Şimdi Ara

Şu konunun ne kural dışılığı var acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oysa aynı konudan ülke gündeminde 10larcası varken. Kural dışılık husus nedir acaba ? Çözemedim. İşin tüyosunu alalım da madem kural dışı bu tür konular o zaman en azından muhalif arkadaşlarımız tarafından açılmış bu konuya benzer konuları da aynı neden üzerinden şikayet etmiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5687DABBC -- 31 Ağustos 2015; 1:56:46 >

• Siz bakmayın bloglardan tarih öğrenen arkadaşlara. Onların nelerini gördük, yazsak yol olur aya.

Atatürk'ün adı Kamal değil Kemal'dir.

http://www.pix-free.com/img/gazi_mustafa_kemal_136352.jpg

Buyrun bu da imzası. Bu imzayı Soyadı Kanunu'ndan önce kullanmıştır ve kendi imzasını Kemal olarak atmıştır.

Tabiki burada arkadaşlar hemen tartışmayı sonlandırmış, tartışmaya kapatmışlar konuyu. Kendileri TTK Başkanı oldukları için.
  • Merhabalar,

Öncelikle daha önce de, buraya konu açmak yerine öncelikle PM ile iletişime geçip sormanızı rica etmiştim.

Konu Ülke Gündemi ile ilgili değil ve içeriği de abartılı.

"Hiç unutmam günlerce su gelmezdi geldiği vakit yarım gün kalır kalmazdı o ara su falan stoklardık ne doğru düzgün bir banyo edebilirdin, ne bulaşığını yıkayabilirdin ne de Çamaşırını. Yeri gelirdi tutulan stok bile dayanmaz çabucak biterdi rezilliktir su aramaya çıkardık dışarı cami çeşmelerine hayratlara ve bu gibi yerlere yönelirdik bazen bulurduk bazen orda da akmazdı. O zamanlar sular sayesinde tifo olmak modaydı İşte böyle bir rezillikti eski türkiye. "

İyi forumlar,
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Merhabalar,

Öncelikle daha önce de, buraya konu açmak yerine öncelikle PM ile iletişime geçip sormanızı rica etmiştim.

"Hiç unutmam günlerce su gelmezdi geldiği vakit yarım gün kalır kalmazdı o ara su falan stoklardık ne doğru düzgün bir banyo edebilirdin, ne bulaşığını yıkayabilirdin ne de Çamaşırını. Yeri gelirdi tutulan stok bile dayanmaz çabucak biterdi rezilliktir su aramaya çıkardık dışarı cami çeşmelerine hayratlara ve bu gibi yerlere yönelirdik bazen bulurduk bazen orda da akmazdı. O zamanlar sular sayesinde tifo olmak modaydı İşte böyle bir rezillikti eski türkiye. "

İyi forumlar,

Haklısınız.
    Ülke gündemiyle ne alakası var ? Portekiz in gündemiyle alakası olabilir.

Şakası bir yana mesajda abartı yok, az bile yansıtılmış.
    Bahsedilen zamanda gece saat kurar su geldiği zaman küvete su doldururduk.
    İstanbul ziyaretlerimde ise su olmadığından gece yarısı tuvalet ihtiyacı için camiye filan giderdik.

Sizin ak parti lehine yazanlara karşı tutumunuzu pek çok arkadaşım biliyor.
    Kesinlikle objektif değilsiniz.
    Aslında bunu siz de biliyorsunuz.
    Eleştiriye açıksınızdır belki diye yazıyorum.

Bizim elimizden gelen bir şey yok. Haklı olmamız da sonuç getirmiyor. Yazdırıldığı sürece yazıyoruz, yoksa da yazmıyoruz, dünyanın sonu değil.

Selametle.

• quote:

Merhabalar,

İyi forumlar,

Akepe yazan adama ceza vermezsin cehape yazsak ban atarsın
    akkoyun yazana ceza vermezsin cehapeli yazsak ban atarsın sonra gelip burda objektiflik mavalları okursun cidden bu yaptıkların sana adil geliyor mu ?

• Merhabalar,

@filozofreyiz
    Tayyo, Reco, Tayyeap gibi düzgün olmayan yazımlara izin vermiyoruz.
    Şikayet edildiğinde de siliyoruz.
    Bu tür mesajları lütfen şikayet edin, yazılan tüm mesajları tek tek kontrol edemiyoruz.

@ZekaFışkıttıranİnsan
    akepe yazana da cehape yazana da izin veriyoruz, bundan bir sıkıntı yok.
    AKPKK, CHPKK gibi yazımlara izin vermiyoruz.
    Görürseniz de şikayet ediniz.

Ve bu tür şikayetleriniz oldu da işlem yapılmadıysa da şikayet linklerini veriniz lütfen.

İyi forumlar,
  • quote:

Merhabalar,

@filozofreyiz
    Tayyo, Reco, Tayyeap gibi düzgün olmayan yazımlara izin vermiyoruz.
    Şikayet edildiğinde de siliyoruz.
    Bu tür mesajları lütfen şikayet edin, yazılan tüm mesajları tek tek kontrol edemiyoruz.

@ZekaFışkıttıranİnsan
    akepe yazana da cehape yazana da izin veriyoruz, bundan bir sıkıntı yok.
    AKPKK, CHPKK gibi yazımlara izin vermiyoruz.
    Görürseniz de şikayet ediniz.

Ve bu tür şikayetleriniz oldu da işlem yapılmadıysa da şikayet linklerini veriniz lütfen.

İyi forumlar,

Ak trol yazanlar neden ceza görmüyor yada akkoyun yazanlar sadece mesajları siliniyor
    adam direk şahsa hakarette bulunuyor forum kurallarında bunun hükmü nedir ?

• Merhabalar,

Ben sadece forum kurallarına göre hareket ediyorum.
    Kimin hangi partiden, mesajlara işlem yaparken siyasi görüşten olduğunun bir önemi yok.

Tüm samimiyetimle söylüyorum hiçbir hakarete, kural dışı davranışa; mesajı yazanın siyasi görüşüne göre işlem yapmadım bugüne kadar.
    Ama insanlık hali hata yapmışımdır, gözümden kaçmıştır (bende insanım); özür dilerim hatamı düzeltirim.

Sizler AKP düşmanı olmakla, diğer bir taraf hükümet yalakası olmakla, başkası PKK taraftarı olmak ile suçluyor.

Bizler bırakın AKP, CHP vs. ayrımı yapmayı; PKK'lı bile olsa kimseye hakaret edilmesine izin vermiyoruz.
    Fakat kullanıcılar, hakaret etmelerine izin vermeyip işlem yaptığımız için bizi sürekli birilerinden olmakla suçluyor.

Herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değil maalesef.

İyi forumlar,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trollün akı karası olmaz. Troll trolldür. Ak troll sözüne ceza verilmesi gerekiyorsa troll yazan herkese ceza verilmeli bence. Herkes birbirine troll der olmuş zaten. Troll muhabbeti kökten yasaklanmalı bence forumda. Hakaret amaçlı söylenen bir söz çünkü. Hangi bölüm olursa olsun bundan sonra birine troll diyene verin 4 gün ceza bakın ortalık nasıl sakinleşiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZekaFışkıttıranİnsan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Aktroll, akgezen, akkoyun, AKP Trolleri, CHP Trolleri vs. yazanların hepsine uyarı isteyip bölüm uzaklaştırması veriyorum.

Eğer "Akkoyun, Aktroll denmiş şikayet ettim ve işlem yapılmamış" diyorsanız incelememiz için lütfen şikayet linkini veriniz ve bunu kanıtlayınız.

İyi forumlar,
  • quote:

Merhabalar,

Aktroll, akgezen, akkoyun, AKP Trolleri, CHP Trolleri vs. yazanların hepsine uyarı isteyip bölüm uzaklaştırması veriyorum.

Eğer "Akkoyun, Aktroll denmiş şikayet ettim ve işlem yapılmamış" diyorsanız incelememiz için lütfen şikayet linkini veriniz ve bunu kanıtlayınız.

İyi forumlar,

bazen şikayet ettiğimde bu mesaj daha önce şikayet edildi vs. diyor çoğu zaman ama kullanıcıya ban atılmadan mesajı siliniyor denk gelirsem kanıtlarım dikkatli olmaya çalışacağım
  • quote:

Merhabalar,

İyi forumlar,

Pm olayını duymadım fakat genelde lütfen "forum desteğe" yazın deyişinizi biliyorum. Ve bunu dikkate almış birisiyim. En son 2 gün bölüm uzaklaştırması verilmişti fakat neden olduğu hakkında herhangi bir mesaj gönderilmemişti bu konu hakkında forum desteğe konusunu açmıştım. Hatta dün yine 2 gün uzaklaştırma verildi sıkıntı yine aynı neden uzaklaştırma verildi yine bilgi yok. Velhasıl konusunu açtık sonuç olarak konuya cevap verilmemekle birlikte konuyu da kilitlemişlerdi delil olarak aşağıda resmi ve linki bulunmaktadır.

http://forum.donanimhaber.com/support.asp?rid=57370&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1

Bunun yanısıra konu siyasi bir konu nasıl alakalı değil yine anlamış değilim zira konumda da belirttiğim gibi 10 15 sene öncesinin konularını açanlar sayıca çok.

Bir diğer mesele; Konumun abartılı olduğunu düşünmüyorum çünkü orda yazılanlar birebir yaşadığımız sorunlar kanıtlanmak istense birçoğu da videolar ile desteklenerek kanıtlanabilir.

Ekleme : Bu arada sitelik bi sorun sanırım resim görünmüyor, ya da benim bilgisayar kaynaklı bir sıkıntı olabilir o yüzden şöyle resmin direk linkini atayım.

https://store.donanimhaber.com/30/9a/47/309a47e8acb84f1614161396effb963d.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5687DABBC -- 31 Ağustos 2015; 17:42:55 >

• Merhabalar,

Konu siyasi değil demedim, Ülke Gündemi bölümü ile alakalı değil dedim.

Geçmişe dair konuşulacak yüzlerce konu olabilir ama şuan ülke gündemi ile alakalı değilse konu açılması doğru değildir.

İyi forumlar,
  • quote:

Merhabalar,

Konu siyasi değil demedim, Ülke Gündemi bölümü ile alakalı değil dedim.

Geçmişe dair konuşulacak yüzlerce konu olabilir ama şuan ülke gündemi ile alakalı değilse konu açılması doğru değildir.

İyi forumlar,

Ha konu sıcak(yeni) olacak diyorsunuz yani, anladım. Öğrendiğim iyi oldu bunu, bundan sonra bu şekil konu açmamaya dikkat eder açanları da bildiririm. Teşekkürler.!

Bu arada yukarıdaki bir diğer sualime açıklık getirilirse sevinirim. Bir daha ekstra pmlere düşüp veya forum desteğe konu açmayayım hazır konusu açmışken

• Israrla Kamal yazanların amacı niyeti bellidir , dalga geçmek veya art niyettir,Yada yahudi ismi deyip yahudi olduğunu ima ederek ifitira atmaya çalışmaktır,bunu yazanlara ciddi cezalar verilmesi gündeme getirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 31 Ağustos 2015; 21:48:37 >
  • Kamal yazanların amacı yahudi falan demek değil, mal demeye getiriyorlar. Ben gördüğüm böyle 3-5 mesajı şikayet ettim, şikayet ettiğim mesajları sildiler yöneticiler. Sizler de böyle mesajlar gördüğünüzde tartışmak, cevap vermek yerine şikayet edin.

• Kendisi adını Mustafa Kamal şeklinde yapmıştır. Bunda da art niyet aramayın. Kamal diyen yok yahudi diyormuş, yok mal imasında bulunuyormuş. Komplo teorisine gerek yok. İsmi Kamal'dır, Kemal yazan yanlış yazıyordur. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Ayrıca Seçim dönemindeyiz, Partilerin icraatlerini isteyen üye Ülke Gündemi bölümüne açabilir. Daha önce Chp'nin yaptığı icraatler cinsinden bir konu açılmıştı ve parti propagandası şeklinde şikayet yaptığımda bu konuya mesaja atan moderator kural dışılık yok demişti. Bunu referans alabilirsiniz. Partilerin icraatlerini anlatan konular açabilirsiniz, kaldırıldığında üst yönetim ile görüşür açtırırz.
  • Merhabalar, "Kamal" diyenlerden biride benim. Kamal ismi kendi seçtiği bir ad olup genel manada ailesinin seçtiği isimden daha önemli olduğu kanaatindeyim. Kamal diye bahsetmemin nedeni ise kendisini Kamal ismiyle daha iyi tanımlandığı nedeniyledir. Bu konuda kendi çapımda nedenlerim var. İsteyen olursa paylaşabilirim.

"mal demeye getirmek" olayına gelirsek. Hem "Kemal" hemde "Kamal" isminde zaten "mal" hakareti geçiyor. Aklıma hiç gelmemiş olan bu iddiayı gerçekleştirmek istersem yani "mal demeye getirmek" istesem "Ka-mal" yada "Ke-mal" gibi bir şekilde yazarım. ASIL ismini kullanmamın nedenini yukarıda yazdım. Bir insanın kendi seçtiği ASIL ismini kullanmak suç değildir. Mesajların silinmesi yada bölüm uzaklaştırması verilmesi gibi yaptırımlar haksızlıktır.

"Yahudi demeye getiriyorlar" meselesine gelirsek. "Kamal" diyenlerden biri olarak yahudi olduğunu düşünmüyorum. Aksine her hangi bir dine inanmadığı kanaatindeyim. Bu günlerde ateistliğini gururla savunun insanlar varken az önce yazdığım cümleyi hakaret olarak algılamayın. Her hangi bir kaynağı olmadan konuşmuyorum aksine kendi konuşmasından oluşan bir video izleyerek bu kanıya kesinen varmış durumdayım. Bu fikrimi açığa çıkartan ve savunan tarihçilerin videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kendisi adını Mustafa Kamal şeklinde yapmıştır. Bunda da art niyet aramayın. Kamal diyen yok yahudi diyormuş, yok mal imasında bulunuyormuş. Komplo teorisine gerek yok. İsmi Kamal'dır, Kemal yazan yanlış yazıyordur. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Ayrıca Seçim dönemindeyiz, Partilerin icraatlerini isteyen üye Ülke Gündemi bölümüne açabilir. Daha önce Chp'nin yaptığı icraatler cinsinden bir konu açılmıştı ve parti propagandası şeklinde şikayet yaptığımda bu konuya mesaja atan moderator kural dışılık yok demişti. Bunu referans alabilirsiniz. Partilerin icraatlerini anlatan konular açabilirsiniz, kaldırıldığında üst yönetim ile görüşür açtırırz.

Hadi ya. Sen mi karar veriyorsun tartışmaya kapatmayı, sevgili tarih bilgini.

• Kimse kıvırmasın Allah aşkına. Kamal diyenlerin asıl amacı aslında "ke-mal" demek istemeleridir, bunu hepimiz biliyoruz. Akıllarınca dalga geçmeye çalışıyorlar ama olmuyor. Çoğu 2000'li ergen. Birde Peygamberimiz'in sözünü paylaşmış. "Vatan sevgisi imandandır", bu sözde efendimizin sözü. Bunu da benimse haydi? Olmuyor değil mi? Konu vatan olunca R vitese takıyorsunuz.

"Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" - MKA
    "Vatan sevgisi imandandır" - HZ. MUHAMMED
    "Herkesi affedin ama vatanınıza ihanet edeni asla affetmeyin" HZ. ALİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bakmayın bloglardan tarih öğrenen arkadaşlara. Onların nelerini gördük, yazsak yol olur aya.

Atatürk'ün adı Kamal değil Kemal'dir.

http://www.pix-free.com/img/gazi_mustafa_kemal_136352.jpg

Buyrun bu da imzası. Bu imzayı Soyadı Kanunu'ndan önce kullanmıştır ve kendi imzasını Kemal olarak atmıştır.

Tabiki burada arkadaşlar hemen tartışmayı sonlandırmış, tartışmaya kapatmışlar konuyu. Kendileri TTK Başkanı oldukları için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.