Şimdi Ara

Şu kodlardan sonra oyunum güzelleşti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba her oyuna girdigimde bu kodları giriyorum vurmalarım dahada iyi olmaya başladı cogunukla tabloda 1 yada 2 bitiriyorum rankım 2 keleş fakat bildigim kadarıyla bazı cs go kodları yasakmış ban sebebi olabiliyormuş bunlar onlardan birimi trollemeyin lütfen

rate 128000
    cl_updaterate 128
    cl_cmdrate 128
    cl_interp_ratio 1
    cl_interp 0

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyununuzu Güçlendirin: CS:GO'da Tickrate 128 Kodunu Kullanın

CS:GO'da oyun deneyiminizi önemli ölçüde artırabilecek bir komut olan "tickrate 128" kodundan haberdar mısınız? Bu kod, oyunun sunucularının saniyede işlediği oyun eylemlerinin miktarını artırarak, daha akıcı ve duyarlı bir oyun deneyimi sağlar.

Tickrate Nedir?

Tickrate, bir oyun sunucusunun saniyede işlediği oyun olaylarının sayısını ifade eder. Daha yüksek bir tickrate, sunucunun oyun durumunu daha sık güncellemesine olanak tanır. Bu, daha doğru hitbox tespiti, daha akıcı hareket ve genel olarak daha iyi bir oyun deneyimi ile sonuçlanır.

CS:GO'da Tickrate 128 Kodunu Kullanma

Tickrate 128 kodunu kullanmak oldukça basittir. Konsolunuzu "~" tuşuna basarak açın ve aşağıdaki komutu girin:

tickrate 128

Bu kod, oyun sunucusunun tickrate'ini 128'e ayarlayacaktır. Bu, varsayılan tickrate olan 64'ten önemli bir artıştır.

Faydaları

Tickrate 128 kodunu kullanmanın birçok faydası vardır:

• Daha Akıcı Oynanış: Daha yüksek bir tickrate, daha duyarlı ve akıcı bir oyun oynanışı sağlar.
    • Daha Doğru Hitbox Tespiti: Daha sık güncellenen oyun durumu sayesinde, hitbox tespiti daha doğru hale gelir.
    • Daha İyi Hareket: Yüksek tickrate, hareketin daha akıcı ve gerçekçi görünmesini sağlayarak oyun deneyimini iyileştirir.
    • Genel Olarak İyileştirilmiş Oyun Deneyimi: Yukarıda belirtilen tüm faydalar, CS:GO'da genel oyun deneyimini önemli ölçüde geliştirir.

Kullanım Önerileri

Tickrate 128 kodunu kullanırken aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Yalnızca özel sunucularda veya destekleyen topluluk sunucularında kullanın. Resmi Valve sunucuları bu kodu desteklemez.
    • Daha iyi bir deneyim için en az 128 TPS (tik/saniye) olan bir sunucuda oynayın.
    • Daha yüksek tickrate'ler, daha fazla sunucu kaynağı gerektirir. Yeterli kaynağa sahip olmayan sunucularda kullanmaktan kaçının.

CS:GO'da oyun deneyimini geliştirmek isteyen herkese tickrate 128 kodunu kullanmalarını öneririz. Daha akıcı, daha doğru ve genel olarak daha iyi bir oyun oynama yolculuğuna hazırlanın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Galiba kodlar güven verdi. Son 2 kodu bilmiyorum ama ilk 3 kod valve sunucularında çalışmıyor diye biliyorum. Çünkü valve sunucları 64 tick o kodlar 128 tick için. Ban sebebi olduğunu sanmıyorum.
  • 128 tick kodu boşuna yorar valve sunucusunda 128 tick açmaya çalışır büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

128 tick kodu boşuna yorar valve sunucusunda 128 tick açmaya çalışır büyük ihtimalle

Ne yoracak kardeşim server'a girerken 128 tick reddedilir, 64'ten devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

128 tick kodu boşuna yorar valve sunucusunda 128 tick açmaya çalışır büyük ihtimalle

Ne yoracak kardeşim server'a girerken 128 tick reddedilir, 64'ten devam eder.

Oyun açılırken felan olsun bende zorluyordu hep türlü gerçi benim pc herşeyde zorlanıyor
  • Kodlarda sıkıntı varmı yokmu onu söleyin beyler :D
  • bence psikolojik tamamen , kodlarla alakalı değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok degil coğu pro oyuncuların autoexec te olan kodlar sende oraya eklersen her girdiğinde yazmaktan kurtulursun calıştırma seceneklerine sunu ekle +autoexec.cfg hergirdiğinde oto aktif olacaktır
  • Kardeşim bu kodlar bilgisayarının server sunucusuna gönderdiği veri hızının ayarlarıdır.Valve sunucularında çalışmaz bu kodlar kaldı ki direkt internetinlede alakalıdır.Örneğin 1mbit internet kullanıyorsan bu yazdığın değerler sana loss ve choke a yol açar valve dışındaki serverlarda.

Her önünüze gelen kodu araştırmadan yazmayın.Herkes aynı bilgisayarı aynı interneti aynı mouse u kullanmıyor.Herkesin kendine sistemine göre uygun değerler girmesi lazım.

Ayrıca akıl var mantık var adamın oyuna senin için koyduğu console komutlarından neden ban yiyesin?
  • yukardaki değerler 128tick serverda default değerler

valve'nin mm serverları 64tick oldugu için onları default değerlere oyuna girdiğinizde otomatik çeker

ayrıca sensitivity dışında oynanışı etkileyecek hiçbir komut yok, normal komutları bozmadığınız sürece
  • Beyler ben anlamadım dun cevo oynarken yazdım bu kodları yazdıktan sonra keleş daha hızlı sıkmaya başladı psikolojik mi bilmiyorum ama harbiden garip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Beyler ben anlamadım dun cevo oynarken yazdım bu kodları yazdıktan sonra keleş daha hızlı sıkmaya başladı psikolojik mi bilmiyorum ama harbiden garip

valla bişey var bu kodlarda bende bilmiyorum oyunum daha iyi oldu :D
  • Tamamen psikolojik, bu kodlar offline game ile alakalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.