktalarında kendin party kurabilirsin)...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Harned me ne vardi ismi tam aklimda degil robotlarin haritasinda kasiliyordu farmi. Ne kadar suan hala kasiliyormu bilgisi olan var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam en kolay gold kasma yöntemi, AH den 8.2de gelen çiçegi alıp unbrible fury (ismini hatırlamıyorum tam) potion basmak.
yapman gereken 2 adım var
1. alchemy i 150 yapmak
2. proc sansını tool of trade itemini alchemy de craftlaman.
eger fiyatlar uygunsa oldugun yerden kılmıldamadan iyi bir şekilde gold kasarsın -
Hocam bu Trade Skill Master Addonu nasıl kullanılıyor tam olarak ne yapıyor inceledim ama pek anlayamadım biraz açıklama şansınız varmı?quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Bu mesaj silindi. -
Anladım eyvallah birazda inceledim sağolasın -
Cevaplarınız için teşekkürler uçmayı açmakla uğraşıyorum. Çiçek farmı mantıklı fakat uçamayınca biraz sıkıntı oluyor biraz uğraşıp balıktır,ottur,deridir derken. 80 k kadar kasabildim 10 günüm kaldı. Kasabilirsem token alıcam yoksa bakalım ne olucak. -
En iyi deri farmiydi bir ara.
Ona da botcular musallat oldu bıraktım.
Defalarca reportladim. Yok hikaye. Blizzard in gidim umrunda değil.
Bot u
8 li tren char ları
Farm olayı boş yani anlayacağın.
Dreanor raid farmllayabilirsin diyeceğim ama o da fena bayiyor bir yerden sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarnacı321 -- 18 Nisan 2020; 11:47:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pandarianın lfr raidlerini ve o haritada uçabildiğin için dungeonlarını tüm zorluklarda dönebilirsin. Raidler haftalık ama dungeonları resetleyerek girebilirsin iyi gold getirisi olur bulduğun petleride ah a eklersin çok rahat game time ını çıkartabilirsin belli bir düzene koyduğunda işçi gibi gold kasmayı bırakır hem istediğini oynar hemde game timeı token ile karşılarsın...quote:
Orijinalden alıntı: Mayhayss
Cevaplarınız için teşekkürler uçmayı açmakla uğraşıyorum. Çiçek farmı mantıklı fakat uçamayınca biraz sıkıntı oluyor biraz uğraşıp balıktır,ottur,deridir derken. 80 k kadar kasabildim 10 günüm kaldı. Kasabilirsem token alıcam yoksa bakalım ne olucak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X