Beni yanlışlıkla ekledin galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu Fotoğraf Ne Güzel Değilmi? (2. sayfa)

Şu Fotoğraf Ne Güzel Değilmi?
(En Son Oy Tarihi: 14.5.2023)
-
-
Yok hocam yazdığını destekler anlamında alıntıladım. Onlsrls muhatap olmadan blokluyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ethan Carter III seni anlıyorum.
Sanki "bir çare varmış gibi" hissetmek, kendini buna inandırmak, insanı rahatlatan bir şey.
Çaresiz olduğunu kabul edince bunalıma düşer insan.
Ben engelle, hiç problem değil. Nasıl olsa birkaç yıl sonra hak vereceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bana bakmayın, oy vermeye devam edin, belki güzel günler görürsünüz. Motorları maviliklere falan sürersiniz.
Sahi ya, o şiirin üzerinden 93 yıl geçmiş dile kolay.
Acaba o sürede sağcısıyla solcusuyla kaç çeşit iktidar geldi geçti?
Vaad edildiği gibi, uslu çocuklar şirinleri görebildi mi?
CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş: Parti içerisinden Cuma namazına git dediler
31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Beyoğlu Belediye Başkanı adayı olan ÖDP'nin eski Genel Başkanı Alper Taş, katıldığı televizyon programında CHP içinden kendisine 'Cuma namazına git' tavsiyesinin geldiğini belirterek "Cuma'ya gitseydim belki seçimi kazanırdım" dedi.
Yapmadığımız bir şeyi halktan oy almak için yapmak bize uymaz. Siyasette kazanacaksan fikirlerimizle ve düşüncelerimizle kazanacağız" ifadelerini kullandı
haberler
CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş: Parti içerisinden Cuma namazına git dedilerhttps://www.haberler.com/politika/chp-nin-beyoglu-adayi-alper-tas-parti-12750523-haberi/?ref=amp_more#news
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
din bu ülkenin başına beladır, bu konuda hiçbirini desteklemiyorum, yıllardır akp bu milleti din ile kandırdı... diyorlar ki adamın alnı secdeye deyiyor, bir kere dürüst olun daha kuranda namazın kılınmasına dair ayetler yok... orucun hangi saatler arasında tutulduğunu net söyleyen ayetler yok, kaç gün tutulması da yazmıyor...
bakara 182-186 arası oruç yazıyor ama kutup bölgelerine doğru o ayet de yalan oluyor, yani kutup bölgelerinde 6 ay gece 6 ay gündüz yaşanırken orada müslümanlar nasıl oruç tutacak? şu din olayını halen siyasetçilere not olarak veriyorsunuz ya yazıklar olsun hepinize...
iktidar savunucularından muhaliflerine kadar hepinize yazıklar olsun, benim bu ülkenin adam olacağına inancım daha da azaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 25 Mart 2023; 11:45:7 > -
-
sizin desteklediğiniz isim kim?
edit: ben şu anda bu konuda 4 oktroll engellemiş durumdayım, diğer bir kaç tanesine de tam olarak oktroll demeyeceğim çünkü onlar alay etmeden dalga geçmeden biraz daha normal davranıyorlar yani onların yaptığı normal destekleme olarak görüyorum.
birde aktroll olduğunu sandığım bir kişi var ama onu da bloklamadım çünkü oda fazla rahatsız edici tavırlar sergilemedi henüz.
ne konuştuğumuz ve ne yaptığımız kadar önemli olan bir şey de nasıl yaptığımız ve nasıl konuştuğumuzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 25 Mart 2023; 11:53:37 > -
Halktan kopuk , poz vermelik iftar sofrası derken ???
Bak KK iftar masasının en başında oturuyor , gerçekten çok ayıp, değil mi @por favor
-
Alıntı
metni:A) Allâh'a iman etmiş, B) demokrasiyi hedef belirlemiş Bir karar versinler, böyle ortaya karışık olmuyor. Kaldı ki böyle şov amaçlı iftar da olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 25 Mart 2023; 11:59:38 > -
Millet ittifakını savunan biri olarak yanlış buluyorum
Neyse şimdilik bişiy demiyeyim sonra konuşuruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şöyle izah edeyim.
İktidar küreselcilerin iklim dayatmalarını uyguluyor, aşı dayatmasını uyguluyor, aile kavramını bitirmek için tüm dünyaya dayatılan feminst-lgbt-sjw politikaları uyguluyor, yani tamamen küreselci çizgide gidiyor.
Gelelim muhalefete.
Sağcısı solcusu dincisi milliyetçisi fark etmeksizin tüm muhalefet küreselcilerin iklim dayatmalarını destekliyor, aşı dayatmasını destekliyor, aile kavramını bitirmek için tüm dünyaya dayatılan feminst-lgbt-sjw politikaları destekliyor, yani tamamen küreselci çizgide gidiyor.
Kolaylık olsun diye metni kopyala-yapıştır yaptım.
Çünkü bize çok farklıymış gibi görünen siyasetçiler aslında biribirinin kopyası.
Oy kullanmaya gitmeyeceğim.
-
Maşallah amma dayamış döşemişsin.
Oysa ki gerçek samimi sağcıya da, samimi solcuya da saygı duyarım. Nazım Hikmet'i severim.
İşin enteresan yanı, sen sağcıları gömmüşsün ama konunun ilk mesajındaki fotoğrafta da çoğunluk "sağcı" rolünde.
Benim eleştirim zaten ülkemizde epey zamandır sağcı solcu şuncu buncu dalgasının "hikaye" olduğu yönündeydi.
Buna rağmen sen hala anlamayıp, tarihten çeşitli gazete kupürleriyle "mini sağ-sol sidik yarışı" yaptırmaya çalışmışsın.
Kıbrıs da benimle ne alaka onu da anlamadım.
Aklın sıra beni "karşı safa" koyma çabası falan mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 25 Mart 2023; 13:36:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Küreselciler Erdoğana Atatürk Orman Çiftliğini işgal et ve Topkapı Sarayını gölgede bırakacak bir evde yaşa dedi. Yetmedi Kütahyanın merkez olmayan ilçesine, Bayburt'a havaalanı yap dedi...
Aile kavramını muhalefet değil akepe bitirdi. Hafta sonu çoluk çocuk bir yere gidilmiyor. Eskiden AVMye gidilirken üst kat yemek bölümü daha dolu olurdu. Şimdi canı çekmesin diye çocuklarını evde yediriyor yemek katına hiç uğramıyor. Vitrinlere etiketlere bakıp otobüsle evine dönüyor. Arabası olan sokakta yatırıyor. Yakıt giderinden akrabasına uğramayı erteliyor.
Bizleri yakından ilgilendiren sorunlardan uzaklaşmaya devam et.
Şu diğer sucuk konusundaki zortak'ın yan profili falan mısın?
Söylemler aynı, inat aynı, kibir aynı.
Tutturmuşsunuz sucuk niye üş lira, salam niye beş lira, şuraya saray yaptı, buraya bilmemne yaptı.
Bu dediklerinde "haksızsın" demiyorum.
Ama çözüm olacak umuduyla fotoğraftaki siyasetçilere bel bağlaman abes.
Ayrıca küresel meselelerle iç meselelerimizi çorba etmen daha da abes.
"Peygambersiz din icat etmek" diye bi tabir var hiç duydunuz mu? Duymadıysanız araştırmanızı tavsiye ederim.
-
Zortak haksız mıydı? İngilterede maaş ile daha çok sucuk alıyor diyor sen ise "o iş aslında öyle değil" diyorsun.
Bak bunu da aklına not et: iç meseleleri çözmeden küresel meselelere girişilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 25 Mart 2023; 14:27:27 >
neden bu görüntüyü vermek zorundalar anlamış değilim yıllardır da anlamadım
cumaya gitmek zorunda değilsin
bayram namazında görünmek zorunda değilsin
iftar çadırında show yapmak zorunda değilsiniz
ama sanırım ülke şartları ve insan cehaletimizden dolayı bunu yapmak zorundalar
umarım bunların aşıldığı bir Türkiye ve chp veya ona yakın siyasi görüşlü siyasetçileri yaşarken görebilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X